Sad još moram nešto i dodati, budući da sam maloprije, po prvi puta, detaljnije pročitala onu temu Kad brak puca po šavovima (dosad sam to preskakala jer "nije to za mene pa se dodatno neću mučiti tuđim problemima, odmah mi empatija proradi") i onda skužim da su tamo "stvarni" problemi, oni vrlo mučni, zbog kojih se ljudi i razvode.
Dakle, slažem se sa Svimbalo i ina33 da je podjela obveza u kućanstvu užasno bitna (meni očito da jer me to grize, ne svima) budući da se te stvari rade ama baš svaki dan, a iscrpljena žena nema više snage ni volje za bilo kakvo uživanje. Tada me i poljupci i šlatanje više mogu iznervirati nego inspirirati...
No, svi oni slijepi kolosijeci u komunikaciji, nesuglasice oko odgoja djece, svjetonazorske razlike, bijeg u društvo, bijeg od kuće, od žene, izostanak romantike, seksa, zajedničkog smijeha -
to je meni sve nepoznanica.
Ovo sam morala dodati da se ne osjećam posve kao crna ovca

na ovom "feminističkom" forumu

.
Da se postavi neki takav tečaj, ko ovaj od Balarose, gdje se uči muževe,npr. igraj se s djecom, spavaj s bebom da se žena odmori, zapleši sa ženom, reci joj da je voliš, da je lijepa, da je pametna, da ti je s njom najbolje, pričajte na terasi uz vino do 3 u noći itd.,- toga mi ne fali, pa tu ne bih ništa boldala, a ovako, s ovom tablicom