Imam dojam da 90% žena nije zadovoljno svojim muževima i stalno kritizira/ kuka/ prigovara.
Pa mene zanima koliko vas smatra da ima najboljeg muža?
I koje su to osobine koje čine "najboljeg muža"?
Imam dojam da 90% žena nije zadovoljno svojim muževima i stalno kritizira/ kuka/ prigovara.
Pa mene zanima koliko vas smatra da ima najboljeg muža?
I koje su to osobine koje čine "najboljeg muža"?
Meni je moj najbolji, al to ni mene ni njega ne sprjecava da mi povremeno ide na zivce.
Ja sam svojim i više nego zadovoljna.
Dobar je čovjek, ima veliko srce, obožava djecu i bavi se s njima isto koliko i ja. A još mi je i zgodan![]()
Meni je moj najbolji, volim ga najvise na svijetu...
Ne znam koje bi bile osobine najboljeg muza, makar bi rekla da mi je od kada smo postali roditelji, najvazniji odnos prema djetetu.
Ovako i ja, da se ne ponavljamo!Deaedi prvotno napisa
ja svog ne bih mijenjala za nijednog drugog.....(ma i meni dođu dani kada bih ga katapultirala :-) )
Dobar je čovjek, pažljiv i nježan, pokušava udovoljiti prohtjevima svih ukućana a nadasve je pametan. Ono što mi je super je to što me još uvijek "stigne" fascinirati nekim mojim novim saznanjem o njegovom znanju.
Potpis pod martu i MGrubi + dodatak:
Moj muž je najbolji jer podnosi MOJE muhe... Ne bi to svatko mogao.
Imam za mene savršenog muža!
a sve vas gore mogu potpisati po svim navodima....![]()
Baš sam sretna!
Xmarta prvotno napisa
A osobine koje čine "najboljeg muža" ja bih svela pod jednostavno se osjećamo i razumijemo.
Za mene je MM savršen koliko to netko uopće može biti, a za mene to konkretno znači da smo mu obitelj i ja na prvom mjestu, da je pažljiv, nježan, osjećajan, obziran, brižan, da skrbi za obitelj (dakako, zajedno samnom), da je vrijedan, uglavnom poduzetan, da ga i drugi ljudi cijene i poštuju, da je partner za cijeli život, da mogu u njega imati povjerenja, i štošta bi za njega još lijepoga mogla napisati![]()
MM smatram odličnim partnerom jer se dopunjavamo i ispunjavamo.
Totalno smo različiti svijetovi, ali upravo ta razlika naš brak čini zanimljivim i dinamičnim.
Oboje nismo za svađe pa kada nam nešto smeta raspravimo o tome.
Mislim da je upravo on savršen za mene zbog gore (ukratko) navedenih razloga.![]()
Pa najbolji ne postoji. To ti je isto kao da tražiš savršenu ženu, savršenog roditelja, savršeno dijete.
Moj nije savršen i nije najbolji, ali meni je dobar, da nije, već bi otišla, volim ga, dobar je tata, dobro pere suđe![]()
ponekad bih ga ispalila na Mars, a ponekad zagrlila i ne ispuštala iz ruku.
i ja moram ovo potpisatimarta prvotno napisa
osjecajima je uvijek bio moj mr. perfect
postupicma nekad i ne....
danas je zaista najbolji muz na svijetu za mene, jednostavno zato sto se trudi da i one sitne probleme koji naidju jednistavno rijesimo zajednicki.
E to potoisujem.Matilda prvotno napisa
Osim što ne pere suđe nego podove.
Moj je zaista najbolji![]()
Šalim se, no zaista ne mogu uprijeti prstom u neku lošu osobinu MM-a. Jest šlampav (u smislu, napravit će ako mu izričito kažem), neorganiziran i preljubazan (ono u smislu da se ne bi nikad posvadio s nekim).
No, nikad, ali baš nikad ne podiže glas, L i ja smo mu sve (tako bar kaže), trpi mene što je zaista pohvalno i učinio je brojne ustupke.
Uz to mi je i vrlo seksi, iako počinje uzgajati pivski trbuščić![]()
Meni je MM najbolji i volim ga najviše na svijetu. Ne znam tko bi me podnosio sa svim mojim ispadima i mušicama kad mi hormoni podivljaju zbog MPO. A on to sve hrabro i bez prigovora podnoi jer zna da je to za naš cilj. Pomaže mi u svim kućanskim poslovima osim kuhanju i peglanju, ali prije dva tjedna kad sam imala HS nakon jednog postupka i ležala danima u krevetu počeo je jadan i kuhati. A siroče nije ni krumpir znao oguliti. Nije da ga volim samo zbog toga. Volim ga zbog svega, zato što je takav kakav je. Jednostavno obožavam ga i ne bi ga mjenjala za ništa na svijetu. a znam da i on mene voli i da će jednog dana biti savršen tata našoj djeci.
Ljubavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moj je najbolji, definitivno. Meni.
Idemo mi jedno drugom povremeno na žifac, al idu mi i djeca na živac, a volim ih najviše na svijetu.
Što mi je najvažnije-činjenica da se osjećam voljeno i da sam u svakom tenutku apsolutno sigurna da smo mu nas troje najvažniji na svijetu.
E, ovako. Kad je tako dobro sročeno, onda mogu samo XMatilda prvotno napisa
![]()
Ovako.marta prvotno napisa
Zato jer mi je apsolutno partner.
Neki dan mi je prijateljica u razgovoru rekla da joj se cini da je modni trend da zene pljuju po svojim muzevima i da joj je to grozno ... Slazem se u potpunosti s njom.
Skladna veza izmedju dvoje ljudi zahtjeva svakodnevna ulaganja, tolerancije i ljubavi a koji puta je lakse pregristi jezik (cujte zenu koja ima jezik k'o kobra) nego svjesno ulaziti u konfllikt koji nicemo nece voditi jer eto mi bi bas danas istjerali 'pravdu'.
Dakle, moj muz je meni (za sada) najbolji i nadam se da cemo i dalje zajedno biti sretni. U slucaju da vise nebudemo sretni u braku, morati cemo ozbiljno razmisljati o nasim opcijama ...
MM je intligentan, duhovit, poduzetan, obožava mene i djecu, možemo pričati danima, a da si nismo dosadni (što znači lijepu poznu starost i bez seksa), odlično funkcioniramo kao partneri i kao obitelj...
Ali...ali, nisam zadovoljna raspodjelom poslova u kućanstvu niti činjenicom da je on ta strana koja prigovara i šizi.
Lako je vama čiji muževi trpe vaše ispade, moj ne trpi i zato ne mogu baš hvalospjeve pisati
.
Niste vi ništa krive, cure, ali čak mi malo idete na živce s ovim topicom,
vi zaljubljene tinejdžerice(zavist valjda
)
(izuzetak svimbalo,piplica i još par realnijih) 8)
Veliki X na ovo!Peterlin prvotno napisa
I meni je moj još i jako zgodan!
Iskreno, ja bih radije da jednom drekne na mene pa da imam osjećaj da smo ravnopravni u svađanju. Ovako uvijek imam feeling kako ja (aždaja) maltretiram njega (dobricu).Nena-Jabuka prvotno napisa
Iskreno, ja bih radije da jednom drekne na mene pa da imam osjećaj da smo ravnopravni u svađanju. Ovako uvijek imam feeling kako ja (aždaja) maltretiram njega (dobricu).Nena-Jabuka prvotno napisa
Evo još jedne nesavršene.piplica prvotno napisa
![]()
Jašta da bi mogao biti bolji.
![]()
Ali onda to ne bi bio on nego njegova dosadna preinakaAdioMare prvotno napisa
![]()
Eh al onda ne bi imala više nikakvih želja, ostala bi bez materijala za svakodnevnu pjesmaricu, joooooooj čime bi ga pritiskala?? 8)AdioMare prvotno napisa
Iju, koliki postovi!
Zato ću ja samo potpisati AM (vezano za Balarosu također!)
hvala Bogu pa ovo ne postade jedan od onih takmicarskih topica...
Matilda to napisa najblize onom sto mislim. MM mi je jedini, pa mu i nije neka konkurencija, samim tim je najbolji![]()
Da bi nekad mogao biti bolji prema meni, bi, vala, ali i ja bih mogla biti bolja (istina, vrlo sam blizu savrsenstvu).
Ali, pasemo valja jedno drugom, ne znam sta bi nas inace drzalo zajedno evo 13. godinu.
Meni je moj muž najbolji. Zajedno smo 12 godina, skoro 10 u braku i imamo zaista divan odnos.
Neznam što bi još više tu napisala, kad bi krenula ne bi stala.![]()
Uz veliku ljubav koju osjećamo jedno prema drugome, tu je i poštovanje, prijateljsvto, ravnopravnost.
Potpuno smo ravnopravni u svemu.
Jedino kaj on ne može roditi ni dojiti.
Al to ionako želim zadržati za sebe.
Baš XSvimbalo prvotno napisa
![]()
Za nas onda treba drugi topic ili protupitanje![]()
Svašta nešto. Ja sam vikačica, tipa Icyoh... samo MM nije tako pitomAdioMare prvotno napisa
![]()
A ti muža koji je mjesec dana samo jabuke jeo kritiziraš!![]()
![]()
Ja recimo nisam vikačica, ja sam više plakačicaA MM je onaj glasni.
Nadalje... Meni kad smeta nešto, ja mu kažem. Kad mislim da ne radi nešto dobro, ili da nešto želim da napravi, ja mu kažem i unaprijed se ogradimda to nije prigovaranje i da mi se ne izmotava na to.
Ah, u što se posljednja tema oko idealnog partnera bila pretvorila!![]()
Balarosa prvotno napisa
![]()
To je bilo prije 15 godina, sad jede mene.![]()
xmarta prvotno napisa
xPeterlin prvotno napisa
xana.m prvotno napisa
xpiplica prvotno napisa
xNena-Jabuka prvotno napisa
ipak....
xhrčkić prvotno napisa
Ukratko - ima puno vrlina ima i mana ali moj je, volim ga i ne bih ga mijenjala nikada![]()
U principu smo svi zadovoljni![]()
a onda je valjda moderno žaliti se na muža jer u RL slušam samo jadikovke.
Meni je moj , bome, najbolji na svijetu i ne bih ga nikad mijenjala. Zašto? Jednostavno zato što ga volim sa svim njegovim vrlinama i manama ( znam da zvuči ofucano,ali...). Prezgodan mi je, preseksi, pametan, duhovit, pažljiv, skrbi o djeci i meni, veliki mi je oslonac, pošten je, čak možda i prepošten... Sa njim sam ja-ja od samog početka i sve je tako jednostavno...