-
pomoć.....
Piše na receptu za francuski krumpir da se treba peči u vatrostalnoj posudi. Trebam li ga onda peći u zatvorenoj ili otvorenoj posudi?
-
ja ga pečem u otvorenoj jer volim hrskavo,a ako zatvoriš imati ćeš efekt kuhanog,a možeš ga držati zatvorenog pa pred kraj dignuti poklopac da ti se malo zapeče
dakle,ovisi kako voliš
-
ili pokrij samo folijom i probuši vilicom pa imaš nešto između
zadnjih 5-10min otkrij da dobiješ koricu...
-
Ja pečem u zatvorenoj posudi do pred kraj, a onda zapečem bez poklopca zadnjih 5 min (i još stavim samo gornji grijač). Tak mi se manje usvinji pećnica, a na kraju bude fina korica.
-
-
Ja pečem bez poklopca, i ne uvijek u vatrostalnoj. Zavisi od količine koju pravim. Može i u običnoj tepsiji.
-
Ja najprije prekrijem folijom, a onda maknem foliju da mi se fina korica uhvati.
-
tako i ja, pred kraj maknem foliju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma