Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 235

Tema: Najbolji muž

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj trudnjača prvotno napisa
    Meni je moj , bome, najbolji na svijetu i ne bih ga nikad mijenjala. Zašto? Jednostavno zato što ga volim sa svim njegovim vrlinama i manama ( znam da zvuči ofucano,ali...). Prezgodan mi je, preseksi, pametan, duhovit, pažljiv, skrbi o djeci i meni, veliki mi je oslonac, pošten je, čak možda i prepošten... Sa njim sam ja-ja od samog početka i sve je tako jednostavno...
    Isuse, je l ima neki smajlić koji kaže prestanite, prestanite, rastopit ćete se, ostat će fleka na podu umjesto vas.
    Cure (hrčkić, smajlić, inače ste mi ok ), ali ovo je preromantično, preljigavo, dajte malo zdravog feminizma , ovo mi je tootootoomuch, 8)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nena
    Sad da je jedna forumašica tu, bilo bi malo tavicom

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Po njima, ne po tebi. Ti dobro zboriš

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

MM bi se onesvijestio da vidi što ja pričam o njemu - on je uvijek uvjeren da sam mogla proći i bolje i da se samo žalim na njega.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    MM bi se onesvijestio da vidi što ja pričam o njemu - on je uvijek uvjeren da sam mogla proći i bolje i da se samo žalim na njega.
    Da si ti mogla proći bolje?
    Stvarno si ga dobro ustrojila!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa

Jedan naš poznanik kaže da nitko nije mogao proći bolje, jer da je mogao, bio bi...

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    ponekad bih ga ispalila na Mars, a ponekad zagrlila i ne ispuštala iz ruku.
    Ovo moram potpisati...
    I dodati da stalno imam takva up and down ponavljanja.

Ogulinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Imam jednu molbu koja se odnosi na vaše muževe:
    MUŽEVI, JAVITE SE I IZJASNITE SE KOLIKO SU VAMA VAŠE ŽENE NAJBOLJE!!!!!!!!!!

Zbilja, doista, silno želim pročitati na nekom podforumu da muževi hvale svoje žene!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ogulinka prvotno napisa

Zbilja, doista, silno želim pročitati na nekom podforumu da muževi hvale svoje žene!

Ajde, i ja kažem. Glavno da je Davor pohvalio sebe (bez dokaza da je to izašlo iz usta njegove žene ), ali, budući da mi pišemo o muževima, mogli bi i oni koju. No, nećemo ih siliti, sve je ovdje dobrovoljno, je l da?
    (Ja ne mogu naći na tipkovnici apostrof, da me ubiješ, zato pišem ovako blesavo kratice, sorry)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ajme, pardon, ti si mislila na mog muža koji nije sudionik foruma?
    E, neće taj, on i meni zamjera što pišem osobne stvari pa da pola Hrvatske zna što radim i što mislim.
    Inače, njegove kolegice s posla mi kažu da me vrlo hvali (bogme ima i zašto 8) )

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Ogulinka prvotno napisa

Ajde, i ja kažem. Glavno da je Davor pohvalio sebe (bez dokaza da je to izašlo iz usta njegove žene ), ali, budući da mi pišemo o muževima, mogli bi i oni koju. No, nećemo ih siliti, sve je ovdje dobrovoljno, je l da?
    (Ja ne mogu naći na tipkovnici apostrof, da me ubiješ, zato pišem ovako blesavo kratice, sorry)
    Ne bi ti moj na forum,nema tih para, ali bi za mene napisao još puuuno toga ljigavog i romantičnog ( iako u biti i on i ja mrzimo te ljigave i romantične gegove i geste ). Sve što sam napisala za njega,stvarno i mislim i stvarno se smatram sretnom zbog toga, bez obzira na feminizam...To , naravno, ne znači da i on meni nekad ne iščupa živce pa bih ga, kako je netko rekao, najradije lansirala na Mars. Ali sve je to ljubav...
    Nena-Jabuka...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    Kad mislim da ne radi nešto dobro, ili da nešto želim da napravi, ja mu kažem i unaprijed se ogradim da to nije prigovaranje i da mi se ne izmotava na to.
    ovo bih rado koristila/citirala, ako smijem.

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

e vala i ja da pohvalim ove moje muzeve

ne znam koji je bolji bivsi muz je kuvao najbolje na svijetu (ma i sire) i jos ga citava familija pamti i prepricava po tome...

ovaj sadasnji (tj tek ce za koji dan to da postane ) ne kuva bas TAKO dobro, ali ima sto drugih stvari koje me odusevljavaju: feminista je totalan (njegove rijeci!), cool je i nekako je sve na - lako cemo, rijesicemo, polako...mace je pravo, zna da se dogovori i pomiri, i to mi sada kada vise nemam 18 bas puno znaci

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ovaj je naravno trebao da bude

i jos mi jedan citat (dusko radovic, cini mi se):

'najbolji muzevi su oni cije su zene odlucile da ih trpe...'

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajme, koja idilična tema... da je barem više takvih na forumu...

što se tiče pojma najbolji, nema toga, to ste si vi sve umislile i uvjerile same sebe u laž jer vam je tako lakše...

Ja svoju suprugu nemam s kim usporediti, pa ne mogu reći jel bolja ili lošija od neke druge... trebo bih probati nekoliko žena pa nakon toga donijeti sud...

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Imam zdravu i stabilnu osobu uza se, koja budi i doziva na površinu sve ono što je najbolje u meni. Ja sam sretna žena

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kako lijepo sročeno cekana...
    ali na žalost nije kod svakoga tako.

Isuse, je l ima neki smajlić koji kaže prestanite, prestanite, rastopit ćete se, ostat će fleka na podu umjesto vas.
    Cure (hrčkić, smajlić, inače ste mi ok ), ali ovo je preromantično, preljigavo, dajte malo zdravog feminizma , ovo mi je tootootoomuch, 8)

kaj da ja sad probijam led
    ne znam jel problem u meni, mom odgoju, međusobnom ponašanju mojih staraca ili fakat u MM-u
    ali od kad smo se oženili, taj čovjek je valjda izvuko sve ono loše iz mene kaj se dalo izvući :/
    ili je to samo moj dojam takav.

Mislim nakon 3 godine braka ja sam prava baba zanovjetalica i još uvijek vidim
    i ističem samo mane, nedostatke ... da ne nabrajam dalje
    a ono dobro, pozitivno ostavljam negdje postrani kao da se podrazumjeva da je to tako i
    ne treba se naglašavati.
    A isti takav mi je stari

I koliko god se ja trudila vidjeti samo pozitivu, ne uspjevam.
    A nekako mi je teško za povjerovati da je kod svih drugih idila i zvjezdice, lete srca na sve strane i bla bla bla...

Mi smo skoro pa kao golupčići
    svaki dan drugi leti kroz prozor (skoro) (Nena ovo srćeko je za tebe )

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    A nekako mi je teško za povjerovati da je kod svih drugih idila i zvjezdice, lete srca na sve strane i bla bla bla...
    Pitanje je šta smatraš idilom? Sve smo više manje rekle da volimo svoje muževe ali i da bi ih i lansirali povremeno na Mars. Mislim da je to daleko od idile.
    U biti takav bi brak i trebao bit (barem po meni) jer svaka idila mora kad tad puknuti.

Citiraj kahna prvotno napisa
    Mi smo skoro pa kao golupčići
    svaki dan drugi leti kroz prozor (skoro)

Iako cijela situacija uopće nije smješna na ovo sam morala odvalit od smija.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa
    Citiraj Matilda prvotno napisa
    ponekad bih ga ispalila na Mars, a ponekad zagrlila i ne ispuštala iz ruku.
    Ovo moram potpisati...
    I dodati da stalno imam takva up and down ponavljanja.
    Što zapravo znači da imate zdrav odnos.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Uvjerena sam da nisam mogla proći bolje (zaista, ne pretjerujem).

A za "ustrojavanje" nisam ja zaslužna nego moja svekrva
    (iako ju baš ne ljubim)

A vezano uz uspone i padove - MM mene nekad tako iznervira da mislim da će mi glava eksplodirati. No to mi je nekako normalno, bilo bi mi čudno da smo 24h dnevno cici mici.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A Nena-Jabuka, kaj da radim kad je tak. Ozbiljno!
    Nema takvog kakav je moj!
    AJde, priznajem, ne podnosim kad hrče, stvarno ne, jer ispušta zastrašujuće zvukove pa ga preko sina cijelu noć nogom tučem da prestane.
    Je l ti sad lakše?

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

daleko je od savršenog, ali ga ja ipak volim

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma mi smo stvarno kao pas i mačka :/
    Isto imamo uspona i padova, ali nekako mi se čini da je padova više.
    Ne znam.

Al nije opet da se mrzimo i ne podnosimo i da se baš stalno prepiremo.
    Imamo i lijepih trenutaka.

Valjda i taj neki "mir" i sklad, to "bračno sazrijevanje" dolazi s vremenom, s godinama staža, ili se opet varam? :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa
    AJde, priznajem, ne podnosim kad hrče, stvarno ne, jer ispušta zastrašujuće zvukove pa ga preko sina cijelu noć nogom tučem da prestane.
    Je l ti sad lakše?
    (fali mi smajlić sa velikim osimijehom, pa ovak izgleda malo pregrubo)
    Nena,

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je moj muž najbolji (drugog nemam - kao što netko reče za usporediti).
    Ali je također istina da me ponekad i gadno naživcira.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nemojte da se ja javim

kako reče Anemona, najbolji je kojeg imam

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma joj, cas je najbolji, cas bi mu vratom okrenula!
    Kao otac je stvarno super, a to mi je najbitnije, kao muz je za moj pojam malo previse sebican, ali ja i on smo apsolutne suprotnosti pa mi je jasno zasto imamo drukcije poglede na brak i zivot. Nije romantican, nije spontan, ne grli me i ne ljubi bez razloga...ali je uvijek tu uz mene kad mi je najteze (najveca s*anja nas uvijek jako povezu) i postuje me kao zenu i majku.
    Meni dovoljno!

Ogulinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Moover, baš mi je drago da si se javio!

Jesam ja to pokrenula malo više izjava tipa: ISPALILA BIH GA NA MARS?

Sorry cure!
    Meni je zbilja drago da se sve dobro slažete sa svojim muževima.
    Ja bih svog u najudaljeniji dio svemira.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa
    Je l ti sad lakše?
    Je, lakše mi je, da nemam samo ja ličkog medvjeda u krevetu.
    No, oni čepići za uši iz apoteke pomažu pa sad uspijem odspavati koji sat.
    Vi ljepotice šta se tu pekmezite krive ste što sam ja jučer svom uvaženom suprugu uputila mrki pogled kad je došao s posla (očito iz rudnika :/ ) i odmah zalegao.
    Šta će jadan, mora "skinit s oka", nije on kriv što sam ja cijeli dan provela u ladanjskom klubu turpijajući nokte.
    Samo sam se sjetila kako vi tu gugućete, a vidi njega šta se izvalio ! .
    MM isto guguće, ima tu romantike, itekako, samo sam ja sad u fazi kad me živcira što, kad jednom u dva tjedna opere suđe, kaže - "oprao sam TI suđe".
    I sav onako samozadovoljan maše repom očekujući nagradu (šta mislite koju?).
    Tu u mojoj glavi dolazi ono ranije spomenuto lansiranje na Mars.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    ajme, koja idilična tema... da je barem više takvih na forumu...

što se tiče pojma najbolji, nema toga, to ste si vi sve umislile i uvjerile same sebe u laž jer vam je tako lakše...

Ja svoju suprugu nemam s kim usporediti, pa ne mogu reći jel bolja ili lošija od neke druge... trebo bih probati nekoliko žena pa nakon toga donijeti sud...
    Zašto je toliko teško povjerovati da netko kraj sebe ima ONOGA PRAVOG i da to nije laž i samoobmanjivanje?

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Svatko dobije ono što zasluži !

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa
    Da, da, tak je. Baš me zanima kaj bi rekle žene koje muževi zlostavljaju. :/

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    zbilja, izjava stoljeća.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj trudnjača prvotno napisa
    Zašto je toliko teško povjerovati da netko kraj sebe ima ONOGA PRAVOG i da to nije laž i samoobmanjivanje?
    Ako ti u to vjeruješ, tko sam ja da te dovodim u dvojbu?

p.s. Javi se u ovu temu za 10ak godina, pa da tad čujemo komentare...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Re: Najbolji muž

Imam dojam da 90% žena nije zadovoljno svojim muževima i stalno kritizira/ kuka/ prigovara.

Pa mene zanima koliko vas smatra da ima najboljeg muža?
    I koje su to osobine koje čine "najboljeg muža"?

ja sam jedan muž!!!!!!! i ne smatram se najboljim, ali trudim se maximalno koliko mogu da pomognem MŽ u kućanskim poslovima, obavezama, djeci. Zajedno donosimo odluke i puno razgovaramo i pričamo. Rijetko kad se posvađamo (ali to kratko traje), obično ja popustim (ruže iz vrta uvijek joj namame osmjeh na lice ). Sve u svemu mislim da se dobro slažemo i da nam brak super funkcionira.

Nikad se ne riječkamo/svađamo pred nekim, sve što imamo riješimo u svoja 4 zida (ne pred djecom)

Datum pristupanja
    Jan 2009

[quote="i ja ću biti tata"]
    Imam dojam da 90% žena nije zadovoljno svojim muževima i stalno kritizira/ kuka/ prigovara.

Pa mene zanima koliko vas smatra da ima najboljeg muža?
    I koje su to osobine koje čine "najboljeg muža"?

ja sam jedan muž!!!!!!! i ne smatram se najboljim, ali trudim se maximalno koliko mogu da pomognem MŽ u kućanskim poslovima, obavezama, djeci. Zajedno donosimo odluke i puno razgovaramo i pričamo. Rijetko kad se posvađamo (ali to kratko traje), obično ja popustim (ruže iz vrta uvijek joj namame osmjeh na lice ). Sve u svemu mislim da se dobro slažemo i da nam brak super funkcionira.
    /quote]

Vjerovali ili ne :shock: :shock: , MM bi napisao isti ovakav post, ove rečenice je nemali broj puta izjavio, duboko uvjeren kako ima fenomenalan brak.
    Ja mu na to dodam kako je naš brak super, samo je njemu očito u tomu malo "fenomenalnije" nego meni, da premalo u kući pomaže, odnosno, da je dovoljno, valjda bih ja to ipak nekako osjetila na svojim leđima :? .

Tebi, kolega, vjerujem svaku riječ jer te ne poznajem, samo sam ostala :? :? :? :shock: kad sam skužila tako mi poznate rečenice.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Citiraj i ja ću biti tata prvotno napisa

Nikad se ne riječkamo/svađamo pred nekim, sve što imamo riješimo u svoja 4 zida (ne pred djecom)
    Eto ga na

Datum pristupanja
    Aug 2005

Citiraj Anci prvotno napisa
    Citiraj i ja ću biti tata prvotno napisa

Eto ga na
    A ja došla pitat kako to misli da pomaže?!!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ovo je Forum, većinom "nepoznati" ljudi pišu o sebi i onome kaj ih zanima. I istina je svatko može napisati kaj želi, sebe predstaviti u najboljem svijetu, pisati samo lijepe stvari i slićno. No ipak ima i onih koji Forum koriste za razmjenu iskustav za pomoć i savjete u problemima i životu.

Nitko nije savršen. Nisam ni ja. Nisam to nikada ni pomislio. Ali mislim da sam dobar muž, možda mi brak nije fenomenalan, ali MŽ i ja smo zadovoljni. Već sam u gornjem postu pisao o tome, da se ne ponavljam, ali nadovezao bi se na post od Nena-Jabuka i malo to prokomentirao:
    Ne znam tebe ni tvog muža (ni 90% posto vas), ali isto tako ne znam kaj ti smatraš pod fenomenalnim brakom. Da mi prostite, ali ima žena koje nikad nisu zadovoljne i uvijek traže više (nek se stvarno nitko ne uvrijedi ). Ja recimo ne ostajem poslije posla sa dečkima na cugi, ne odlazim navečer van sa društvom, ne dođem kući s posla pa legnem ili čitam SN, ne prigovaram MŽ ako ručak nije ispao baš najbolje.

Moja mana je sportska kladionica! Ali moja žena je to prihvatila, ne drami oko toga, dogovaramo se prema financijskim mogućnostima, koliko mogu uložiti. Smetalo joj je kaj sam svaki dan bio u SK...sjeli smo porazgovarali i napravili kompromis. Razgovorom se sve da riješiti, da obje strane budu zadovoljne. Ja sam sretna jer se nisam morao odreći svog "poroka" ona je zadovoljna kaj ne visim svaki dan u SK.

To je sad samo jedan primjer. Možda nekome sitnica. Al zapravo nije, jer osd sitnica, kreću veliki problemi.

Financije oduvijek zajedno dijelimo (nema moje -tvoje), zna se kamo se moraju dati novci, ostalo stavimo na stranu za "svakodnevno trošenje"-opet kažem ovisno kakva je situacija i koliko troškova trenutno imamo.

Kaj se tiće pomaganja u kući. Nek se sad ni jedan muški ne uvrijedi, ali za mene pomaganje nije, ako makneš tanjur sa stola, jednom mjesečno usisaš ili nekaj poraviš u stanu. Meni nije teško oprati suđe, pospremiti stan (nije sad da ga lickam ,) ali u grubo ga uvijek i svakodnevno pospremim-pogotovo sad kad imamo klince i MŽ je trudnica), usisati, oprati kupaonu. Ono kaj ne radim je Peglanje i pospremanje suđa (stvarno se ne mogu u tome vidjeti ).

Briga oko klinaca je zajednička, uređivanje okućnice i drugo.

Ima toga još, mogao bi puno pisati, ali mislim da je za sad sasvim dovoljno.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

internet (pa tako i ovaj forum) je prepun dežurnih rospija koje prate svaku krivu riječ koju muški napišu...

get a life! baš me zanima koliko vaši muževi sudjeluju u kućanskim poslovima, a koliko pomažu...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja zaista ne vidim što je čudno u tome da muškarac pomaže/sudjeluje u kućanskim poslovima.
    MM drži veći dio kuće na sebi tako da ne shvaćam po čemu je to science fiction.

Ajme, moram pazit na svaku riječ - skoro sam postala da muškarac treba pomoći oko kućanskih poslova pa bi me razapeli

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

baš me zanima koliko vaši muževi sudjeluju u kućanskim poslovima, a koliko pomažu...
    A ti?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

znaći trebao sam šutiti i ne javljati se

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Daj, moover, oladi, brate!

Na tvoje pitanje:
    Čuj, ima dana kad sudjeluje, ima dana kad kaže da pomaže, a i ima dana kad neće ni jedno ni drugo

I čuj još ovo: jučer mu je bio jedan od takvih dana- kad mu se nije ni sudjelovalo ni pomagalo. Jer je čekao novo sučelje na max tv-u

I vidiš, nisam mu ni riječ rekla. Nek se veseli čovjek

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    zbilja, izjava stoljeća.
    Baš mi je drago da vam se sviđa , kada čitam gore napisano ,ispadne da su svi brakovi gotovo savršeni , a statistika govori suprotno .

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja ću biti tata, , ja ti vjerujem. Jer slično kao što si opisao živimo i mm i ja. Jedino kaj se on ne kladi. I neću tu puno pisati o našem odnosu jer ne želim da netko ismijava moj brak koji je zaista nama i za nas - savršen.
    Da, posvađamo se, naravno. Ali još prije pomirimo. Već sam tu negdje prije napisala da smo totalno ravnopravni u svemu. I kaj se tiče financijske strane, i kućanskih poslova i odgoja djece i brige o djeci i svemu ostalome.
    I ne pretjerujem, zaista je tako, pa tko vjeruje - dobro, tko ne vjeruje -

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    zbilja, izjava stoljeća.
    Baš mi je drago da vam se sviđa , kada čitam gore napisano ,ispadne da su svi brakovi gotovo savršeni , a statistika govori suprotno .
    Pa pošto se na ovom topicu javilo jedno tridesetak forumašica s pohvalama na račun muža, teško da po tome možeš zaključiti da su svi brakovi na svijetu savršeni.
    Primjetim da svi pišemo da nam je naš muž No. 1 - da nije valjda ne bi pisale tu nego bi otvorile topic "zašto mrzim MM".

A zaključak je malo promašen - isto kao da odeš na topic o platnenim pelenama i zaključiš da svi pišu da koriste PP, a statistika govori drukčije. :/

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja ću samo reči da je MM uglavnom zadužen za pranje veša i trpanje suđa u perilicu, dobro ovih dana i za peglanje i čuvanje malenog (na GO je), pa tu ja sad pomažem (evo jučer sam ja stavila suđe u perilicu).
    Mi uglavnom poslove podijelimo, ovisno o danu, trenutku, ovisi s kim bi se maleni taj čas rađe igrao,...
    Pa onda se ja npr. igram s malenim, a MM pegla, pa se zamjenimo, i tak.
    Evo ja sad prije spavanja kuham, jer mi je bezveze da MM sad još i kuha, kad več čuva malenog i ostalo.
    Oko svega se dogovaramo, a to mi je važno.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    baš me zanima koliko vaši muževi sudjeluju u kućanskim poslovima, a koliko pomažu...
    A ti?
    ja nit pomažem, nit sudjelujem. Kad dođem kući s posla, sve je čisto, pospremljeno, dijete suho, nahranjeno i u čistoj robi... Što bih se mješao u ženine poslove i obaveze? Mogu samo poremetiti ravnotežu...

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja i mm smo ubijeđeni da imamo dobru vezu, ali isto tako vjerujemo da njegova veza sa drugom nekom ženom i moja neka veza sa nekim drugim muškarcem bi možda mogla biti i bolja, ali i gora, je li!

Potpisujem dosta postova i na kraju zaključak - pa eto, mogao bi on biti bolji, a vala bi mogla biti i ja bolja!
    Ali, volimo se! i ljubimo se i mazimo se... i to nakon 10 godina - e jedino se ne seksamo tako često! (kad pomislim da je to problem zaskočim ga )

I nekada ga jako volim, nekada mi nije drag, nekada ga obožavam! I nekada obožavam da me dira, nekada ne volim i tako u krug. Ja, tj. mi, smatramo da je to normalno...

"Oprao sam ti suđe" je nedavno izjavio - nakon mog mrkog pogleda i izjave, mislim da će paziti da drugi put ne kaže isto (iako, poznavajući ga - čisto sumnjam...)

Učimo... svakodnevno. Kako se bolje odnosti prema drugom i kako kontrolirati svoje ponašanje...
    Kahna: možda je ova gore rečenica odgovor na tvoje probleme, jer je na moje bio (privremeno - dok ne dođe vrijeme za Mars! )

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •