Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 235 od 235

Tema: Najbolji muž

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

No, svi oni slijepi kolosijeci u komunikaciji, nesuglasice oko odgoja djece, svjetonazorske razlike, bijeg u društvo, bijeg od kuće, od žene, izostanak romantike, seksa, zajedničkog smijeha - to je meni sve nepoznanica
    nena, hebi ga - ne mere sve da su još i čarape, bilo bi ipak too perfect.

Ogulinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sam istinski autsajder u ovoj temi, ali me nasmijavaju komentari.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Sad još moram nešto i dodati, budući da sam maloprije, po prvi puta, detaljnije pročitala onu temu Kad brak puca po šavovima (dosad sam to preskakala jer "nije to za mene pa se dodatno neću mučiti tuđim problemima, odmah mi empatija proradi") i onda skužim da su tamo "stvarni" problemi, oni vrlo mučni, zbog kojih se ljudi i razvode.
    Dakle, slažem se sa Svimbalo i ina33 da je podjela obveza u kućanstvu užasno bitna (meni očito da jer me to grize, ne svima) budući da se te stvari rade ama baš svaki dan, a iscrpljena žena nema više snage ni volje za bilo kakvo uživanje. Tada me i poljupci i šlatanje više mogu iznervirati nego inspirirati...
    No, svi oni slijepi kolosijeci u komunikaciji, nesuglasice oko odgoja djece, svjetonazorske razlike, bijeg u društvo, bijeg od kuće, od žene, izostanak romantike, seksa, zajedničkog smijeha - to je meni sve nepoznanica.
    Ovo sam morala dodati da se ne osjećam posve kao crna ovca na ovom "feminističkom" forumu .
    Da se postavi neki takav tečaj, ko ovaj od Balarose, gdje se uči muževe,npr. igraj se s djecom, spavaj s bebom da se žena odmori, zapleši sa ženom, reci joj da je voliš, da je lijepa, da je pametna, da ti je s njom najbolje, pričajte na terasi uz vino do 3 u noći itd.,- toga mi ne fali, pa tu ne bih ništa boldala, a ovako, s ovom tablicom
    Nena, ja bih rekla da bi teta spremačica dvaput tjedno riješila sve tvoje bračne "probleme".
    Vama dvojma i vašim curama s vama je jako lijepo!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Sad još moram nešto i dodati, budući da sam maloprije, po prvi puta, detaljnije pročitala onu temu Kad brak puca po šavovima (dosad sam to preskakala jer "nije to za mene pa se dodatno neću mučiti tuđim problemima, odmah mi empatija proradi") i onda skužim da su tamo "stvarni" problemi, oni vrlo mučni, zbog kojih se ljudi i razvode.
    Dakle, slažem se sa Svimbalo i ina33 da je podjela obveza u kućanstvu užasno bitna (meni očito da jer me to grize, ne svima) budući da se te stvari rade ama baš svaki dan, a iscrpljena žena nema više snage ni volje za bilo kakvo uživanje. Tada me i poljupci i šlatanje više mogu iznervirati nego inspirirati...
    No, svi oni slijepi kolosijeci u komunikaciji, nesuglasice oko odgoja djece, svjetonazorske razlike, bijeg u društvo, bijeg od kuće, od žene, izostanak romantike, seksa, zajedničkog smijeha - to je meni sve nepoznanica.
    Ovo sam morala dodati da se ne osjećam posve kao crna ovca na ovom "feminističkom" forumu .
    Da se postavi neki takav tečaj, ko ovaj od Balarose, gdje se uči muževe,npr. igraj se s djecom, spavaj s bebom da se žena odmori, zapleši sa ženom, reci joj da je voliš, da je lijepa, da je pametna, da ti je s njom najbolje, pričajte na terasi uz vino do 3 u noći itd.,- toga mi ne fali, pa tu ne bih ništa boldala, a ovako, s ovom tablicom
    Nena, ja bih rekla da bi teta spremačica dvaput tjedno riješila sve tvoje bračne "probleme".
    Ovo je odličan savijet ako ste u mogućnosti naravno.
    Vrijedi svake kune ako će to riješiti napetost i trzavice oko pospremanja. Kažem iz iskustva.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Citiraj AdioMare prvotno napisa
    [
    Ovo je odličan savijet ako ste u mogućnosti naravno.
    Vrijedi svake kune ako će to riješiti napetost i trzavice oko pospremanja. Kažem iz iskustva.[/quote]

Cure drage, ista ta ideja sinula mi je čim sam jučer napisala zadnji post, znate ono, kad nešto uobličiš u riječi namijenjene drugome, i tebi postane jasnije.
    Odmah sam to sinoć iznijela MM-u i prijem je u startu bio loš.
    Kao prvo, vi cure, kaže MM, „izmišljate da vaši muževi sve to rade jer to nije moguće , ili oni nemaju ništa drugo za raditi doma ili živite u nekim minijaturnim stanovima pa nemate puno posla ili jednostavno, rekoh, izmišljate i pretjerujete... „...i uostalom, „kaj ja tražim saveznike po forumima... a on se toliko trudi, pa fakat nisam normalna...“
    Tablica od Balarose također je izokrenuta u njegovu korist „eto, vidiš, to znači da je to nešto univerzalno , muško, da su takvi i svi drugi, inače ne bi ni bilo takve tablice, to je čisto muški 8) , ko što vi babe imate svoje mušice...“
    Ja sam rekla da bi se kod njega tablica trebala još debelo dopuniti stavkama - NIKAD (čitaj i shvati NIKAD, ne ponekad) ne prazni pepeljare, ne baca prazne kutije cigareta u koš, čak ni šteke, niti ikakvu drugu ambalažu (od kave, mlijeka, jogurta,šećere, ulja, svejedno), sva ostaje meni „na poklon“. Ne zatvara kuhinjske elemente, ne začepljuje boce...,uznojene košulje, ako nisu na stolici u kuhinji, vrati u ormar pa ja moram njuškati vješalice (povraća mi se od toga) po principu „izbacite uljeza“. Čarape više ni ne opažam, one su dio namještaja.
    Da ne mislite da sam nenormalna, reći ću vam da su nam bile više puta u posjeti i moje sestre, mama, prijateljice, i svi su bili preneraženi :shock: :shock: navadama mog mužjaka.
    Teško im je za vjerovati da se to ni na koji način ne može ispraviti, ko da čovjek ima neku rijetku bolest ekstremnog šlamperaja.
    One su redom izjavljivale da bi ili one završile u ludari ili bi njega
    lansirale, ne na Mars nego još dalje od Sunčeve galaksije.
    Čak su i dvojica šogora (muževi od sestara) bili iskreno zaprepašteni, ali ne samo da ga nisu kritizirali nego su bezobrazno i saveznički šutjeli i samo se zadovoljno podsmjehivali jer, eto, ima još neki među njima koji se nije “pokorio“.
    MM je sinoć bio ljut i povrijeđen, ali je u konačnici pristao na tetu čistilicu, no samo dva puta mjesečno (ne može češće, kredit, nedovršena kuća, bla, bla), a meni je i to super. Zaostaci u peglanju, prozori, odlično :D :D (za početak).
    I dalje će ostati gorak okus što ta teta pomaže MENI, a ne nama , to će me valjda dovijeka mučiti, ali šta mogu. Imala sam ja tu ideju i prije, ali sam znala da će on to odbiti zbog financija pa nisam inzistirala, no ohrabrena pročitanim- više nema uzmaka.

Htjela sam vam prvo reći -žao mi je što sam uzurpirala topic, ali zapravo mi je drago, na temi Koliko muževi pomažu nisam htjela previše detaljizirati jer mi je bilo preneugodno, ovdje je nekako išlo spontano jer mi nije bilo prihvatjivo na pdfu gdje se filozofira obrazložiti da je nekome muž najbolji zato „što je moj, što nema drugoga i što ga voli“. To je kao da moja mala kćer govori zašto voli mamu.
    Milslim, i kod mene to ide pa opet ne bih svog kandidirala za takvo natjecanje.
    Zanimalo me koji su to kriteriji po kojima bi neki muž baš bio najoblji. Mislim da smo one univerzalne svi izrekli u bračnom zavjetu ( ljubav, vjernost, poštivanje, pomoć u dobru i zlu... ), a ovo ostalo valjda je sve subjektivno, nekome izgled, nekome prijateljstvo, nekome nešto treće...
    I baš vam hvala što me nitko nije izbacio i što moderatorica nije zaključala, meni je baš pomoglo.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni je baš žao što TM misli da mi izmišljamo i muljamo to za muževe ali meni moj muž stvarno puno pomaže u svemu i nemam razloga lagati i izmišljati tako nešto. I jako je uredan i pedantan, čak je veća picajzla od mene

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa
    Meni je baš žao što TM misli da mi izmišljamo i muljamo to za muževe ali meni moj muž stvarno puno pomaže u svemu i nemam razloga lagati i izmišljati tako nešto. I jako je uredan i pedantan, čak je veća picajzla od mene
    pomaže ili sudjeluje?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pomaže ili sudjeluje? Grin
    To je jako vazna razlika, dok god pomaze, znaci da zena radi veci dio. Ja sanjam o tome da ja jednog dana pomazem njemu.

Ogulinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

POMAGANJE: on skuha ručak jer je žena radi prijepodne, on usisava jer žena radi nešto drugo, on pomaže djeci oko zadaće...
    SUDJELOVANJE: on je kupio namirnice a ženino je da kuha, on je nabavio drva pa zašto bi ih još i slagao i zimi cjepao, on plaća račune pa da još i usisava....

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nena - Jabuka, ajd hvala Bogu i neka konkretna pomoć od forvarduša, baš mi je drago :D

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Ogulinka prvotno napisa
    POMAGANJE: on skuha ručak jer je žena radi prijepodne, on usisava jer žena radi nešto drugo, on pomaže djeci oko zadaće...
    SUDJELOVANJE: on je kupio namirnice a ženino je da kuha, on je nabavio drva pa zašto bi ih još i slagao i zimi cjepao, on plaća račune pa da još i usisava....
    Obrnuto!

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nenaa ovo ti je super riješenje. ja znam da otkad imamo takvu pomoć u kući da nemamo skoro nikakvih prepucavanja.
    a u biti je i žalosno da smo se oko toga prepucavali, ali jednostavno nismo imali vremena za čišćenja i sebe, a nemamo još ni djece. (dobro - MM nikad nije bio tako neuredan kao što ti opisuješ TM, a nisam ni ja neki čistunac niti opsjednuta kućanica, rekla bih da smo podjednako neuredni, a prije je on pošizio ako kuća nije raspremljena nego ja) previše radimo po cijele dane da bismo cijeli vikend provodili čisteći.

a od one forvarduše ima samo par stvari koje bi možda bile zgodne da shvati (nogomet, peglanje, deterdžent) tako da mislim da je MM super

ali prvenstveno je super jer me nasmijava, podržava i razumije (uglavnom ) i moj je najdraži muž

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    pomaže ili sudjeluje?
    Ti, kućo stara, možeš s njim u kolo! I dobra ti je oba za...ija na pomoć,sudjelovanje , ti samo vrebaj kad se netko spotakne, i odmah,hopa, iza ugla iskoči - pomoć ili sudjelovanje, haaa?!! .
    Ovo, curke, da vi izmišljate, toliko je glupo, pa nemojte ni komentirati, bilo je tu još zašprehavanja tipa -"znaš onu našu poznanicu, eto, njezin muž sve radi doma, i više od nje, pa opet reže jedno na drugo i ne mogu se smisliti. Možda te to i ona savjetuje na forumu, tko zna tko se krije iza nicka".
    Dakle, poznanice moje, ne morate više glumiti, razotkrivne ste!
    No, bez obzira što se na Ženskim studijima sigurno vrlo precizno uči stroga distinkcija između pomaganja i sudjelovanja u svojoj esenciji...bla, bla, suštini i značenju( ) meni u stvarnosti dođe na isto - pomagao ili sudjelovao - bitno da mrdne .... neću reći dalje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ti, kućo stara, možeš s njim u kolo! I dobra ti je oba za...ija na pomoć,sudjelovanje , ti samo vrebaj kad se netko spotakne, i odmah,hopa, iza ugla iskoči - pomoć ili sudjelovanje, haaa?!! .
    Ovo, curke, da vi izmišljate, toliko je glupo, pa nemojte ni komentirati, bilo je tu još zašprehavanja tipa -"znaš onu našu poznanicu, eto, njezin muž sve radi doma, i više od nje, pa opet reže jedno na drugo i ne mogu se smisliti. Možda te to i ona savjetuje na forumu, tko zna tko se krije iza nicka".
    Dakle, poznanice moje, ne morate više glumiti, razotkrivne ste!
    No, bez obzira što se na Ženskim studijima sigurno vrlo precizno uči stroga distinkcija između pomaganja i sudjelovanja u svojoj esenciji...bla, bla, suštini i značenju( ) meni u stvarnosti dođe na isto - pomagao ili sudjelovao - bitno da mrdne .... neću reći dalje.
    e hebo me svatko ak sam skužio ijednu rečenicu ovog posta... :? :? :?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja stvarno ne razumijem u što se pretvorio ovaj topic. :/ Koja je bila njegova svrha?

Sve mi se čini da je postao prebanalan. A za banalne stvari postoje pravila na ovom pdf-u.

Dakle, ili mu vratite svrhu ili ga zaključavam.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni je bolje šutit i tući se nogom u dupe - mogu poboldat svega 7 stavki iz balarosinog tečaja. imam polusavršenog mm-a :D
    još kad b:i prestao hrkat, počeo mi donosit cvijeće, napokon naučio da se kad dođe kući svrati odmah u kupatilo oprat smrdljive noge a ne prije toga skinit cipele i deset krugova proć kroz kuću dok pod ne upije smrad nožurina, odmah oprao krpu kojom je oribao pod - bio bi savršen muškarac. ovako se zadovoljavam polusavršenstvom

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

e pa moj je savršen, a s obzirom da me život nije mazio i da sam svašta proživjela mogu reći da ga zaslužujem.
    On je za mene pravi vitez. Odgovorna je u svakom pogledu, staložen, smiren, autoritet u pozitivnom smislu, strpljiv, nježan, pravedan. Radim s njim pa vidim koliko ga svi cijene a neprijatelji ga poštuju i ne usude se ništa kontrirat. Prema svima je pravedan, nikome ne želi zlo i osveta mu je strana. Prema djeci je pravedan, nježan, brine se o svemu. Ne priča i ne melje puno ali kad nešto kaže - to je na mjestu - mudro i razborito, ne hrče, ne pije, vjeran mi je.
    Sad sam se i ja zabrinula - pa gdje su mu mane????
    Ne - ovo je sve stvarno istina, čime sam to zaslužila pojma nemam?!?
    Valjda me onaj gore (koji nije samo gore) jaaaako voli.
    Iza sebe imam propalu vezu - ajmo reći brak mada se to brakom ne može smatrati niti zbog vremena provedenog u "tome" niti zbog "kvalitete" - sve prije i poslije te veze za mene je bilo gadno razdoblje, no odlučila sam čekati pravog i vjerovala sam da će odnekud doći i eto ga.
    Sretna sam i znam da će tp potrajati.....

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    meni je bolje šutit i tući se nogom u dupe - mogu poboldat svega 7 stavki iz balarosinog tečaja. imam polusavršenog mm-a :D
    još kad b:i prestao hrkat, počeo mi donosit cvijeće, napokon naučio da se kad dođe kući svrati odmah u kupatilo oprat smrdljive noge a ne prije toga skinit cipele i deset krugova proć kroz kuću dok pod ne upije smrad nožurina, odmah oprao krpu kojom je oribao pod - bio bi savršen muškarac. ovako se zadovoljavam polusavršenstvom
    još niste riješili problem smrdljivih nogu?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nena, ajd' nek ste se vi dogovorili za tetu čistilicu.
    Kod nas doma je većina svađa prestala s tim. Doduše mi imamo specifičnu podjelu posla u kojoj je većina kućanstva na plećima MM. I nije da on neće pospremiti, nego je naprosto "muško" (kako ja to zovem) - npr. sve će srediti ako mu ostavim popis što sve treba, no sam na svoju ruku neće reagirati na opran veš u mašini koji treba staviti sušiti.

A ovo s pomaganjem/sudjelovanjem mi je besmisleno. Svaka obiteljska situacija je drukčije i smiješno mi je skakati jedno drugome i usta i definirati što je jedno, a što drugo.
    Iz mog iskustva, ako oboje radite 40h tjedno i dolazite s posla u slično vrijeme onda oboje sudjelujete u kućanskim poslovima.
    No, ako jedno radi 70h tjedno, a drugo 20h onda mi je logično da onaj koji radi duže na poslu pomaže u kućanskim poslovima (a ne sudjeluje ravnopravno).

Naravno tu izuzimam odgoj djece.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A ovo s pomaganjem/sudjelovanjem mi je besmisleno. Svaka obiteljska situacija je drukčije i smiješno mi je skakati jedno drugome i usta i definirati što je jedno, a što drugo.
    Iz mog iskustva, ako oboje radite 40h tjedno i dolazite s posla u slično vrijeme onda oboje sudjelujete u kućanskim poslovima.
    No, ako jedno radi 70h tjedno, a drugo 20h onda mi je logično da onaj koji radi duže na poslu pomaže u kućanskim poslovima (a ne sudjeluje ravnopravno).

Ja kad o tome razmišljam, uopće ne mislim da sudjelovanje/pomaganje mora biti ravnomjerno podijeljeno.
    Nekad netko napravi više, drugi manje...

Meni pomagati može netko kad mi pomogne u mom poslu, u nečemu što je moje.
    A kućanstvo i obitelj su naša zajednička obaveza i tu sudjelujemo.

Sad da nema teme "reko poreko", obećala bih da neću više spominjati ove termine

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa

Ja kad o tome razmišljam, uopće ne mislim da sudjelovanje/pomaganje mora biti ravnomjerno podijeljeno.
    Nekad netko napravi više, drugi manje...

Meni pomagati može netko kad mi pomogne u mom poslu, u nečemu što je moje.
    A kućanstvo i obitelj su naša zajednička obaveza i tu sudjelujemo.

Sad da nema teme "reko poreko", obećala bih da neću više spominjati ove termine
    Ajde da izbjegnemo ponovnu raspravu oko ovih termina.

No zanima me slijedeće - ako kažeš da je kućanstvo zajednička briga, da li smatraš da i M i Ž dijele sve kućanske poslove 50:50 bez obzira na njihove "uredske" (nazovimo tako) obveze? I da žena koja je domačica treba reći mužu koji radi 10-12h dnevno "dragi danas je tvoj red da opereš veš". I obrnuto - da M koji je cijeli dan doma treba čekati ženu da dođe s posla i skuha mu ručak jer to spada u njenih 50% kućanstva?

Ne trebate se složiti, no kad sam ja cijeli dan doma onda je ručak moja "obveza" i muž mi eventualno može "pomoći". A ne da ga ja čekam da dođe s posla mrtav umoran i kažem mu "ljubavi, kad mi završi Reba možemo zajedno sudjelovati u pripremi ručka". I mogu biti emancipirana do sutra, no zaista tako mislim.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kažem ti, ne mora biti ništa ravnomjerno.
    I mi stvarno nemamo tih "tvoj je red".
    Već sam gore rekla: ima dana kad smo oboje jednako aktivni, ima dana kad je jedno tuljan , rjeđe oboje.

Ali, evo primjera... kad sam bila doma, mm nije kuhao, spremao jer je bilo logično da se to napravi preko dana, dok on radi.
    No, navečer, kad bi spremili djecu u krevet, on bi složio suđe u perilicu da lijepo možemo u miru stavit dvd kad djeca zaspu.

Meni je i to sudjelovanje.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

anci, osim ako to nije popratio riječima - "evo, spremio sam ti suđe u perilicu"

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    anci, osim ako to nije popratio riječima - "evo, spremio sam ti suđe u perilicu"
    Zalomi mu se nekad
    Ali, zna da ne volim pa sad to radi uglavnom namjerno

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Svjetonazorski na liniji, odgoj na liniji, volemo se, zaljubljeni ko klinci. Najbolji je muž na svijetu, a to što je tuljan za nešto i ja sam tutlekica i te kakva za nešto drugo samo što on to ne piše po forumima i ne priča svim frendovima na telefon kao ja

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

pomaže ili sudjeluje?
    Tak je moover, ne pomaže nego sudjeluje, inače potpisujem amyx.
    I obožavam te muške koji misle da su svi takvi i da nijedan ništa ne radi! .
    Ili ih odm krenu prozivati papučarima i sl.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

moj stvarno savršeni muž eto ipak ima manu. Ne misli puno na sebe, evo baš sad mu je i slabo, vrti mu se i pošto ima posla on nema vremena sjest, popit vode, pojest koje voće i odahnuti. Velika mu je mana što ne misli na zdravlje, ne prežderava se ali niti ne misli puno o tome što unosi u tijelo i kako, to me baš smeta, smatram da je to jedna neodgovornost i sebičnost - jer ak njemu nije dobro - cijela porodica to osjeti na neki način, dobro je dok je to sitnica ali nedajbože nešto drugo..... to me smeta eto. I neda si dokazati. Inače kod njega sve 5

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pomaže ili sudjeluje?
    moj definitivno sudjeluje, ništa mi ne pomaže - više ja pomažem njemu

ako ne odnese čarape s poda spavaće sobe u kupaonu u košaru za veš, neće imati čiste za ići na posao
    ako ne pospremi suđe u mašinu ili iz nje, neće imati (eventually) tanjura za jesti iz istih
    ako ne posisa kuću (180m2 - jednu subotu on, drugu ja) živjet će u prašini
    ako ne opere kupaonu i wc, sve će smrditi (jer mali zapišava okolo ) i njemu, a ne samo meni

koliko radim ja, radi i on (a na poslu on ima veću satnicu, i više zarađuje)

jedino što MM ne radi je da ne stavlja veš u vešmašinu, i ne pegla

ali, ni ja ne kosim travu i ne radim teže fizičke poslove

češće on kuha nego ja

ja imam više mušica nego on - naviko jadan

ja sam kolerik - on flegmatik

nismo romantični, zajedno smo 15 godina, od toga 7 u braku, volimo se, razgovaramo, družimo, volimo poštujemo, svađamo i mirimo

ne znam da li imam najboljeg muža, ali brak mi je fakat kakv sam željela

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    a na ovo sam mu samo odgovorila, "bravo dragi, sad si još samo izribaj pećnicu - nisi dugo"

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Malo ste me navele na razmišljanje... ne mogu se trenutno sjetit neke njegove mane. Čak bih mogla reći da ga smatram najboljim mužem. Zajedno smo 8 godina, od toga dvije u braku. Niti jedan se put nismo ozbiljno posvađali, naravno ponekad nam se mišljenja razilaze, ali to raspravimo. Inače on sve skloni iza sebe, ne ostavlja čarape, smeće.
    BTW moj muž nikad nije usisao kuću, izvadio suđe iz mašine, prao, peglao, dodao mi R-a iz krevetića usred noći da ga podojim. Možda bi on i to radio da je bilo potrebe, ali nikad nije. Ja sam nezaposlena,a on radi od jutra do mraka...pa zar da ga suđe čeka kako bi ga oprao jer mi djelimo poslove. Pa ni ja ne orem, kopam, i sl.
    Svi vi koji živite u gradu i oboje radite od 9-17, a onda dođete kući slažem se da je normalno da podijelite poslove, a ne da vi kuhate, perete, a on odmara. U mom slučaju to nije tako. Pa zar da ga probudim usred noći da obiđe oko kreveta, doda mi bebu i vrati se spavat kad se ja mogu dignit i s kreveta je uzet. Kod nas vrijedi pravilo da je ´brak natjecanje k´o će kome više ugodit´ , time se vodimo već dvije godine, valjda nam je zato brak savršen.

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

uh koja tema...

definitivno nije najbolji,ali nisam ni ja..
    ima mane, ali imam i ja..
    živcira me, ali živciram i ja njega..

on je teški organizator, čistunac a ja sve suprotno..
    on pazi na potrošnju struje a ja ne...
    vodi brigu o popustima, ja ne..
    on je čvrsto na zemlji, a ja često odletim u oblake..

no,našeg sina voli više od svega kao i ja
    voli naš obiteljski život kao i ja
    voli ono što smo napravili zajedno,kao i ja
    voli mene kao i ja njega..taman koliko treba..

i uopće ne mislim da je najbolji muž, ali u bitnim stvarima koje nas povezuju mi je najbolji..

sasvim smo drugi svjetovi, i jednom trenutku mislim da zašto sam uopće s njim završila, a u drugom trenutku znam zašto(zato što sam ostala trudna )

e da,on je na marsu , ja na veneri..

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj trudnjača prvotno napisa
    A sad što se tiče fenomenalnog braka - za mene je to brak u kojem žena ne ''zvoca'' mužu što je/nije uradio ovo ili ono, u kojem mu ona ne broji koliko puta je izašao vani s prijateljima jer i ona izlazi sa svojim prijateljicama,bez da je to njemu bauk, ali najviše vole izaći zajedno...to je brak u kojem nije problem to što on nije oprao suđe ili pospremio kuću,a zašto bi kad to žena radi i on radi masu drugih stvari koje nisu baš vezane za kućanske poslove,ali pomažu kućanstvu( prije svega zarađuje...zarađujem i ja, ali da se razumijemo, puuuno manje....)
    Meni osobno nikad nisu smetale te sitnice poput npr. bačenih prljavih čarapa nasred sobe jer takve stvari jednostavno smatram sporednima i ne želim se nervirati oko toga. Radije energiju usmjerim na nešto drugo...
    A možda sam samo ''staromodna''...
    Svaka ti cast, dokle god se zena ne osjeca nezadovoljno i kao iskoristena strana ovo moze biti fenomenalan brak. Nazalost danas zene rintaju pa i zaradjuju koliko i muskarci pa ovakav stav ne prolazi

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    :D
    moj je onda savrsen, odma ode u kupaonu i opere smrdljive noge, al hrkanje nikako da rijesim moj muz puno radi u kuci al ne znam jel on to sudjeluje ili pomaze, danas cu ga pitati sta tocno radi od to dvoje
    inace mene je ovaj topik toliko nasmijao da sam evo ostala duze na poslu da procitam do kraja, stvarno ste mi uljepsali dan

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni je moj super, nemam osobu koja mi je bliža od njega na svijetu, i nikom ne vjerujem više nego njemu. Pametan je, pouzdan, sexy, lijep...jest da ima jedno oko, ali ajde bolje da me ne vidi s oba jer se tješim da mu ovako izgledam tanja

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •