Dobro jutro, mene uhvatila angina a sad bih trebala i dobiti mengu i zvati dr da vidimo za postupak.
Sbonetic čestitam ti od srca i želim ti lijepo vjenčanje i dug i sretan brak sa mnogo djece![]()
Bebel baš sam sretna za tebe, a ima još jedna cura sa VV koja je zatrudnila sa smrzlićima iz druge ture, bile smo skupa u postupcima ali nije na forumu tako da sam bas sretna i zbog nje.
Ana-, Aandreja i svim ostalim čekalicama bete, puno vas ima da bih vas sve upamtila, želim puno sreće![]()

pa eto nekome tijelo tako reagira pa bude malo smeđe.bit će to sve super , vidit ćeš
.Strašna si,kako nas samo sve uspiješ posložiti!
:/ Procjena je bila da malo dijete ne smije u dulju šetnju - bile jučer popodne u parkiću pa je jutros nosić ponovo počeo jače curiti..... ali čula sam da je bilo puno cura :D :D :D
....
) jednoj bebici iz FET-a, jer sam sad vidjela da moje tijelo, iako jajnici jako dobro reagiraju, nije više fit za stimulaciju. tako da meni osobno taj novi zakon ništa neće promijeniti osim razočaranja i osviještavanja koliko smo zaostala sredina.