Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Dopust za njegu djeteta

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Dopust za njegu djeteta

Unaprijed se ispričavam ako/što postavljam pitanja na koja odgovori već postoje, ali nemam vremena kopati po forumu (pretražnik je koma)!

Dakle, B. će 23.09. godinu dana i ja želim predati Zahtjev za dopustom za njegu.
    Pitanja su slijedeća:

. koja mi dokumentacija treba?! Naravno, podrazumijevam da moram priložiti kopije svih nalaza neuropedijatra, pedijatra, fizijatra... trebam li i neko posebno mišljenje?! Prijedlog za dopust od nekoga?! Treba li mi nalaz otorinolaringologa (gdje da idemo na pregled)?
    . Zahtjev šaljem HZZO-u ili...?
    . kolika je naknada za dopust?
    . imam li pravo na dječji doplatak?
    . VRLO VAŽNO: da li mi i za vrijeme dopusta za njegu... ide staž?! Odnosno, da li je rodiljni, roditeljski i dodatni dopust računaju kao neprekidno zaposlenje za računanje slijedećeg rodiljnog dopusta?

HVALA!
    PS: Možda bi bilo dobro da se neke osnove zalijepe na vrh Pravnih pitanja.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

@n@,

na ovom pdf-u je stickani cijeli topic koji se zove njega djeteta nakon 1.godine - III dio. Na prvoj strani (ovoj linkanoj) nalaze se pravilnici za korištenje ovog prava kao i sve o povezanom pravu na DD.

Također te molim da se u vezi ovog pitanja javiš na gornji topic, jer sam tamo zalijepila tvoj upit.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Puno ti hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •