Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Zar se stvarno može očekivati od žene koja je psihički i fizički zlostavljana da će skupiti dovoljno hrabrosti da ode? Meni ovo stvarno postaje parodija, i tema i odgovori.
Ma, mislin Trina, pa tko će skupiti hrabrosti ako ne osoba sama? Netko umjesto nje?

Institucije bi kao 'trebale raditi svoj posao', a ne odrađuju ga, jer nisu te osobe iz CZSS-a u toj koži, pa im se vjerojatno fućka...
Jedini tko može i morao bi nešto učiniti je mama to dvoje dječice, a ona koliko vidim se ne usuđuje...

Ne znam, meni, in the first place, nije jasno da se netko uopće MOŽE dovesti u situaciju da je neki tamo tip maltretira na sve moguće načine.
Pa, naravno da je on vjerojatno NIKAD neće pustiti na miru, niti prestati maltretirati, ako ONA to dozvoljava.

Nasreću, nikad se sama nisam našla u takvoj situaciji, nadam se da niti neću, niti ja niti moja dječica.
Nažalost, neki pametan savjet za tu ženu nemam, osim da joj želim svu snagu i sreću da se SAMA izvuče iz tog žrvnja, jer nitko umjesto nje to neće učiniti...