Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 437

Tema: zasto jos nema rezultata upisa u vrtice?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Ja sam iz radoznalosti škicnula popis na vratima DV Malešnica i isto ostala u šoku, ali koliko se sjećam tako je bilo i prošle godine kada je Iva upala.
    Doslovno je jedan list veličine A4 onih koji su primljeni, a cijeli jedan stakleni zid obljepljen popisom neprimljene djece... :shock:
    strašno, a navodno ova država vodi nekakvu pronatalitetnu politiku
    davorka, nije mi cilj bio niti te žalostiti, niti te razbjesniti

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moje je dijete upalo u 2 vrtića. bez ikakvih veza, nikakvih posebnih okolnosti, samo smo zadovoljavali uvjete koje su tražili. iznenadilo me doduše koliko su neki vrtići prebukirani u onima u kojima ismo dobili mjesto

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elin, ne ljutim se, više sam zbog svega žalosna, da ne kažem ogorčena. Prvo mi je bio šok, sad sam već prihvatila tu činjenicu. Uvijek čovjek treba biti spreman na ovakve stvari, riješit ćemo na neki drugi način ako ne upadnemo najesen kad možda netko odustane. Ali za sve to treba vremena, živaca i snage. Za nešto što bi trebalo biti pod normalno.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa
    Elin, ne ljutim se, više sam zbog svega žalosna, da ne kažem ogorčena. Prvo mi je bio šok, sad sam već prihvatila tu činjenicu. Uvijek čovjek treba biti spreman na ovakve stvari, riješit ćemo na neki drugi način ako ne upadnemo najesen kad možda netko odustane. Ali za sve to treba vremena, živaca i snage. Za nešto što bi trebalo biti pod normalno.
    žao mi je Davorka
    držim palčeve da se ipak upišete...

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam danas nosila žalbu,i baš sam malo pričala s tajnicom...Oni su isto dosta šokirani,pogotovo na činjenicu da država ne poduzima ništa po tom pitanju..Vrtić u Jelkovcu zjapi prazan jer nemaju dovoljan broj djece pa ne mogu oformiti jednu skupinu da bi otvorili vrtic...A koliko znam da je Bandić rekao da će se u taj vrtic moci upisati i djeca iz Sesveta,i roditelji masovno hrle tamo nositi papire.....Jel ima jos tko od cura da je iz moga kvarta kojoj djete nije upalo?

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa
    Ja neću koristiti trogodišnji porodiljski. On se može prekinuti kada god želiš. Idem raditi za koji mjesec i baš zato mi treba vrtić. Ne bi mi palo na pamet upisivati dijete u vrtić kada bih koristila 3 godine porodiljskog.
    Osim svega, imam susjedu koja je lani uredno upisala dijete od godinu dana u naš vrtić, a doma je na trogodišnjem porodiljskom.
    Niti ja ne koristim trogodišnji porodiljni + u vrtić već drugu godinu za redom upisujem srednje dijete. Junior mi još nema godinu dana...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    Citiraj icyoh prvotno napisa
    Bodovna lista je OK ako se jasno zna za što se dobivaju bodovi.
    bodovna lista je super, i u nekim gradovima je i koriste. barem se zna što se točno boduje

ali problem ostaje i dalje isti, što ako 50 djece ima isti broj bodova a mjesta ima za 25?! :/
    opet eci pec pec ili...???
    nije u potpunosti isto, ali je slično (a i čeka vas sve za par godina )
    i lako mi je povući paralelu: kod nas u školi je slična situacija sa upisom u 1. razred i produženi boravak otprilike 2x više roditelja ima uvjete i ispunjava iste kriterije nego što je raspoloživih mjesta. naravno negdje smo morali povući crtu i donijeti odluku uz pomoć dodatnih kriterija (koje smo provjeravali na temelju priložene dokumentacije i od strane roditelja vlastoručno ispunjenih upitnika).
    roditeljima koji su postavili pitanje zašto njihovo dijete nije primljeno u PB jasno smo rekli koji je dodatni kriterij. na to obavezno slijedi reakcija: ali ja ću donijeti potvrdu da ispunjavam i taj kriterij!!! i donesu. lažnu. koja je u suprotnosti s onim što su ranije napisali i priložili :/
    i naravno onda slijedi beskrajno nazivanje, ispitivanje, sumnjičenje prijetnje i ucjene, istresanje frustracija itd.
    ne znam da li me možete shvatiti ali ja ne smatram da to spada u moj opis posla/odgovornosti!

Citiraj puntica prvotno napisa
    ja već neko vrijeme o tome razmišljam i stvarno ne vidim nikakav pravedan način
    tj. vidim samo jedan, da konačno bude dovoljno mjesta u vrtićima za svu djecu. ako ima novca za besplatne udžbenike u osnovnim i srednjim školama, za obvezno srednje školstvo, onda stvarno ne vidim zašto ne bi bilo novca za vrtiće :/
    svaka čast puntice, mislim da si jedina ubola u sridu!
    svi vi ostali sumnjičite upisne komisije, apriori dovodite u pitanje vjerodostojnost njihovih odluka, pišete žalbe i sjedite za vratom DV, predlažete ili provodite istrage, tužakate, .... kao da ljudi zaposleni u vrtićima nemaju pametnijeg posla nego namjerno vam zagorčavati život!?
    u gradskom uredu tražite nadzor nad radom vrtićkih upisnih komisija :?
    umjesto da od njih zatražite rješenje problema!! mislim da već na ovom pdfu postoji dovoljna kritična masa roditelja koja može pritisnuti gradski ured da konkretno rješi problem toliko neupisane djece i poduzme nešto osim prebacivanje odgovornosti na DVe.
    Problem manjka mjesta u vrtićima i školama (produženi boravak) ne mogu i uz najbolju volju rješiti niti ravnatelji niti upisne komisije.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

svi smo mi naravno svjesni da najveca odgovornost stoji na Gradu a ne na Dv-ima,ali komisija koja donosi takove odluke "radi" u tim istim vrticima....pa ne šalju oni valjda sve molbe u ministarstvo obrazovanja,ili?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj filip prvotno napisa
    Vrtić u Jelkovcu zjapi prazan jer nemaju dovoljan broj djece pa ne mogu oformiti jednu skupinu da bi otvorili vrtic...A koliko znam da je Bandić rekao da će se u taj vrtic moci upisati i djeca iz Sesveta,i roditelji masovno hrle tamo nositi papire.....Jel ima jos tko od cura da je iz moga kvarta kojoj djete nije upalo?
    Ovo za Jelkovec je dezinformacija!!!
    Mi smo i tamo predali papire i nismo upali.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

svi smo mi naravno svjesni da najveca odgovornost stoji na Gradu a ne na Dv-ima,ali komisija koja donosi takove odluke "radi" u tim istim vrticima....pa ne šalju oni valjda sve molbe u ministarstvo obrazovanja,ili?
    kako komisija može 50 djece (sa istim kriterijima) upisati tamo gdje ima mjesta maksimalno za 25?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako postoje dodatni kriteriji oni moraju biti javni i unaprijed objavljeni.
    ako se iz godine u godinu ponavlja situacija sa upisima takva da djeca koja zadovoljavaju propisane kriterije ostaju neupisana onda je valjda jasno da treba definirati jasno i unaprijed dodatne kriterije za upis.
    Tko je kod vas u školi odlučio koji će to biti dodatni kriteriji na temelju kojeg ćete nekog upisati a nekog ne?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mimoza prvotno napisa
    Vrtić u Jelkovcu zjapi prazan jer nemaju dovoljan broj djece pa ne mogu oformiti jednu skupinu da bi otvorili vrtic...A koliko znam da je Bandić rekao da će se u taj vrtic moci upisati i djeca iz Sesveta,i roditelji masovno hrle tamo nositi papire.....Jel ima jos tko od cura da je iz moga kvarta kojoj djete nije upalo?
    a meni su rekli da ja nemogu predati tamo papire,nego samo oni koji tamo zive,moram imati kupoporodajni ugovor o kupnji stana...i danas mi tajnica rekla da roditelji cija djeca nisu upala da tamo nose molbe....samoinicijativno... :?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi spadamo pod M. polje(Dobrodol po novom) i nitko mi ništa nije rekao kad sam donosila prijavu.Primali su 600 djece a 800 molbi su imali.Dakle,nas 200 je izvisilo.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ako postoje dodatni kriteriji oni moraju biti javni i unaprijed objavljeni.
    ako se iz godine u godinu ponavlja situacija sa upisima takva da djeca koja zadovoljavaju propisane kriterije ostaju neupisana onda je valjda jasno da treba definirati jasno i unaprijed dodatne kriterije za upis.
    Tko je kod vas u školi odlučio koji će to biti dodatni kriteriji na temelju kojeg ćete nekog upisati a nekog ne?
    (dodatni) kriterij ja javan, unaprijed objavljen i zasnovan na zakonu o oš. svi roditelji su unaprijed bili upozoreni da će biti korišten u slučaju da bude previše zainteresiranih za PB s istim uvjetima.
    o tom dodatnom kriteriju odluku je zajednički donijela upisna komisija+ravnatelj.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Baš me zanima koji je to dodatni kriterij.

Ali koji bio da bio kao prvo totalno je neprihvatljivo da ravnatelj jedne škole donosi takve odluke, a kao drugo očito je da u vrtićima eventualni dodatni kriteriji nisu javni i unaprijed definirani, a još je neprihvatljivije da ih donose ravnatelji vrtića.

Valja je svakom jasno kolika je privilegija dobiti vrtić za dijete. Kolika je to financijska prednost, i ne samo financijska - kod nas izvan državnih vrtića uopće nema pouzdane i kontrolirane brige za djecu. Znači, za 4-5 puta manje novaca (u Zagrebu) od onoga što će roditelj djeteta koje ne dobije vrtić morati plaćati dobije se pouzdana i kontrolirana briga za dijete. A to financiramo svi, posebno u Zagrebu gdje je cijena vrtića tako obilato dotirana od grada. Pa valjda je jasno da upisni kriteriji moraju biti čisti kao suza.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Valja je svakom jasno kolika je privilegija dobiti vrtić za dijete. Kolika je to financijska prednost, i ne samo financijska - kod nas izvan državnih vrtića uopće nema pouzdane i kontrolirane brige za djecu. Znači, za 4-5 puta manje novaca (u Zagrebu) od onoga što će roditelj djeteta koje ne dobije vrtić morati plaćati dobije se pouzdana i kontrolirana briga za dijete. A to financiramo svi, posebno u Zagrebu gdje je cijena vrtića tako obilato dotirana od grada. Pa valjda je jasno da upisni kriteriji moraju biti čisti kao suza.
    Potpisujem.
    Ima ljudi koji su u kreditima i ne mogu odvojiti 3000kn za tetu čuvalicu i još igrati lutriju da dobiju neku dobru i pouzdanu. A privatni vrtići koje bi si možda mogli i priuštiti su upitne kvalitete.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Baš me zanima koji je to dodatni kriterij.

Ali koji bio da bio kao prvo totalno je neprihvatljivo da ravnatelj jedne škole donosi takve odluke, a kao drugo očito je da u vrtićima eventualni dodatni kriteriji nisu javni i unaprijed definirani, a još je neprihvatljivije da ih donose ravnatelji vrtića..
    kriterij je legitiman i ravnatelj/škola ima autonomiju donijeti takvu odluku.
    međutim slažem se s tobom - totalno je neprihvatljiva situacija da je ta odluka/rješenje problema prepuštena ravnateljima i njihovim ustanovama (vrtićima ili školama svejedno).
    činjenica da nama najbliže okolne škole nemaju taj problem (već suprotan - manjak učenika), niti njihovi ravnatelji moraju donositi odluke o dodatnim kriterijima pokazuje izostanak bilo kakve vizije, plana i strategije u brizi i unapređenju rada škola od strane gradskog ureda
    sve se to rješava stihijski :/

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa
    mislim da već na ovom pdfu postoji dovoljna kritična masa roditelja koja može pritisnuti gradski ured da konkretno rješi problem toliko neupisane djece i poduzme nešto osim prebacivanje odgovornosti na DVe.
    http://www.roda.hr/apeli.php?ID=2

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pokazuje izostanak bilo kakve vizije, plana i strategije u brizi i unapređenju rada škola od strane gradskog ureda
    sve se to rješava stihijski :/
    naravno ovo vrijedi i za vrtiće

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa
    mislim da već na ovom pdfu postoji dovoljna kritična masa roditelja koja može pritisnuti gradski ured da konkretno rješi problem toliko neupisane djece i poduzme nešto osim prebacivanje odgovornosti na DVe.
    http://www.roda.hr/apeli.php?ID=2
    Hvala ti Mrvna za link! Međutim mislim da ovaj Apel ovako formuliran više nije aktualan. Vjerujem da je pomogao i doprinio da se na puno toga već poradilo (donesen je Pedagoški standard , Grad Zagreb je uveo zdravu hranu u vrtiće, kompletirao stručne službe DVa itd)

Mislim da bi se moglo napisati novi - za veće smještajne kapacitete recimo.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

apel je iz 2004. godine

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jao cure....
    drzim vam fige svima!!!

u dv vrbik je cca 1:1

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mimoza prvotno napisa
    a meni su rekli da ja nemogu predati tamo papire,nego samo oni koji tamo zive,moram imati kupoporodajni ugovor o kupnji stana...i danas mi tajnica rekla da roditelji cija djeca nisu upala da tamo nose molbe....samoinicijativno... :?
    što se tiče novog jelkovca morate biti svjesni da ta dva vrtića neće biti dovoljna za svu djecu iz naselja kada se ono jednog dana naseli.
    za sada je dosta djece primljeno, a još će se primati i naknadno kako ljudi budu doseljavali.
    tek ako slučajno ostane mjesta, primat će se djeca iz sesveta.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sto je sa cuvanjem mjesta? Meni se ta praksa ne cini ni malo fer.
    Naime, cujem danas u parku da je jedno dvogodisnje dijete upisano OVE godine tako sto je zapravo upalo lani ali ga nisu dali, nego su placali za njega 80 kn na mjesec. Kaze mi osoba koja cuva to dijete da ce tako i ove godine, a vrtic imaju u pricuvi za "ne daj Boze". Meni se to cini jako jako nekorektno. I danas u novinama citam o vrticima... da je 4000 djece u Zagrebu ostalo bez mjesta. I da nikad nije bio ovolik interes. Pitam se samo koliko je tih koji cuvaju mjesto i koliko je onih koji su primljeni u vise vrtica. Realno, na koncu grupe nece biti uopce popunjene!

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da se malo uključim iako se nismo natjecali..
    U našem vrtiću na popisu neupisane djece uopće nema onih rođenih 2009. :shock:
    Kakav li je to kriterij?
    Evo, kod moje prijeteljice, malena joj je rođena početkom siječnja 2008., na ravno, nisu upali.
    -oba roditelja zaposlena
    -žive u ulici pored vrtića
    -starije dijete u vrtiću

Lani, kada se I. upisivao, napravili su dvije jasličke grupe, ove godine samo jednu. Ali zato je ove godine napravljena starija grupa sa 10-satnim engleskim programom.

U Ivanovoj grupi ima nekoliko djece s Jaruna ili Vrbana, pretpostavljam da ih ima i među novoprimljenim jasličarima. Ne bi li važniji kriterij ipak trebao biti mjesto stanovanja?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    U našem vrtiću na popisu neupisane djece uopće nema onih rođenih 2009. :shock: Kakav li je to kriterij?
    Evo, kod moje prijeteljice, malena joj je rođena početkom siječnja 2008., na ravno, nisu upali.
    -oba roditelja zaposlena
    -starije dijete u vrtiću

Lani, kada se I. upisivao, napravili su dvije jasličke grupe, ove godine samo jednu. Ali zato je ove godine napravljena starija grupa sa 10-satnim engleskim programom.

U Ivanovoj grupi ima nekoliko djece s Jaruna ili Vrbana, pretpostavljam da ih ima i među novoprimljenim jasličarima. Ne bi li važniji kriterij ipak trebao biti mjesto stanovanja?
    Ispričavam se, bila sam brzopleta.

U našem vrtiću na popisu neupisane djece uopće nema onih rođenih iza 31. 8. 2008. :shock:
    Kakav li je to kriterij?
    Evo, kod moje prijeteljice, malena joj je rođena početkom siječnja 2009., na ravno, nisu upali.
    -oba roditelja zaposlena
    -starije dijete u vrtiću

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lucija, tako smo i mi prošle godine ostali izvan popisa jer nismo zadovoljavali taj uvijet (da dijete do 31.8. navrši godinu dana).
    Od prošle godine je tako. To nije ništa novo.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Budući ću roditi koncem godine, bolje da odmah počnem tražiti alternativu vrtiću :/

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

imam super vjest mi smo primljeni u dv zaprudje. :D tako da ja 6.7 idem raditi na mjesec i pol posto ce tata biti do 1.9 doma pa cu ja kad mikic krene uzeti neplaceni godisnji od 2 tjedna da ga malo priviknem. moja frendica krivo vidla popis a i nisam joj vjerovala pa sam sama isla vidjeti. moja poznanica upala je u dv savica i sad hoce premjestaj u travno jer joj je daleko al u travnom neceju cuti

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    Realno, na koncu grupe nece biti uopce popunjene!
    kako to mislis?
    grupe su vec sada popunjene.
    i prepunjene.
    a upisalo se x novih.

bas cu pogledati na nasem vrticu koliko je mladjih jaslicara (tj. onih sa godinu dana) i onih rodjenih 2007.

nas vrtic ima 3 objekta i u njima po jednu mladju i jednu stariju jaslicku grupu. i jednu neku mix starija jaslicka/mladja vrticka.

ako uzmemo pretpostavku da sadasnje sve grupe idu za 1 dalje, otvara se potpuno nova mladja jaslicka.
    koliko je prihvatljivo djece u mladjoj jaslickoj? 10?20?
    puta 3.
    i to je toliko mjesta za vrbik i cvijetno.

prosle godine su u straiju jaslicku upisivali i djecu iz susjednih kvartova.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

malo janje, bas mi je drago :D

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala drzim svima fige da upadnu i soory ak sam bila dosadna da treba veza za vrtic, ak cete raditi peticiju zasto je takva koma u vrticima JA POTPISUJEM ODMAH

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

leonisa, ma mislim da ono realno nece biti popunjene, na papiru da. Meni su na vise mjesta rekli, upisano je toliko i toliko ali to vam nikad ne bude toliko djece, nikad nisu svi tu...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    leonisa, ma mislim da ono realno nece biti popunjene, na papiru da. Meni su na vise mjesta rekli, upisano je toliko i toliko ali to vam nikad ne bude toliko djece, nikad nisu svi tu...
    je, istina. i kod nas od 21 u grupi, u pravilu ih je max 16. ne jer cuvaju mjesta vec jer su bolesni, kod bake taj tjedan itd.

s druge strane ljutimo se sto su nam grupe 3 puta vece od propisanih standarda. kuzim sve ali isto tako ce sve tete uvijek reci "ali nisu vam svi uvijek tu" sto se stvarno moze svakako protumaciti, ali sigurno 1/4 njih u grupi ne cuva mjesto. (posla sam od brojke 20 upisanih u grupi).

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa
    imam super vjest mi smo primljeni u dv zaprudje. :D tako da ja 6.7 idem raditi na mjesec i pol posto ce tata biti do 1.9 doma pa cu ja kad mikic krene uzeti neplaceni godisnji od 2 tjedna da ga malo priviknem. moja frendica krivo vidla popis a i nisam joj vjerovala pa sam sama isla vidjeti. moja poznanica upala je u dv savica i sad hoce premjestaj u travno jer joj je daleko al u travnom neceju cuti

baš sam ti htjela napisati da nema nijednog mihaela među odbijenima i da odeš vidjeti.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala ti frida puno. neznas kako sam sretna

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jel zna netko koliko se ceka odgovor na zalbu....sto poslije,ako mie odbiju zalbu?o Boze,luda sam vise....ne nalazim odgovor u glavi...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

rok odgovora na žalbu je 15 dana, čini mi se

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

jel zna netko koliko se ceka odgovor na zalbu....sto poslije,ako mie odbiju zalbu?o Boze,luda sam vise....ne nalazim odgovor u glavi...
    Meni je ravnateljica rekla da će svima odgovor biti da nema mjesta.Ništa nam žalbe ne pomažu,veli ona.Ja sam se već pomirila s tim da nema šanse da upadnemo.Upisat ću je u privatni i iduće godine opet ganjat gradski vrtić.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nama je ravnateljica rekla da imaju jos 100 molbi koje moraju razrjesavat u hodu, medju njima su i oni koji nisu upali te oni koji ce navrsiti godinu dana nakon 31.8.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    baš sam ti htjela napisati da nema nijednog mihaela među odbijenima i da odeš vidjeti.
    mene si zaboravila, moj Mihael nije primljen, svi uvijeti, i rođen 03.02.2008, pa mi nije jasno, sutra dragi nosi zalbu.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam jučer gledala izvješenu listu na DV Utrine i samo je popis primljenih u ovu ili onu podružnicu vrtića - pretpostavljam da su uspjeli upisati svu prijavljenu djecu :D . E sad, ona grupa u Maretićevoj mi je sumnjivo mala - ajde, cure koje niste upale u vrtić pokušajte nazvati ravnateljicu DV Utrine i pitati da li je ostalo još mjesta za upis. Posebno ove iz naselja do.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u dv zaprudje su upala 2 mihaela mozda je to tvoj mihael jer na listi odbijenih nema ni jednog mihaela

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

elin, nisu svi upali u Utrine. Evo, mi npr. (iz Dugava smo) nismo upali ni u Dugave, ni u Travno, ni u Utrine. Curka udovoljava svim kriterijima, oboje smo zaposleni, ali nismo upali nigdje.
    U Travnom isto nema popisa neprimljene djece, ali to ne znači da su svi upali.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u travnom je prijavljeno 272 djece, na listi ih je 117
    ne znam koliko ih je došlo potpisaei ugovor

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj blackie prvotno napisa
    elin, nisu svi upali u Utrine. Evo, mi npr. (iz Dugava smo) nismo upali ni u Dugave, ni u Travno, ni u Utrine. Curka udovoljava svim kriterijima, oboje smo zaposleni, ali nismo upali nigdje.
    U Travnom isto nema popisa neprimljene djece, ali to ne znači da su svi upali.
    o.k. velim ja se poveselila da su upisali sve jer nisam vidjela list neupisane djece, sorry.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa
    u dv zaprudje su upala 2 mihaela mozda je to tvoj mihael jer na listi odbijenih nema ni jednog mihaela
    a vi mislile samo na zapruđe, mi smo gajnice. al i mi smo danas primljeni - u privatni.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    Citiraj Frida prvotno napisa
    mene si zaboravila, moj Mihael nije primljen, svi uvijeti, i rođen 03.02.2008, pa mi nije jasno, sutra dragi nosi zalbu.
    nisam znala da i ti imaš Mihaela rođenog u 2008moj. ponavljam, na popisu DV Zapruđe nema nijednog mihaela na popisu odbijenih koji su rođeni prije 31.08.2008.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

u dv vrbiku ima oko 60 djece rodjene 2008 koja nisu upala i oko 45 koja jesu.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

kod nas nema popisa neprimljene djece. al zbilja me cudi kak moj nije jer je rođen na pocetku 2008, i jos smo i prosle god dali zahtijev. nemam pojma, predat cemo zalbu.

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •