možda se prekorijenila...Originally Posted by piplica
![]()
možda se prekorijenila...Originally Posted by piplica
![]()
Danas je kod nas padao grad![]()
MM i ja smo jako intezivirali razgovore o Australiji i u priči ja spominjem ono što je Litala pisala, a on me gleda začuđeno odakle ja sve to znam.
Baš volim čitati postove o prekorjenjivanju. Nadam se nekom novom![]()
naš odlazak prema australiji se intenzivira... počela sam se opasno raspitivati za posao, a mm za te agencije koje pomažu u preseljenju... jel ima smisla njih angažirati ili je to samo bacanje love???
Originally Posted by ksena28
navodno je bacanje love..ja sam isto u procesu iščitavanja![]()
Tik-tak...
...jos tri i pol dana.
:shock: :shock: :shock:
ajme kaae :shock:Originally Posted by Kaae
nadam se da ćeš biti redovita u izvještajima iz merike.
Uhh. Na proljece. Kad kravica dobije papire da uopce moze putovati.
Ne znam se spakirati. Pet minuta mi se cini da uopce nemam dovoljno stvari za pet kofera koje sam nabavila, drugih pet minuta sam histericna, uvjerena da mi ni 50 kofera ne bi pomoglo. A tu uopce ne racunam cedeje, knjige i slike koje cu.. valjda nekad nekako prebaciti preko bare. Prestrasno.
S obzirom da izbjegavam plasticne vrecice.... nemam u sto spakirati cipele. Sad idem zicati po ducanima.![]()
ajmeee.
jesi tražila na netu, ima li kakav vodič - kako se spakirati za prekooceansku selidbu?![]()
kaae sretan put i odmah po dolasku, kad se odmoriš, naspavaš, najedeš... javi dojmove!
litala, javi se... imam par pitanja za tebe? gdje ste i koliko unaprijed radili testove za engleski i koja je ta početnička procedura, od ispunjenja prvog papira za trajnu vizu do pregleda i pečata u putovnici?sorry što te gnjavim, ali nemam koga
![]()
Kaae,, ufam se da ćeš nam se i dalje javljati...
i... nemoj zaboraviti poslati fotke s vjenčanja![]()
litala ima problema s .hr domenamaOriginally Posted by ksena28
ppaj mi svoj mail ako želiš pa da vas spojimo
Ma naravno da cu se javljati, a bit ce i fotki!
....ako ta kutija preleti Atlantik kako treba.![]()
(Jos se nisam spakirala... zapravo, nisam niti pocela.)
Osjetim li ja to neku paniku u zrakuOriginally Posted by Kaae
![]()
Ma ne brini ti ništa,samo uživaj i veseli se promijeni (fakat velikoj)!
I daj požuri s tim pakiranjem , prenosiš mi nervozu![]()
![]()
![]()
Kud da naletim na ovu temu, evo odmah padoh u depresiju od samog naslova![]()
MD zivi vani i situacija je takva da ako zelimo bit skupa jedino je rjesenje da i ja selim.. ja koja sam uvijek govorila da nikada, nikada ne bih zivjela nigdje nego u svom gradu ili eto (ako bi bas morala koju godinu, max 3) u krugu par sati voznje i istog govornog podrucjanikad ne reci nikad...
vec me strah da ce mi nedostajati drustvo, u prvom redu porodice, da ce mi biti dosadno, da necu imati sta raditi, da nikad necu savladati jezik, da cu postat nezadovoljna i kao takva MD dosadna i da ce veza zapast u probleme...
udaljenost: 3000 u kilometrima, 5 sati leta avionom, civilacijski 180 stepeni
Ma nema panike, samo ne vjerujem u potpunosti tim konzervama iz kojih ne mogu izaci kad ja to pozelim.
Inace, boli me glava, prestrasno, negdje na potiljku, vec danima. Mozda od (ne)spremanja, mozda od tko zna cega. I, naravno, nista jos nisam spakirala.
Alef, sto ti je to 3000km, 5 sati u avionu.. u nasem slucaju kilometara ima 7883, a avionom oko 11 sati, uz presjedanja. Inace, situacija je slicna. Najpametnije rjesenje je bilo da ja selim pa, eto, selim.
Kaae, još uvijek vrijedi ponuda za pomoć oko pakiranja![]()
Ak niš drugo da te natjeravam po stanu da se pakiraš.
Vidiš da već i na Forum prelazi nervoza![]()
Drmni si jedan Ketonal i udri brigu na veselje,
sretan ti put želim![]()
Ja sam tek sad shvatila što znači naslov ove teme...![]()
ajme meni...![]()
Za sve one koji su pratili i ispratili kaee, donosim informaciju da je sretno osvojila Amsterdam i da je sad već šest sati na prekooceanskom letu.
uh.oh.
evo joj![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~ za kaee
Dodje covjeku da se zapita kamo ide ovaj svijet kad mu vlastita sestra ne zna napisati nick.![]()
![]()
Hocu na sok.
A nemam gdje.
Prestrasno.
Kaae?![]()
I...litala? Problemi sa hr domenima i dalje traju?![]()
Svimbi, pretekla si me, i ja sam krenula iskopati topic al mi se veza stalno prekidala![]()
Uglavnom, Kaae, čekamo te![]()
Sigurna sam da će Kaae otvoriti blog ili nešto slično gdje ćemo svi moći pratiti njenu priču. Znate da smo davno ukinuli sezonce, chat trudnica i sl., pa kud bismo stigli kad bi svatko otvorio "svoju "stranicu i pisao ma kako zanimljivo?
Originally Posted by čokolada
ja samo mogu potpisati čoksu.![]()
Kaae, vrlo rado bih čitala tvoje doživaljaje na nekom blogu. Zašto ne? Vrlo interesantno pišeš.![]()
Ali, na žalost, ovaj forum nije osmišljen u takve svrhe.
S druge strane, ovaj kutak će uvijek biti otvoren ne temu "prekorjenja" ali na način da se ta rasprava povede u "filozofskom" smislu: da li otići van? zašto? što je prijelomni trenutak? kad? što drugi misle o tome? itd. itd itd....
na način kako se ova tema vodila..opet smo otišli u chateraj.
Iskreno, bila sam sretna kad je "pala" kako je ne bih trebala zaključavati. Ali sad, opet se pokrenula, ali ne u smjeru kako je zamišljen ovaj pdf. Stoga, do daljnjeg, do nove teme, ovu zaključavam.