Pokazuje rezultate 1 do 50 od 318

Tema: Jačina trudova

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

na 25 min su, pa 30, pa 15,pa 30.nisu redovni,al zaboli uuuuuuuuuuuuuu.cili donji dio. popodne šetnja da potaknem vodenjak pa makar stajala na klupicu svako malo.frendica ce sa autom doci po mene, za svaki slucaj

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    na 25 min su, pa 30, pa 15,pa 30.nisu redovni,al zaboli uuuuuuuuuuuuuu.cili donji dio. popodne šetnja da potaknem vodenjak pa makar stajala na klupicu svako malo.frendica ce sa autom doci po mene, za svaki slucaj

ma moras se ti najesti sutra sunke vidim ja nema druge ...istrpit ces sve samo da ostanes jos sutra doma

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

vec sam zvala mamu za šunku, i rekla sam joj da cu je ja posli ici kupit sebi,u slucaju da nestignem kod njih luda sam ,a što cu. od sljedeceg tjedna pazim na hranu, radi kilaže i radi dojanje.samo zdravo i nema više vecere.
    prije me mama zvala svakih 25 min, u svaki put kad nazove ja joj prekinula koliko bi me zabolilo. pa sam joj rekla da više ne zove. javit cu joj ako bude vrime.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    vec sam zvala mamu za šunku, i rekla sam joj da cu je ja posli ici kupit sebi,u slucaju da nestignem kod njih luda sam ,a što cu. od sljedeceg tjedna pazim na hranu, radi kilaže i radi dojanje.samo zdravo i nema više vecere.
    prije me mama zvala svakih 25 min, u svaki put kad nazove ja joj prekinula koliko bi me zabolilo. pa sam joj rekla da više ne zove. javit cu joj ako bude vrime.

moras se napapati sunke, luka, jaja, salate i svih blagodati dok si jos 2U1 kad dođe decko onda nema toga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •