Pokazuje rezultate 1 do 50 od 318

Tema: Jačina trudova

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ajme pa jos jutros je bila on-line....majko mila...nadam se da je mali Krsevan vec vani!!!!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

da sam bar sa svojim krševanom
    doma sam još. problem je taj- trebala sma sinoć otici u bolnicu i ostat jer neznam procijeniti jel to vrhunac tih bolova prije poroda.svaka žena ima svoj prag boli.a na moje bolove sinoc bi neke žene otišle pravac bolnica.100%. na ono sinoć- tupa užasna bol od križa se proteže prema maternici i janicima, sve boli,igle probadaju, ako hodam cila pogrbljena od boli jer nemogu se uspravit,a zdjelica-dok hodam kao da mi stidna kost ili zdjelica zapinje(nekako žulja,škljoca) i bili su trudovi skroz redovni na pola sata.a onda opet na 40 min. i sad me drže al su sinoć bili auuuuuuuuuuuuuu. i naravno neizbježne kontrakcije koje su užas.
    uglavnom- ja više neman pojma, ako me bude tako držalo kao sinoć otici cu u bolnicu.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

bilo je i redovnih na 15min, i bili su se zaredali.al ja cekam vodenjak. znam da on ni nemora puknit nego u bolnici,tako da je definitivno odluceno-ako me posli bude držalo ko sinoc-odlazim u bolnicu. nisam uzela uputnicu od ginekologa- jer je privatnik.a moja dokt opće prakse je na godišnjem.pa se nadam da ce mi na hitnoj titi dat uputnicu. ja bi tako volila da se sve pojaca, nek bude jaka bol,i da vidim svoje sunce. jer nemogu više izdržat. noge su mi natecene koda sam izvrnila zglobove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •