dakle, danas smo bili na mjesečnom pregledu i pedijatrica nam je savjetovala uvođenje krute hrane u prehranu 4-mjesečne curice koju isključivo dojim. razlog tome je premali dobitak na težini (s 2 mjeseca 5250g, a danas 6080g)...gledajući tabele vidim i sama da to nije bog zna kakav prirast, ali mi je glupo opterećivati se s brojkama (ni doma ju ne važem) jer je vesela, zdrava, puno piša/kaka, papamo na zahtjev, a i čini mi se da ima dosta brzi metabolizam (na tatu)...nije jedna od onih bucmastih bebača nego je baš vitka...uglavnom, meni instinkt (a i gore navedeno) govori da je sve ok;
što se tiče dohrane, dr. je spomenula kako se prema novim "standardima" preporuča uvođenje krute hrane već s 4 mjeseca, što je po meni totalna nebuloza, kao i činjenica da se bebi koja ne dobiva dovoljno na težini ponudi kruta hrana umjesto majčinog mlijeka koje je kaloričnije, a i sastavom prilagođenije djetetovoj probavi...eto, ja sam pristojno poslušala što mi je imala za reći i mislila u sebi kako ja znam što je najbolje za moje djete. trebam li se ipak zabrinuti oko ove težine?

)...nije jedna od onih bucmastih bebača nego je baš vitka...uglavnom, meni instinkt (a i gore navedeno) govori da je sve ok;
Odgovori s citatom
(ili nešto slično babama ili svekrvama, tak svejedno