Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Zavrsetak roditeljskog dopusta - od termina ili poroda?

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Zavrsetak roditeljskog dopusta - od termina ili poroda?

Molim vas ako netko zna-rodila sam 14.6.2008. a termin je bio 23.6.2008. Kada mi prestaje roditeljski dopust tj. da li je moguce da se od 15.6.2009. vratim na posao? To bi mi bolje odgovaralo jer radim u prosvjeti, imam stari godisnji koji odmah mogu koristiti i tada krecu skolski praznici pa zapravo ne bih radila a ipak bi za pola mjeseca dobila i pola place.

Pa ako netko zna...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U tvom slučaju kada je djete rođeno u terminu dopust ti prestaje nekoliko dana prije nego li si rodila (cca 2-3 dana ranije), nevezano za termin! Taman kak ti paše

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Super ako je tako! Ali kako par dana prije datuma rodjenja djeteta? Pa zar se ne spominje cesto rodjendan djeteta kao prvi radni dan? Sorry sto gnjavim.. nego 2 mame krecu u 7.mj. raditi pa pitam da im znam reci

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa
    Super ako je tako! Ali kako par dana prije datuma rodjenja djeteta? Pa zar se ne spominje cesto rodjendan djeteta kao prvi radni dan? Sorry sto gnjavim.. nego 2 mame krecu u 7.mj. raditi pa pitam da im znam reci
    pogledaj Drugih šest mjeseci porodiljnog, točnije 180 dana!!!!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

E...to nisam znala... Sad je sve jasno! Ajde da ima i jedna kojoj je ispalo da super odgovara zakon od 180 dana s obzirom da su cure na onoj temi jako ljute

i hvala na odgovorima!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •