(ali i dalje ne mislim da išta košta)
a cekaj kak mislis nis ne kosta?
uzmimo da se u nekom vrticu prijavi 100 djece, a primit ce ih samo 80. onih dvadeset ce biti nepotrebno pozvano na incijalni razgovor. znaci "tim vrtickih strucnjaka" ce sa svakim djetetom provesti barem 10-ak minuta vremena.
nadalje, roditelji te djece (koja ionako nece biti primljena) ce morati platiti transport, mozda izostati s posla (kao sto je jedna mama ovdje navela).
i to nista ne kosta?
cjepidlacim?
sorry, izgleda da ovdje neki ne razumiju da vrticima novci ne padaju s neba. financiraju se iz gradskog proracuna koji se puni porezom, znaci nasim novcima.
i ne bi li mozda bilo bolje da su taj novac ulozili u bolju ogradu oko vrtica ili sl.?
i s kojim pravom su uveli ovako veliku promjenu, a da nikome o tome ne moraju polagati racune?
osobno, mislim da vrtici s ovim nemaju nikakve veze nego grad i gradonacelnik. stvar je previse prozirna. ajd da ne bude preprozirno necemo objavit 1. 6. nego 15. 6.
i da mi je znat kaj rade na inicijalnom razgovoru na temelju kojega odlucuju koga ce primiti, a koga ne. mozda mjere IQ, gledaju s kakvim si autom doso :/ fakat ne kuzim ali zvuci ko neka grda diskriminacija. i bas zato su morali negdje objasniti zasto to rade.