Citiraj luci1 prvotno napisa
Citiraj mihim prvotno napisa
hbubica - cestitam!!!!
Prvo čestitam svima kojima je nakon kiše zasjalo sunce.

Zanimalo bi me vaše mišljenje, a vezano uz praznu gestacijsku vrećicu.
Priča je slijedeća:
Datum zadnje menstruacije 30.04. Prije dva tjedna napravljena dva testa - oba pozitivna;odnos imali 07.05. i 16.05.
U početku osjećala bolove slične menstruacijskim i imala blagi iscjedak (ne stalno). Naručila se u ginekologa 12.06. Srijeda, 10.06. jedan izljev - krvarenje, poslije ništa. Na pregledu ustanovljeno GV - 15 mm=5+2 bez drugih elemenata uredne trudnoće (inače, po ginekologu trudnoća 6+1) . Objašnjenje postoje 2 mogućnosti: ili je prerano tj. prema UZ trudnoća je 5 tjedana i sitno ili trudnoća bez ploda. Naručena za pregled 19.06. na način vidjeti ćemo da li ima ikakvih promjena, ukoliko ne bude odmah kiretaža. :?

Zanim me Vaše mišljenje da li nakon pregleda u slučaju da se i dalje ništa ne vidi još pričekati s kiretažom ili napraviti kiretažu?
Meni se vidio plod sada u ovoj trudnići već sa 5-6 tjedana,tj.to ti izgleda ko neka mala mrljica koja treperi-ko mali otkucaji srca. Kad je bila geristacijska vrećica bila je nekog nepravilnog oblika nije bila okrugla i unutra se nije ništa vidjelo. Nestala je kad sam prokrvarila tj.dobila sam pravu mengu i ona je otišla s njom. Mada mi je ginić odmah isti dam kad je počelo krvarenje prepisao utriće,ali nije pomoglo jer nije bilo ploda. Nisam morala na nikakvu kiritažu,pogledao me je ultarzvukom 3 ili 4 dan nakon krvarenja i bila sam čista koda ničeg nije bilo. To je moje iskustvo sa time,nadam se da sam ti bar malo pomogla ili smirila. Ako ništa drugo kako kaže moj ginić,ako je već bio spontani shvati to kao da je tjelo odbacilo plod koji nije bio zdrav i koji bi ti samo pravio probleme kroz trudnoću ili nedaj Bože kasnije kad dođe bebebica..............
Sve ima svoje razloge...........doći će i tvojih 5 minuta,samo se drži.....