Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: reducirati dojenje samo ujutro i navečer,beba 9 mj?!

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno reducirati dojenje samo ujutro i navečer,beba 9 mj?!

Cure,neznam gdje postaviti ovu temu,pa premještajte ako sam krivo..
    Naime,pedijatrica mi je rekla da bebicu od 9 mj. dojim isključivo ujutro i navečer,da to moram riješiti sama sa sobom jer malena od mlijeka ima osjećaj sitosti i da onda neće druge obroke?!
    Ima 8700 i 74, a raspored hranjenja po preporuci bi bio sljedeći: cica,u 10 voće u 2 povrće i meseko,popodne eventualno voće,navečer voćni obrok.
    moja curka cica između svakog ovog obroka. starija je cicala do 3. godine i sad sam u komi i zbunjena.
    da ironija bude veća mislila sam da je ovo prodojeća pedijatrica jer sam zbog gužve otišla od izvrsne ali panične dr.ice i pomno sam tražila dostojnu zamjenu. i eto ti vraga!!
    mi još po noći nacicavamo svaka 2,3 sata,mlijeka imam i ona cica još na zahtjev. ali kako mirne savjesti ne poslušati savjet doktora??sad sam postala paranoična oko te dohrane i napeta sam ko puška! nije dosta pojela,aha,to je zbog cice..ma joooj!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

klaster gluposti

slušaj sebe i svoje iskustvo

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

di su tu proteini za 9mj bebu, osim u mesu?
    kakav voćni obrok na večer, voće navečer?od toga dijete nebi spavalo ni minutu, ko bi probavljao voće noću :shock:

ne mogu se načudit činjenici da netko radi u struci (koja bila) godinama i ništa novo ne nauči.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Možda je meni lako reći, ali ja uopće ne vidim da ti imaš ikakav problem!
    Prije je dr. ta koja ima problem...

Lijepo napreduje po težini i visini, cica si curka kad želi-milina!

Sorry, možda sam krivo nešto skužila ali mislim da se ne bi trebala puno opterećivati sa savjetom koji si dobila!

I sama sam izignorirala ideju pedijatrice da sa 5. mj. krenemo sa dohranom. Saslušala sam, rekla, ok-vidjet ćemo i krenula sa 6 i pol.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala cure.ma ja sam isto odlučila raditi po svome ali sva sam bila u šoku(jer imam cicalicu veliku i NIKAD mi nije palo na pamet reducirati cicu i sad ovo).
    radi se stvarno o pedici od koje bih zadnje očekivala ovakav savjet ali dobro sad,glavno da sam se ja vama izjadala. i da nisam luda! 8)

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cure su sve rekle, doji ju kako želi.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj mali je non stop dojio, ali doslovno non stop. kad smo prestali dojiti ocekivala sam da ce puno vise jesti, ali ne. obroci su ostali isti samo je puno cesce trazio piti...dakle, doji ju kad i koliko zeli (ne znam uopce kako dijete zavarati s necim drugim ako ono na umu ima ciku....barem je s nama bilo tako)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •