Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 256

Tema: tekst Nacrta prijedloga zakona o mpo

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeste li slale ponovno mailove?
    mozda poslati i faxom, postom, golubom?

ministrova izjava je penesena u vise medija (press arhiva mi ogromna, ne nalazim otkud je izvorno), a odavde je citiram

'Struka je konzultirana dok je nacrt zakona sastavljan', istaknuo je ministar, dodavši kako po njegovim obavijestima ni struka ni javnost nisu protiv.
    http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...-oplodnji.html

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja nisam dosad, ali sad hoću - pozvat ću se na taj citat.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

upravo sam ponovno pisala...

mislim da je ovaj datum 26.6., ako sam dobro shvatila, namjerno izabran, da što više ljudi bude na godišnjem.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja opet i ponovno ne mogu vjerovati u kakvoj državi živimo.
    Što više pratim situaciju oko sebe na svim poljima to me više sram.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Poslala ponovo mejlom, poslat ću i faksom, a stvarno mi nije problem poslati i poštom.
    A kako kaže jedna, meni vrlo draga pjesma: ja nisam vjernik, ne vjerujem u čuda, ja računam na njih..

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I ja sam poslala mail

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

marči,a da li se može znati šta je ministrica Kosor rekla na prijedlog zakon tj. o čemu se pričalo(tamo je samo kratka obavijest da se razgovaralo tj. ništa detaljnije)?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lijecnici su joj pojasnili sve mane ovog zakona, stetnost njegovih odredbi za zdravlje zena, njihove pretpostavke sto je predlagatelj mislio postici ali i ono sto ce se ustvari dogoditi a da to nisu predvidjeli, zbog nepoznavanja ovog podrucja.
    jer sad je svima vec jasno da struku nitko nije konzultirao, buduci su svi nasi mpo strucnjaci izjavili i u medijima i u strucnim krugovima svoja neslaganja s ovim prijedlogom zakona.

mr lana krile me se posebno dojmila, njen pristup, njena objasnjenja problema ovog zakona jednostavno nikog ne mogu ostaviti "na mjestu".

a sto se tice dogovora, ukratko, dogovorili smo da cemo poslati nase prijedloge amandmana, sto smo napravile

losa je vijest ta sto zakon o mpo mora biti donesen kako bi se zatvorilo jedno pristupno podrucje, ali to nam je svima vec bilo jasno jer i ima oznaku p.z.e.

goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala za informacije i stvarno svaka čast za sav vaš uloženi trud i volju!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hvala za informacije i stvarno svaka čast za sav vaš uloženi trud i volju! Love
    x

Ma ne znam, ja sada ipak vjerujem u obrat situacije, tj. da ce taj zakon "pasti".

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bez obzira na ishod mogu reći da sam jako ponosna i sretna što se ipak pokazalo da se nešto može napraviti kada se snage udruže.
    Peticija, televizijski i novinski istupi, konzultacije, razgovori, sastanci, okrugli stolovi... sve je to pokazalo kako je ljudima stalo da se nešto riješi i da poduzimaju sve da bi ostvarili svoje i tudje ciljeve za dobrobit svih nas.

Makar je naš mpo postupak sretno završio, šaljem jednu veliku zahvalu svima, jer se ipak zbog svega što sam prošla s vama, od prvih savjeta koje sam ovdje dobila, naučila osnovne pojmove i još puno toga, do dijeljenja svoje sreće nakon pozitivne bete, osjećam kao dio ove velike obitelji.
    Hvala vam svima!

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    hvala za informacije i stvarno svaka čast za sav vaš uloženi trud i volju! Love
    x

Ma ne znam, ja sada ipak vjerujem u obrat situacije, tj. da ce taj zakon "pasti".
    Ili ćemo i mi morati na Ustavni sud. Očito samo on rješava neke stvari u ovoj državi.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj goodwitch prvotno napisa
    hvala za informacije i stvarno svaka čast za sav vaš uloženi trud i volju!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Samo neka oni donesu zakon o MPO ali ne ovakav.Pa i odbor za europke integracije se izjasnio da nije neophodno a niti pozeljno hitno donosenje ovog zakona obzirom na tempo pregovora s EU i da bi se nasla bolja rjesenja da ide u 2 citanja.Sve ovo mi ulijeva nadu da ce i oni sami uvidjeti sta im Milinovic pokusava utrpati nabrzinu.Mislim na neku liberalniju struju u HDZ-u (ako takva postoji).
    A svim curama koje su se tako vatreno posvetile borbi protiv izglasavanja ovog zakona se uopce ne mogu dovoljno zahvaliti .

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne radi Milinović pritisak da se ovaj zakon donese radi brzine pregovaranja za EU, nego da nas smulja na brzinu, ljudi idu na odmor pa idemo ih iza leđa zna se što.
    Hvala RODA i BETA.
    Od želje izgaram da čujem koji su to stručnjaci iz med. struke konzultirani kada naši dr. i biolozi sigurno nisu. To skriva kao zmija noge, jer naravno nikoga nije niti konzultirao od MPO. To kao da mene pitaju (radim u zdrastvu) oko finacija narodne banke umjesto Rohatinskog.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa
    Pa i odbor za europke integracije se izjasnio da nije neophodno a niti pozeljno hitno donosenje ovog zakona obzirom na tempo pregovora s EU i da bi se nasla bolja rjesenja da ide u 2 citanja.
    da, znam, i to smo i spomenule jucer
    ali stav pregovaraca oko hitnosti i tempa je ocito drukciji

izgleda da se rad nasih zakonodavaca ne evaluira na nacin da itko broji hitne zakone koji padaju na ustavnosti. ako izadje u ovakvom obliku, ovaj ce biti jos jedan u nizu...

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    Citiraj taca70 prvotno napisa
    Pa i odbor za europke integracije se izjasnio da nije neophodno a niti pozeljno hitno donosenje ovog zakona obzirom na tempo pregovora s EU i da bi se nasla bolja rjesenja da ide u 2 citanja.
    da, znam, i to smo i spomenule jucer
    ali stav pregovaraca oko hitnosti i tempa je ocito drukciji

izgleda da se rad nasih zakonodavaca ne evaluira na nacin da itko broji hitne zakone koji padaju na ustavnosti. ako izadje u ovakvom obliku, ovaj ce biti jos jedan u nizu...
    Ma ta priča sa zatvaranjem poglavlja je farsa! I izgovor!
    A da budem malo i sarkastična... neš ti pregovora i hitnosti u zatvaranju poglavlja, pa ionako su nam pregovorii blokirani već mjesecima i svi su izgledi da će takvi i ostati još neko vrijeme.

Bojim se da nam predstoji ustavna tužba. I nada da će Ustavni sud donijeti presudu u nekom razumnom roku :/

Drage Rode, hvala na svemu što ste do sada poduzele

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Khm,khm.... I Rodi i BETI hvala!

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mr lana krile me se posebno dojmila, njen pristup, njena objasnjenja problema ovog zakona jednostavno nikog ne mogu ostaviti "na mjestu".
    Živo me zanima što kaže Lana! Ako smo mi ovdje kao laici uspjeli uočiti toliko negativnih aspekata novog zakona, koliko ih tek ona kao biologinja mora vidjeti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj martina123 prvotno napisa

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da, veliko hvala ženama koje su davale izjave za medije i sastajale se s političkim vođama da nije vas ne bi nitko ni znao što je to toliko loše u ovom zakonu koji nam pokušavaju "uvaliti"i, stvarno svaka čast

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citam sad ove komentare ispod teksta linkanog na početku stranice a jesam se nasmijala uglavnom svi su popljuvali Milinovića, baš mi je popravilo raspoloženje

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj martina123 prvotno napisa

Ispričavam se Betalicama!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Može li mala pomoć?
    Osim na ovaj mail: primjedbe-na-zakon@mzss.hr
    Na koji još poslati? Nemam kad sve čitat a znam da sam negdje vidila još mail adresa.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Suncem.m. prvotno napisa
    Može li mala pomoć?
    Osim na ovaj mail: primjedbe-na-zakon@mzss.hr
    Na koji još poslati? Nemam kad sve čitat a znam da sam negdje vidila još mail adresa.
    Evo ti tu razne ideje:
    http://www.mzss.hr/hr/ministarstvo/u...binet_ministra

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

faxirala pismo s BH broja na brojeve ministarstva a mail poslan davno.
    nemogu reći da nije stigao nijedan fax
    u ponedjeljak ide i preporučeno pismo .

(iskreno najradije bih Milinovića dobro doooobro namlatila jonako s gustom jer je to zasluzio nije za njega normalna komunikacija )

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nije me bilo nekoliko dana i opet me neće biti, morat ću negdje pronaći net pa da budem u toku....

ja sam se nekako počela nadati povoljnijem ishodu :/

inače, od svih mailova koje sam poslala (sigurno na kojih 20-tak adresa), jedini odgovor sam dobila iz premijerovog ureda od predstojnice ureda Katarine Fuček da je moj mail koji sam poslala na premijera zaprimljen i da je prema naputku premijera proslijeđen ministru Milinoviću (velike li koristi )
    čini mi se da sam dobila i još od nekoga iz min. zdravstva da su mail proslijedili na mail koji je otvoren za to (al nisam sigurna, jer ne mogu to naći)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i da, HVALA Udrugama RODA i BETA i svim divnim forumašicama

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa
    nije me bilo nekoliko dana i opet me neće biti, morat ću negdje pronaći net pa da budem u toku....

ja sam se nekako počela nadati povoljnijem ishodu :/

inače, od svih mailova koje sam poslala (sigurno na kojih 20-tak adresa), jedini odgovor sam dobila iz premijerovog ureda od predstojnice ureda Katarine Fuček da je moj mail koji sam poslala na premijera zaprimljen i da je prema naputku premijera proslijeđen ministru Milinoviću (velike li koristi )
    čini mi se da sam dobila i još od nekoga iz min. zdravstva da su mail proslijedili na mail koji je otvoren za to (al nisam sigurna, jer ne mogu to naći)
    ovakav sam odgovor i ja dobila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zene, mislite danas na nas
    o zakonu glasaju na 4 saborska odbora s prva dva karmen javlja lose vijesti, nasi amandmani nisu prihvaceni, odbori su poduprli prijedlog zakona

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

o zakonu glasaju na 4 saborska odbora s prva dva karmen javlja lose vijesti, nasi amandmani nisu prihvaceni, odbori su poduprli prijedlog zakona
    uh ovo je loše

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

o ne...

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sreća je da ih fino plaćamo pa ako se i sami suoče s neplodnošću, imat će s čim otić van i koristiti tuđe zakone..

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jao

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj aenea prvotno napisa
    Sreća je da ih fino plaćamo pa ako se i sami suoče s neplodnošću, imat će s čim otić van i koristiti tuđe zakone..
    Da ali s njihovom plaćom to im neće biti neki problem, a ja moram dignuti kredit da bih si mogla priuštiti Maribor npr.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bila sam sarkastična.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ako dobije zeleno svijetlo sva 4 odbora (znači za sada je izvjesno da su dva odbora dali podršku zakonu) znači li to da je sutra ili u petak na Dnevnom redu za raspravu?

Ako se ne varam saborski odbor za EU integracije nije dao zeleno svijetlo zakonu.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo ja sam danas dobila odgovor na mail potpredsjednice vlade Jadranke Kosor ali ga ne mogu otvorit nešto mi nije u redu sa otvaranjem u PDF formatu pa sad pokušavam skinut program pa čim uspijem javim Vam šta mi je odogovorila! Bila sam dosta oštra pa sad se nadam da je ona uopće njega pročitala jer tko zna tko uopće odgovara na mailove!
    Koliko vidim stanje baš nije dobro nadam se da će bar neke amandmane prihvatiti jer inače je stvarno zakon katastrofa!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Koja dva odbora?

Ova vijest zvuci sasvim porazavajuce. Ja sam totalno razocarana u (te) ljude koji ocito odlucuju iz samo njima znanih interesa, a ne za dobrobit drugih. I sve to bez imalo griznje savjesti te odgovornosti za svoje odluke. Grozan je svijet u kojem zivimo, a bojim se da ce biti jos samo gori.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo uspjela sam otvoriti mail u njemu je dopis kojim potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor upućuje moj mail ministru Milinoviću i u njemu ga traži da mi odgovori na mail i da njoj pošalje pismeni dopis odgovora(urudžbiran i klasiran) koji će biti upućen pošiljatelju (meni)! Ha, ha izgleda da je njoj dosta svega! E sad me zanima kad će meni stići taj odgovor vjerovatno kad već prihvate Zakon.....

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Strasno....

Na sjednici su bile i Karmen i Daria.... nista, cini mi se za slaviti....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj aenea prvotno napisa
    Bila sam sarkastična.
    Ma znam, samo sam tužno konstantirala da njih ni to ne bi pogodilo kao nas "male ljude"

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

jutro,

ima li kakvih novosti od Karmen ili Darije?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...,24,,167461.jl

dopuštaju ivf parovima koji nisu u braku, zamrzavanje - BIG NO i dalje

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sad sam čula na radiju da HNS ulaže 6 amandmana na zakon, između ostalog traže da se oplode sve stanice, da se dozvoli zamrzavanje i da se dozvoli MPO izvanbračnim parovima

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i zastupnica sdp-a mi sad odgovorila da pišu amandmane, ali sam iz njenih redaka isčitala da ne misle previše oko zamrzavanja......

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da i ja sam sad čula na vijestima, užas izgleda da će taj dio oko zamrazavanja ostati neizmjenjen , jeste pročitali ovo iz jutarnjeg pri kraju teksta kako se zamrzavanjem uništavaju životi? Mislim da oni nemaju pojma o tome jer gotovo svim smrznutim zamecima se daje prilika za život, tko to širi takve dezinformacije :?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa
    tko to širi takve dezinformacije :?
    zna se!

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke