-
nema žutog tijela??
Molim pomoć cura kojima se desilo nešto slično...
Ugl pripremala sam se na FET, pratila sam O putem trakica koje su sunoć pokazale tamniju boju, da bi mi danas dr. rekao da ne vidim žuto tijelo? Što to znači, Moj MPO dr mi neće radit transfer akožutog tijela nema, jer ono znači da jest ili nije došlo do ovulacije...Baš sam
-
Koliko ja znam, ako nema žutog tijela onda nije bilo ovulacije. Nemoj žurit s FET-om, slušaj doktora, uvjeti trebaju za njega biti optimalni jer sve drugo je riskiranje s teško stečenim embrijima, u kontekstu novog zakona (ako prođe) oni su i više nego dragocjeni i trebaju bit vraćeni onda kada doktor procijeni da su uvjeti optimalni, ako nema ž. tijela onda uvjeti nisu optimalni.
-
Mislim da bih se mogla sutra ujutro zaletit do Splita na pregled u Šparca...jer mi je danas dr. rekao da njemu izgleda na mjestu gdje se čini da je bio folikul da je crveno tijelo, koje kasnije postaje žuto...tako da možda je u biti i sve ok, ali kako me gleda 5 različitih doktora teško im je procjenit....Ma idem na mome Šparcu najvjerojatnije...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma