evo kratko izvješće....
lagano krvarenje
utrogestan 2x2...
prognoze doktorice i nisu baš neke![]()
evo kratko izvješće....
lagano krvarenje
utrogestan 2x2...
prognoze doktorice i nisu baš neke![]()
Ne razumijem, zasto nisu neke prognoze?
Pa beta je bila odlicna
zato što ni u četvrtak nije bilo ploda niti ŽV... BETA jest porasla ta dva dan, sutra ću opet ići vaditi da vidim kolika je... boli me trbuh nenormalno....
poludit ću
Pratim tvoju pricu pa znam da nije vidjela na uzv, to ne znaci da se nije i nece to promijeniti. Od kada te tako boli trbuh?
Mozda da odes na hitnu ako su tako jaki bolovi?
Ja sam prosla vanmaternicnu pa se jezim na spomen jakih bolova.
Jos sam ti neki dan spomenula i drugo misljenje da mozda potrazis, ova dr. mi djeluje nekak...ne znam reci...ne zna sto je, uzv sumnjiv, beta velika a ona te naruci za 15 dana tek?
ma ne znam ni sama što bi više... al stvarno....
ona mi je inače dr već 15 godina i nikad me nije zeznula i uvijek je suvisla... zato joj i vjerujem....
vjerojatno bi trebala otići još negdje.... a nemam snage....
aj idem nazvati harni
srijeda, harni, 15 sati dr. Gudelj... jel to poznato ikome?
Puno, puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ja sam inace bas kod dr. harni ( cini mi se malo povrsna u zadnje vrijeme.... ), mislim da je Gudelj ok.. sretno.
Je, je jako poznato, to ti je moja doktorica i odlična je, budeš vidla, stvarno je super, ima vremena za sva pitanja... ~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK!!!!![]()
mlukacin drzi se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nadam se da su mali hahari dobro![]()
Mlukacin, želim ti samo kazati da ti bolovi ne moraju nužno značiti nešto loše. Meni se sa 5 ili čak 6 tjedana (po zadnjoj mengi) nije čulo srce i u to doba počelo je lagano krvarenje koje je utrogestan zaustavio (a možda bi i samo stalo) i jaki bolovi koji bi se javljli 4-5 puta u danu i trajali bi i do pola sata (kao neka vrsta jakih grčeva), od kojih bi mi falilo zraka i bilo muka. Rečeno mi je da je to od širenja maternice. Ti bolovi javljali su se jedno dva tjedna i prestali. Sve je na kraju bilo u redu.
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mlukacin, oprosti što ti uzurpiram temu, ali me isto muče te vrećice, pa se nadam nekoj utjehi. ZM 21.04. kasnija ovulacija bila 10.05. (igrom slučaja bila 08.05 na kontroli, pa mi je rekla gin da slijedi O). Ugl., danas sam bila na uzv i imam gestacijsku i žumančanu ali bez emrionalnog odjeka. Gin je rekla da je to uredan nalaz prema ovulaciji i da dođem drugi tjedan. Tako da je možda i tebi bila kasnija ovulacija. Cure što kažete na moju situaciju. Mislim da je rekla gestacijska vrećica 16 mm, malo sam se uplašila kad je rekla bez odjeka... mlukacin vibram za nas da bude sve OK.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas i dobre vijestimlukacin prvotno napisa
![]()
Marija držim fige da ipak sve bude u redu (bez obzira kolike su šanse, ne gubi nadu), pa da ćemo ipak zajedno šetati klince po Markuševcu.
Istina, ja još nisam bila kod doktora, idem tek 29-tog, ali isto se nadam da je sve ok.
Pozdrav,
Ana H.
mlukacin kako je prošlo? Javi nam se... mislim puno na tebe![]()
Nikako da se javim....
dakle.... imamo 2,7mm i srce kuca....
moguće da su i blizanci, prema rastu hcg.... al vidjet ćemo za koji dan jer sam imala krvarenje....
trudnoća kao odgovara 5 tjednu pa eto.....
kaj vi mislite o svemu tome?
tek sad vidjeh....
Ana H.???? Samo mi jedna Ana pada na pamet al nisam baš sigurna
super :D :D :D i želim ti lijepu trudnoću, a sad malo odmaraj![]()
:D suuuuper na malom![]()
Kaj je rekla doktorica?Jelmoraš mirovati?
Jupiiiiii!!!!! :D
Ma rekla sam ti da ti je ovulacija kasnila, bas kao i meni...
Od srca ti zelim prekrasnu trudnocu![]()
CESTITAM i zelim ti najljepsu mogucu trudnocu!!![]()
Ana Hadjić!
Isuse, blizanci!!!!! Pa je l' to moguće? Super!!!!!! Javljaj se s informacijama! Evo ti i moj mob 099 228 0 227, da smo u kontaktu.
Držim fige!!!!! :D :D :D :D :D :D
mlukacin ako jesu blizanci očekujemo te na pdf-u!!
čestitamo :D :D
Evo prvo isprika kaj me nema na forumima.![]()
Htjela sam vam se pohvaliti nakon tvz.kemijske trudnoće ipak sam ostala turdna i to me u 14 tjednu. Sve za sada prolazi ok i bez ikakvih problema.... :D :D :D :D
mlukacinka iskrene cestitke jos jednom, a sad uzivaj u carima trudnoce jos uvijek se sjecamo vejrujem sve ljetnice tvog stupa na stanici![]()
ja tek sad vidim , mlukacin čestitke od srca, samnji tempo, nabaci ružičaste naočale i uživaj.Sve će biti ok.I pusa dječici
![]()
hbubica - cestitam!!!!
Prvo čestitam svima kojima je nakon kiše zasjalo sunce.mihim prvotno napisa
Zanimalo bi me vaše mišljenje, a vezano uz praznu gestacijsku vrećicu.
Priča je slijedeća:
Datum zadnje menstruacije 30.04. Prije dva tjedna napravljena dva testa - oba pozitivna;odnos imali 07.05. i 16.05.
U početku osjećala bolove slične menstruacijskim i imala blagi iscjedak (ne stalno). Naručila se u ginekologa 12.06. Srijeda, 10.06. jedan izljev - krvarenje, poslije ništa. Na pregledu ustanovljeno GV - 15 mm=5+2 bez drugih elemenata uredne trudnoće (inače, po ginekologu trudnoća 6+1). Objašnjenje postoje 2 mogućnosti: ili je prerano tj. prema UZ trudnoća je 5 tjedana i sitno ili trudnoća bez ploda. Naručena za pregled 19.06. na način vidjeti ćemo da li ima ikakvih promjena, ukoliko ne bude odmah kiretaža. :?
Zanim me Vaše mišljenje da li nakon pregleda u slučaju da se i dalje ništa ne vidi još pričekati s kiretažom ili napraviti kiretažu?
propisan utrogestan 2 x 2 i folacin 1x
prva trudnoca - zm 19.04.07, 30.05. prvi pregled - gv promjera 9,7 * ( puta ) 5,6 mm, embrij se ne prikazuje = 03.02.2008 mihael
iskreno, s obzirom da je u maternici ja bi mozda malo pricekala, vadila betu... moja seka ostala trudna 3 dana prije ocekivane m, i ploda nema, nema - mislili kiretazu - trudna 29 tjedana po uzv- u.. ne znam. sretno.
Meni se vidio plod sada u ovoj trudnići već sa 5-6 tjedana,tj.to ti izgleda ko neka mala mrljica koja treperi-ko mali otkucaji srca. Kad je bila geristacijska vrećica bila je nekog nepravilnog oblika nije bila okrugla i unutra se nije ništa vidjelo. Nestala je kad sam prokrvarila tj.dobila sam pravu mengu i ona je otišla s njom. Mada mi je ginić odmah isti dam kad je počelo krvarenje prepisao utriće,ali nije pomoglo jer nije bilo ploda. Nisam morala na nikakvu kiritažu,pogledao me je ultarzvukom 3 ili 4 dan nakon krvarenja i bila sam čista koda ničeg nije bilo. To je moje iskustvo sa time,nadam se da sam ti bar malo pomogla ili smirila. Ako ništa drugo kako kaže moj ginić,ako je već bio spontani shvati to kao da je tjelo odbacilo plod koji nije bio zdrav i koji bi ti samo pravio probleme kroz trudnoću ili nedaj Bože kasnije kad dođe bebebica..............luci1 prvotno napisa
Sve ima svoje razloge...........doći će i tvojih 5 minuta,samo se drži.....![]()
Hvala vam svima na odgovorima. Znam da se priroda pobrine ukoliko nešto nije u redu. Još se nadam pozitivnom odgovoru u petak. U biti više me strah tog čišćenja (imam 31 god. i ovo je prva trudnoća, inače, momak i ja smo skupa 7 godina pa bi eto volila da sve bude ok).
Javim u petak kako je prošlo.![]()
Aj drž se stara,ja sam 33 godine i sad prva trudnoća. Bude i bit će prilike.luci1 prvotno napisa
![]()
Sad sam došla s UZV i dijagnoza je missed AB, vidi se gestacijska (22 mm) i žumančana (7 mm), ne vidi se plod niti otkucaji. Rekla mi je dok da se sutra naručim za kiretažu, a ja sam u totanom šoku. Šta vi mislite?
Kere ne znam, a da ponoviš UVZ za tjedan dana? Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!