tweety prvotno napisa
pa nisu svi kupci i prodavatelji. ja se stvarno rijetko odlucujem nesto prodati, ali kupim obavezno. i stvarno stavljam niske cijene, jer mi je vazno da se proda. al ipak mi se dosta stvari vratilo, a nisu bile bas za smece :/
problem je u tome sto ima premalo kupaca, ja bih rekla
a ovo sto kazes za drzanje limita za kvalitetnu robu, a za manje kvalitetnu nizu cijenu, nisam bas za to :/ tj. bojim se da ce kupci tako i raditi, kako sam i napisala, kretetati se oko gornjeg limita, iliti uzimat ce limit kao preporucenu cijenu. a meni je to za neke stvari previse u odnosu na ono sto sam do sada navikla kupovati. na primjer, hlace gornji limit 40 kn. a nisam niti jedne hlace platila vise od 30 kn do sad, a mnoge su bile izmedu 10 i 20 kn (a jako sam izbirljiva!) niti je takvih previse i bilo, barem do broja 3, gdje sam ja gledala, mozda na vecim brojevima :?
da, nece biti skafandera za 270 kn, al nece biti ni majica za 10, nego ce svi stavljati barem 20, jer kvaliteta je dobra, da nije ne bi prosla kontrolu i tak ukrug
ne znam, mozda brijem bezveze, al stvarno te limite ne vidim kao mjeru za snizavanje cijena nego bas naprotiv, za povecanje. zivi bili pa vidjeli![]()