Ja sam je usavršila

radim malo skuplju verziju, onu Ane Ugarković uz par mojih izmjena (iako zapravo ne volim kako ona kuha), i svi se dave u toj torti

dakle - podloga mrvljeni digestive keksi, 150 g, 3 žlice šećera, malo cimeta, četvrtina maslaca

žuta krema - 2 velika abc namaza, 2 ricotte, burbon vanilija, korica limuna, 4 jaja (prvo se mute sirevi i šećer pa se dodaje jedno po jedno jaje) - peče se 45 min na 180
bijela krema - mileram (cijeli), vanilin šećer, 3 žlice šećera običnog - peče se još 10 min

papira za pečenje stavim dosta, da viri iz kalupa, da ne bi maslac iscurio i zadimio (to mi se znalo dogoditi)

torta je jako skupa, samo za sastojke potrošim 100 kuna, ali stvarno vrijedi svaku lipu i ispadne velika količina. Inače, u Lidlu je ricotta duplo jeftinija pa se zaletim tamo