Priča je duga i traje već dvije godine, ali se u zadnje vrijeme postalo kritično. Naime, sestru mi zlostavlja nevjenčani suprug, s kojim ima bebu od 9 mjeseci. Iz prvog braka ima sedmogodišnjeg dječaka. Partner je nasilan, bahat, grub, ne želi raditi, ne znam malu ni presvući a kamoli nešto više, grub je prema njenom prvom djetetu. Igrom slučaja mi se povjerila da ga je već jednom prijavila policiji jer ju je tukao, odveli su ga na jednu noć u zatvor i sutradan pustili uz novčanu naknadu. U subotu smo proveli s njima cijeli dan i vidjeli da će biti frke kada dođu doma- vidi se iz njenog pogleda punog straha, on odjednom uzme malu i ide, stalno pred svima prijeti da će ju odvesti... Na svu sreću da smo odlučili otići prema njima bez najave. Čuli smo njegovu dernjavu i odjednom spazili policiju kako dolazi, i odvodi ga. Sutradan je pušten bez ikakve kazne. U CZSS su sestri rekli da je najbolje da se pomire i da s njim mirno komunicira i da više ne zove policiju!!!! Socijalna radnica joj je to rekla. I sad vi meni recite kome da se obratimo kad glavne službe ne funkcioniraju i ne štite? Mali je u stalnom strahu, ne odvaja se od seke ni minutu jer kaže "D.je rekao da će odvesti seku.". Zamislite samo taj strah. I što sada, kamo krenuti? sestra se svemu opire iz straha, rekla je da će idući put ići do kraja da ga se riješi, ali to su puste priče.....