Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: autosjedalice

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno autosjedalice

Imam dvoje djece, 2,5 godine i 4 mjeseca, trebaju mi dobre autosjedalice, moze li par savjeta koje su najbolje tipa peg-perego ili maxi cosi....starija ima 16 kg, da li da uzmem onu koja je iznad 18 kg, jer zbog dvije kile mi se ne isplati uzimati manje jer ce ih brzo prerasti, hvala.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

najbolja AS za tebe je ona AS koja zadovoljava standarde (mora imati narančastu naljepnicu a oznakom ECE R44/04), možeš si ju priuštiti i kompatibilna je s tvojim autom

ako ima više takvih, uspoređuješ kako su prošle na testovima (ADAC i sl.) i uzmeš najsigurniju

starije dijete ti zadovoljava minimum kilaže (15 kila) za vožnju u AS grupe II/III (od 15 do 36 kila), no moraš imati na umu da se u tim sjedalicama dijete veže 'samo' pojasom auta
    da je u pitanju prelazak iz manje AS u veću, rekao bih - pričekajte još malo
    pošto je u pitanju nabava nove AS (pretpostavljam da sad nemaš nikakvu) - možete kupovati AS grupe II/III i odmah ju vezati pojasom auta ili možete kupovati kombiniranu grupe I/II/III (od 9 do 36 kila) i još 2 kile (pazi mjere za vrijeme ) ju vezati pojasevima AS a kad dođe do 18 kila skinuti pojaseve AS i dalje ju vezati pojasom auta

kao i uvijek - odluka je na roditelju

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ako smijem prikeljiti naš Katalog AS da se možete laše odlučiti.

leonard

Početno help!!

sad kad smo se konačno odlučili koju bih smo sjedalicu kupili sad je nigdje ne možemo naći. Zna li tko gdje možemo naći auto sjedalicu Bébé Confort Iséos Isofix?

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Turbo limac drži Bebe confort ili u Brežice ako ti je blizu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •