Administratori, morala sam ovako jer mislim da to masa Rodica ne vidi - recimo ja si odmah otvorim forum bez da otvorim Rodine generalne stranice...... stoga ovdje link:
http://www.roda.hr/apeli.php?ID=4
K.
Administratori, morala sam ovako jer mislim da to masa Rodica ne vidi - recimo ja si odmah otvorim forum bez da otvorim Rodine generalne stranice...... stoga ovdje link:
http://www.roda.hr/apeli.php?ID=4
K.
Hvala kadauna, evo ja nisam vidjela do sada
Kadauna, hvala.
Potpisali smo i MM i ja. A sad idem obavijestiti sve prijatelje, rodbinu,...da i oni potpišu.
Ja sam vidjela :D potpisala i sada krećem u obavještavanje drugih.
Hvala![]()
Mislim treba ljudima skrenuti pažnju, jer ja osobno znam puno ljudi koji se nikad nisu susreli s ovim problemom, a potpisat će isti tren.
Neki ljudi zaista razume koliko toliko što znači tako jako željeti bebicu i tim ljudima zaista skidam kapu i hvala im na podršci i razumijevanju, jer takva podrška mnogo znači.
Meni je značila i bila utjeha i nada kada su mi bile najpotrebnije![]()
Hvala!
evo samo kratko dok ne dogovorimo sve detalje:
peticija će se potpisivati i u javnosti, ovu subotu-ZAGREB, CVJETNI TRG.
Vaša pomoć će nam sigurno trebati za potpisivanje peticije i u drugim gradovima RH na isti dan, u isto vrijeme (po mogućnosti).
Kad dogovorimo detalje, otvorit ću novu temu na kojoj će se dogovarati organizacija oko potpisivanja, ok?
istina, draga moja!Pepita prvotno napisa
zato sam ja odmah krenula obavještavati svoju obitelj (užu i širu) i prijatelje
Potpisala, mada mi MPO nije do sada trebala (nadam se da ni neće). Jednostavno mislim da je prijedlog zakona katastrofa i zanima me da li je pri izradi prijedloga sudjelovala i jedna osoba koja se u svom životu susrela s MPO kao pacijent.
Potpisala u subotu. Danas šaljem link prijateljima....
Potpisala i poslala i svojim prijateljima na Fejsu na potpis.![]()
Potpisali i MM i ja i poslala svim frendovima i obitelji poruke da i oni sudjeluju.
potpisali i MM i ja i proslijedili i prijateljima
Hvala na obavijesti!
Potpisali MM i ja i proslijeđujemo dalje.Ljude treba upoznati s problematikom.
Muči me jedna stvar. Koliko pravno ima snagu ovakva peticija bez osobnog potpisa?
MM i ja smo potpisali, ali isto tako smo mogli potpisati i sve naše frendove kojima znamo točne adrese.
Potpisali, naravno. I proslijedili i upoznali ljude oko sebe. I jedno pitanjce..znam preko nekoliko ljudi koji bi također potpisali, ali ne služe se internetom i nemaju e-mail adrese..da li potpis vrijedi bez e-maila?
Jel mozemo da potpisemo i mi koji vise ne zivimo u Hr?
Ja i dalje imam Hr osobnu i Hr adresu. Jel to vredi cemu?
Možemo li dobiti kakvu listu sa tekstom, pa da osobno prikupimo potpise (meni bi mnogi potpisali, a nisu pri kompjuteru) te pošaljemo na Rodinu adresu? Hoće li biti organizirano potpisivanje u Dubrovniku?
Potpisali i poslali i nas dvoje, mada živimo u BiH, svim srcem muž i ja drage cure navijamo da se taj besramni zakon ne izglasa.
A s druge strane mi državljani BiH kod kojih su MPO postupci u ovoj glupoj i jadnoj državi nikakvi, smo prinuđeni ići u Hrvatsku, pa se ona odredbe ponuđenog zakona u velikoj mjeri odnose i na nas.
Ja mislim da mozes potpisati.nabla prvotno napisa
![]()
bit će organizirano javit ćemo vam sve na vrijeme... :Dgugi32 prvotno napisa
potpisala :D :D :D
i MM i mama i tata i svekar i svekrva i brat i šogorica :D :D :D
a obavijestila sam i prijatelje...svi će potpisati
ja animiram ljude i preko fejsa. zanimljivo mi kako mpo i nas podržavaju mnogi ljudi za koje bi se zaklela da o tome nemaju pojma!
Nisam cesto u gradu preko vikenda ali ukoliko ce Roda traziti dobrovoljce da skuplja potpise za peticiju na standu zu Zagrebu, rado cu se ponuditi.
i ja sam se tako rado htjela prijaviti ali nažalost radim u subotu![]()
Potpisali i ja i MM,javljam ostalima,nadam se da će ova peticija urodit plodom.
Bila sam prekjučer negdje oko 160-ta, a gle sada, blizu smo 1.000 :D
Zasto ne moze vise osoba da potpise sa istom e-mail adresom?
I jos nesto, napisala sam kucnu adresu, al zaboravila da napisem mesto, jel to problem?
Ako je to problem, jel moze to nekako da se promeni, ili da ponovim proceduru?
Marci?
I mene zanima zašto ne može više osoba s istom mail adresom. Moji doma imaju svi isti mail pa sam im otvarala mailove posvukuda samo da mogu potpisati![]()
pretpostavlja da ne bi bilo tzv. lažiranja, to je nedostatak internet peticije.
:DMukica prvotno napisa
treba malo zavrtiti link po mailovima....
.... pa i nazvati na tel kad se mail pošaljemarči prvotno napisa
.
Ja sam moje za koje znam da bi mogli zanemariti mail lipo nazvala na telefon i objasnila situaciju.
A stavila sam i link u potpis
:D
potpisala (ako sam iz Makedonije, nadam se?) i poslala prijateljima.
marči prvotno napisa
Jesmo.![]()
Ukratko opisali o čemu se radi i poslali link.
![]()
Ako planirate slati pisani materijal i u druge gradove za skupljanje potpisa tu sam za Slavonski Brod.Mozete mi se obratiti na pp za dogovor.
Potpisala.
Gledam malo net.hr i vidim ovu anketu:
Zašto je prijedlog Zakona o umjetnoj oplodnji restriktivniji od onog iz 1978.?
to je cijena napretka
to je nama naša borba dala
to je dobar poticaj za demografsku obnovu
Vrlo neukusna anketa, a što je najgore, više od 50% je izabralo zadnji odgovor.![]()
Već sam 100 puta rekla da neću više čitati tu stranicu, jer su žuti do bola, sad je kap prelila čašu
čitam i ne vjerujem...za što se mi borimo????:/
ovo je ko protiv vjetrenjača...
Vidjela sam ovu anketu još pred par dana i ja sam je shvatila više kao sprdačinu (ako se smije koristiti ta rijač) na postojeći Prijedlog Zakona, nego kao nešto ozbiljno što oni misle. Samo se nadam da sam u pravu. :/
O MOJ BOZE??!!!???? Nadam se da je sprdacina, i to velika... :?Jelena prvotno napisa
I ja sam ostala :? kad sam vidjela ponuđene odgovore. Naravno, nisam sudjelovala u anketi. A i jučer sam na nekoj radio postaji (odnisam zapamtila kojoj) čula opet nebuloze naše "drage" Petirke. A kakvi su se tipovi javljali u eter
. Inače, Petirka je izjavila, između ostalog, da se oni zalažu i za to da se ONEMOGUĆI više od 3 stimulirana postupka pa makar i uz plaćanje jer je to štetno za zdravlje žene ?!?!?
![]()
Pa u kakvoj mi to državi živimo?
banana, zatucanoj (pardon my french), licemjernoj...što mi još sve pada na pamet!
Jel ima negdje ovo zadnje napismeno tako da se mogu pozvati na to i citirati kad joj napišem da je ona jedina koja je štetna na moje zdravlje trenutno!Gabi prvotno napisa
![]()
žalosno je što ljudi poput Petirke sjede u saboru, ne znam bi liili
![]()