Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 437

Tema: zasto jos nema rezultata upisa u vrtice?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo mi izvisili na oba mjesta, i gdje spadamo po stanovanju i tamo gdje nam seka već ide, pa sad ti vidi

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i jos mi spadamo pod jakusevac i kod nas nema vrtica a oni prvo po mjestu stanovanja uzimaju naravno da ce prvo dugave uzeti pa tek nas. mene ljuti sto na svoje oci mi se smije susjeda,frendica s pricom MI SE NE UZRUJAVAMO
    JER IMAMO BLA BLA U VRTICU I UPAST CE JU A TI SE MUCI a ja cu doma sjediti jer mi se neda imati doma dijete

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ni mi nismo upali, ispunjavamo sve zahtjeve i predali papire 2008. a susedin mali primljen, a ona nije zaposlena, i kaj da velim, radim, kom da se zalim???

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

znači, ti u dugavski vrtić ne spadaš niti po mjestu stanovanja (plus ovo kaj je Frida rekla). A čemu se točno čudiš? Odi kod ravnateljice i pitaj ima li šanse da ti dijete povuče Travno (dobila info da neupisanu djecu iz Dugava vuče Travno, a ako u Travnom nema mjesta onda Utrine). Vidjet ćeš idućih dana i prestani razmišljati na ovaj način na koji ti razmišljaš: te ova veza, te ona veza. Ja nisam imala nikavu. Također, moguće je da će netko odustati. U svakom slučaju, gledaj da sve središ u roku za žalbu, da još i to ne fulaš. Idi ženo, okolo, raspituj se, kucaj, pitaj, prestani se zamarati kaj ti ljudi vele da su imali vezu (nekada ljudi i lažu , a ti od toga, u konačnici, nemaš ništa).

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    ni mi nismo upali, ispunjavamo sve zahtjeve i predali papire 2008. a susedin mali primljen
    da skratimo, nisi se prijavila u 2009. za vrtić/jaslice, prema tome nisi niti bila u razmatranju.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i to sto kazes. budem se smirila pa sutra u akciju jer danas bi mogla reci i kaj ne misli

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    ni mi nismo upali, ispunjavamo sve zahtjeve i predali papire 2008. a susedin mali primljen
    da skratimo, nisi se prijavila u 2009. za vrtić/jaslice, prema tome nisi niti bila u razmatranju.
    ja sam shvatila kako je mihim predala i prošle i ove godine, kao "za svaki slučaj" :/

ako nije ove... onda stvarno nema mjesta čuđenju; neče vrtić voditi evidenciju bi li nekome eventualno... možda... mogao trebati vrtić.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

joj cure, pa nisam blesav, normalno da sam predala i ove godine....

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mi upali, čudom se čudim, skrušeno priznajem
    zadovoljavamo sve uvjete, ali vidimo da to i nije da je baš presudno :/

zanima me kako je moguće da dijete rođeno 01/2009 upadne a dijete rođeno 12/2008 ne upadne :?
    s time da oboje zadovoljavaju sve uvjete
    po kojem to principu ide?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi izvisili u dv Izvor, iako moram priznati da me začudilo.
    Zašto je vrtiću problem uzeti dijete od ožujka slijedeće godine i to samo na 4 sata dnevno?! :/
    Uostalom, tako mi i treba, naivnoj budali, kad nisam htjela vezu. sama sebi. Sad ćemo plaćat pvt.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joj cure, pa nisam blesav, normalno da sam predala i ove godine....
    ma nemoj se ljutiti, samo na glas razmišljamo

nema druge nego žaliti se...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Školjkica prvotno napisa
    evo mi izvisili na oba mjesta, i gdje spadamo po stanovanju i tamo gdje nam seka već ide, pa sad ti vidi

Jeste predali svu-svu dokumentaciju?
    Znaš kako su nas htjeli preveslati...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zaboravila dodati
    :D za Zrina, Pavu i ostale koji su upali

svi koji nisu, žalite se, borite se ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kako sročiti žalbu, što točno napisati? Imate kakav primjer?
    Još uvijek ne znam jesmo li upali u naš dugavljanski vrtić, sjedim na poslu u neizvjesnosti i pere me gora trema nego kad sam se na faks upisivala (zapravo, onda sam bila totalno cool) i hoću imati gotovu žalbu 'u rukavu' ako ne upadnemo, da mogu reagirati u rekordnom roku. Iako, bojim se da će nam ikakva žalba pomoći...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Imga, slušala sam tvoj savjet, ne brini

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Onda bi ti rekla da se svakako žališ na odluku.
    I razgovor s ravnateljicom u tom vrtiću gdje već seka ide.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma sve sam to već jutros odradila, vukući obje sa sobom, samo su me otkantali, ravnateljica je rekla nismo njihovo upisno područje, a tamo gdje jesmo sam razgovarala s psihologicom i rekli nema mjesta, kao ima vas 20takvih koji radite i s naseg podrucja,

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Koliko ja znam: imate pravo tražiti na uvid dokumentaciju o ispunjavanju uvjeta za svu djecu koja su upisana "prije" vašeg djeteta. To bi trebalo eliminirati veliki broj "veza".

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj blackie prvotno napisa
    Kako sročiti žalbu, što točno napisati? Imate kakav primjer?
    meni palo na pamet da pokapaš papir suzama i da doneseš prazan papir sve ridajući neutješno Ma, šalim se, napiši ono što ti je na srcu: da radite oboje, da vam egzistencija o tome ovisi i da nemate kamo sa djetetom, niti novca za privatno plaćanje tete čuvalice, te da razmotre žalbu i preusmjere vas u bilo koji vrtić u kojem je ostalo mjesta (vjerojatno ti ima negdje u Zg. mjesta, barem u centru je manjak djece).

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa
    i to sto kazes. budem se smirila pa sutra u akciju jer danas bi mogla reci i kaj ne misli
    ma da, po mom iskustvu veće su ti šanse da ti ljudi izađu u susret ako se sažale nego ako tamo radiš problem - onda baš neće. Smiri se, odi tamo sutra, izloži problem, a niti koja suza ne bi štetila

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Koliko ja znam: imate pravo tražiti na uvid dokumentaciju o ispunjavanju uvjeta za svu djecu koja su upisana "prije" vašeg djeteta. To bi trebalo eliminirati veliki broj "veza".
    ne kužim kako je to moguće :/

to bi značilo da je netko tko se danas našao na listi može za 15 dana dobiti obavijest da mu dijete ipak neće biti upisano :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne, nego bi se možda ipak moglo naći još koje mjesto
    ili da ti budeš na listi čekanja u slučaju odustajanja
    ili već nešto treće

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Zašto je vrtiću problem uzeti dijete od ožujka slijedeće godine i to samo na 4 sata dnevno?! :/
    mene to i dalje čudi...pa nisu sva djeca rođena u rujnu??? :?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I mi upali bez ikakve veze, predali papire u zadnji tren, bili na razgovoru, jos nas trazili neke dokumente. Stvarno ne vjerujem u price o vezama, ali ja sam zadnja naivcina. Nisam ocekivala da cemo upast, s obzirom na price kak je tesko dobit vrtic. A na ovaj nas je prilicna navala. Mi smo predali papire u taj jedan jedini vrtic i to im i rekli. A nije kvartovski, no u mom kvratu niti nema vrtica.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi nismo dobili mjesto. Ja sam u šoku. Oboje radimo. D. će imat 15 mjeseci u rujnu. Nemam kud s njim. Za privatni nemamo love.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ma nis se ne ljutim, smjesno mi bilo. i jos uvijek mi nije jasno zasto nije primljen, rođen 3.2.2008 - nemam komentara.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i da, zao mi je zbog svih koji niste upali. zalite se, ne odustajte. Uvijek ima onih koji su se prijavili a nece upisati, mislite na to

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

može jedno pitanje za iskusne...

zašto nam je teta rekla sa se puno djece ispiše oko/poslije nove godine? da li je mislila na djecu koja se nisu prilagodila ili su često boležljiva pa se ispišu? :? :/

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj cure, baš mi je žao vas kojima mališani nisu upali....
    nadam se da ćete uspjeti nešto "iskemijati"
    ja sa grčem u želucu čekam petak - tad su kod nas rezultati...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Ibili prvotno napisa
    Citiraj @n@ prvotno napisa
    mene to i dalje čudi...pa nisu sva djeca rođena u rujnu??? :?
    to nema veze. Ima veze jedino ovo: prijava je u svibnju, lista u lipnju, grupe se formiraju u rujnu + mjesto stanovanja i ostali uvjeti.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Evo i mi se javljamo sa lijepim vijestima , moje zlato Jan-Renato je upao u jaslice " Šumska Jagoda " 30.06 u 17.30 idem na roditeljski sastanak . Dali mi netko od vas može reći nešto više o tom roditeljskom sadtanu što mogu oćekivati tamo .
    Puno hvala .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi isto nismo primljeni u DV Jarun. Imamo sve uvjete, zaposleni, treće dijete u obitelji i još uvijek nam je brat u tom vrtiću. 94 djece nije primljeno koji imaju sve uvjete. Bilo je puno žalbi od prošle godine i morali su to riješiti. Meni je samo nekako gorak okus jer nema nikakve rang liste (dakle, ovi koji nisu upisani nisu po nekom redu kao na faxu ispod crte, pa onda ima prednost prvi, drugi... nego kao svi imaju jednaku prednost), ne znam uopće kako su oni upisivalii jer nisu uopće bodovali. Sviđa mi se kako mi je frendica rekla da oni u Rijeci imaju bodove za svaki kriterij i onda se tako upisuju djeca. Tko ima najviše bodova. Ovdje mi ima puno prostora za diskrecione ocjene, a ne za kriterije onako kako je po zakonu propisano.
    Znam 4 cure ovdje s Jaruna, nijednoj dijete nije upisano, sve imaju uvjete. Išli smo kod ravnateljice i tajnice i isto mi nije jasno npr. ako netko odustane koga onda oni upisuju, kako će onda opet odlučivati. Mislim da kriteriji nisu baš jednoznačno postavljeni. Recimo sad nekoliko djece odustane i koga će oni upisati. Nekoga tko više dosađuje ili kako?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi isto nismo upali, u dva sam predala, jedan nam nije mjesto stanovanja
    ali po broju primljene djece rekla bi da neće niti polovicu popuniti :/
    u drugome "čekamo" od lani (predala sam i ove god.) i rečeno mi je da će ga sigurno upisati kad čeka toliko i sad na kraju ništa
    Drugdje nisam predavala kad sam bila sigurna u ovaj

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i mi prošli prijemni 8)

ali ove godine ima strašno puno djece koja nisu upala u naš vrtić :shock: , još prije nekoliko godina upisivali su sve prijavljene.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sad vidim koliko vas je izvisilo , uh...

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

niti mi nismo primljeni....toliko sam žalosna,ljuta da bih nekog mogla streljat...sad bih mogla i Bandića osobno ici zvat i vikat na njega....
    u Sesvetama nije primljeno vise od 400 djece.i na vratima stoji popis dijece koja nisu primljena,ma da mi je samo vidjet popis primljenih,kladim se da bi bilo susjedica koje ne rade a a upale su....

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa
    Nekoga tko više dosađuje ili kako?
    po mom iskustvu da. Što dosadniji to bolje. Ne sad ono nasilan i vičeš i sl., nego dobar dan - dobar dan, evo mene opet, stvarno mi je frka, da li imate kaj, molim vas. Malte ne da zaključa vrata ti si tamo, otključa ujutro ti si opet tamo.
    Ja sam prije predaje prijave nazvala doslovno 5 vrtića i lijepo pitala tete kakva im je inače situacija, znam da mi ne mogu reći kako će biti, ali zamolila sam ih da mi vele kako je bilo prošle godine. I sve će ti lijepo reći ako ih lijepo pitaš. Prijaviš onda lijepo u vrtić po mjestu stanovanja i one za koje ti tete kažu da nisu imali problema prilikom upisa prošle godine. A ne, prijaviš pa što bude, a znaš da ima lista još od prošle godine i da je problematičan upis. Neki su vrtići veliki i nemaju problema pri upisu, neki su mali i ima puno djece, pa onda imaju problema. Velim, po mojim informacijama neki su vrtići veliki i imaju još mjesta nakon upisa tako da će vući djecu iz okolnih naselja. Lijepo do ravnateljice i moliti i pitati i kumiti. I isto, telefonček u ruke i ponazivati vrtiće po centru - imam info da kod njih ostane mjesta jer tamo nema dovoljno djece.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mi smo primljeni, sutra imamo roditeljski i potpisivanje ugovora

zao mi sto nismo svi upisani u vrtic, pa da se mozemo svi zajedno veseliti

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sjetih se nečega: a da odete do svog župnika i pitate za njhove vrtiće. Moja je sestrična išla u vrtić kod časnih i bilo je super.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moje dijete bi krenulo u stariju jaslicku grupu, a u vrtic za godinu dana. Kakva je praksa u vrticima, jel teta ide sa svojom grupom ili s 3 godine jaslicka grupa dobiva novu tetu?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

mi smo isto primljeni
    to je mlađa vrtićka grupa i ima ih 32 (ili 34 ah te stare majke ) primljenih
    onih koji nisu primljeni je užasno puno,ostala sam :shock:

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mija, ali jako puno ljudi daje papire u 3-4-5 vrtica, treba i na to mislit

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

elin rekli su meni lani u dotičnom DV da oni svoju djecu uvijek zbrinu, pa eto ove godine šipak :/

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mislim, nesto sto ne smijem napisat .................

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    elin rekli su meni lani u dotičnom DV da oni svoju djecu uvijek zbrinu, pa eto ove godine šipak :/
    također... stvarno bi voljela vidjet tu listu i prioritete, danas trazila ravnateljicu - nema je - a ja dosla s marsa... i kazem tajnici u cem je problem, veli ona meni da tak jos 300 djece, laze jer sam bila na predzadnji dan predavanja zahtjeva i procitala u knjizi da ih je predano 320 tak nesto, sigurno je onda zadnji dan predano 140 zahtjeva... i svi cekaju godinu dana, a rođeni pocetkom 2008.... nas savrseni zagreb.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    a koji je to vrtic?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa
    Mi isto nismo primljeni u DV Jarun. Imamo sve uvjete, zaposleni, treće dijete u obitelji i još uvijek nam je brat u tom vrtiću. 94 djece nije primljeno koji imaju sve uvjete. Bilo je puno žalbi od prošle godine i morali su to riješiti. Meni je samo nekako gorak okus jer nema nikakve rang liste (dakle, ovi koji nisu upisani nisu po nekom redu kao na faxu ispod crte, pa onda ima prednost prvi, drugi... nego kao svi imaju jednaku prednost), ne znam uopće kako su oni upisivalii jer nisu uopće bodovali. Sviđa mi se kako mi je frendica rekla da oni u Rijeci imaju bodove za svaki kriterij i onda se tako upisuju djeca. Tko ima najviše bodova. Ovdje mi ima puno prostora za diskrecione ocjene, a ne za kriterije onako kako je po zakonu propisano.
    Znam 4 cure ovdje s Jaruna, nijednoj dijete nije upisano, sve imaju uvjete. Išli smo kod ravnateljice i tajnice i isto mi nije jasno npr. ako netko odustane koga onda oni upisuju, kako će onda opet odlučivati. Mislim da kriteriji nisu baš jednoznačno postavljeni. Recimo sad nekoliko djece odustane i koga će oni upisati. Nekoga tko više dosađuje ili kako?
    ne mogu vjerovati da vi niste upali, sreli smo se jutros, sjećaš se, dok si tek isla prema vrtiću

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako se ne bi sjećala. Skupa s tobom znam da nas 5 nije primljeno za koje znam da imaju sve žive uvjete (ti, ja i još 3 frendice iz kvarta). Jedna je rekla da će tražiti da vidi dokumentaciju sve djece godište njenog malog koji su primljeni. Baš me zanima što će joj reći.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U 4 vrtića sam predala zahtjeve i nigdje nismo upali!!!
    Tak sam ljuta......
    Pisat ću žalbu i nadati se...čudu....

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ni mi nismo dobili vrtić...
    Predali molbe u 4 vrtića - Rudeš, Prečko, Jarun, Srednjaci...u prvom, tj di i spadamo po mjestu stanovanja 73 ispod crte, u Prečkom 60-ti ispod crte, na Srednjacima 50-i ispod crte, na Jarun nisan ni išla gledat....
    Zadovoljavamo sve formalne uvjete, znači oboje smo zaposleni na neodređeno, mali je rođen prije 31.08 i sve to...eto i ništa...
    Ali kod nas u Rudešu/Vrbanima upisana su većinom djeca rođena 2006, 2007 i samo nekolicina rođena 2008 godine...
    Ja neću pisati žalbu, nema smisla, nisu oni krivi...jednostavno starija djeca imaju prednost...tješim se da ćemo mi sljedeće godine doći na red za vrtić...
    A sad počinje potražnja za tetom čuvalicom...

Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •