Stranica 1 od 8 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 397

Tema: Kad je muž avion,a žena ljubomorna

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Kad je muž avion,a žena ljubomorna

Neću naširoko i nadugačko mada bih mogla.
    Ima jedna stvar koja me muči vec dosta dugo i nisam ju s nikim podijelila, mozda je i banalna i glupa,ali.
    Moj muž je ono sto se za žensku najlakše objasni i kaže kao avion. Ne, ne zelim se hvaliti i tema je daleko od toga.
    On je recimo jedan od onih kojeg ne mozete ne zapaziti,zgodan,šarmantan,visok,privlačan,ima očito ono nešto,ali ne samo meni. Barem jednom dnevno cujem komentar od strane kolegica,poznanica,svoje okoline kako je on strasno zgodan, kako imam seksi muza,kako je privlacan za pop.....
    On je prije mene hodao sa nekoliko ženski koje su poznate čak i našoj javnosti kao zgodne, lijepe i uspješne.
    I tu nastaje moj problem. Ja sam jako ljubomorna i iskompleksirana zbog toga.
    Ne mislim da sam gabor,prosječna sam,ali često se pitam pa šta taj radi sa mnom,kako je on uopće završio sa mnom. Misli li on još uvijek na tu i tu koja ga je ostavila tada i onda,što pomisli kad se ja skinem navečer i izložim svoje salasto tijelo,a sutradan u novinama izađe ta neka njegova bivša utegnuta,photoshopirana i nasmješena. Onda pogledam sebe,svoje podočnjake,debela bedra,prišteve po faci.
    Moja ljubomora i iskompleksiranost je kulminirala kad sam vidjela da mu je na facebooku prijateljica jedna od tih,znači javila se ona njemu ili on njoj,što zapravo i nije važno.
    Muž mi nije davao povoda za ljubomoru,pažljiv je prema meni,nemamo svađa i problema,možda smo naš odnos u vidu seksa i zapustili otkad se rodio naš sin,ali ništa dramatično.
    Kako se boriti s tim u sebi. Znam da izgled nije najvažniji,nisam toliko površna,ali svejedno sam nesigurna u sebi i zapravo me ta ljubomora izjeda.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da li ti je palo na pamet da te čovjek jednostavno voli?
    i to baš takvu kakva jesi .

nije potrebno biti fizički savršen da bi bio par "avionu"... možda su tvoje srce i tvoja dobrota, ljubav koju mu daješ - ono što nije našao u drugima.

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

haha...sviđa mi se ovaj tvoj otvoreni i iskreni post...

ljubomora je dobra stvar...ako je umjerena ofkors

svi smo mi pomalo nesigurni u sebe u nekom aspektu...

i ta neka sa naslovnica zna svoje mane i isto tako muku muči ako ne sa prištićima onda s nečim drugim...

a tvoj muž je izabrao tebe...

i ti za njega imaš ono nešto...

i to je to...

p.s. baš me zanima koja je to njegova bivša

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja si osobno nikad ne bi izabrala super zgodnog muža,jer ako je meni zgodan biti će zgodan i drugima.
    Ali ,eto ,ljubav nas nekad zaskoći...

Razumijem tvoju frustraciju,jer da ja slušam takve komentare cijeli dan sigurno bi me živcirali.
    Nemam ti, nažalost ,ništa pametno za savjetovati...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

problem je tvoja nesigurnost, a probaj je liječiti tako što ćeš svaki dan sebi kazat: "da je ijedna od tih prijašnjih valjala moj bi muž ostao s njom, a ne bi sad bio moj muž.
    da je ijedna od njih imala "ono nešto" što je moj muž tražio ne bi to pronašao kod mene.
    i zato sam ja tu di jesam, s njim, zgodnim i neophodnim jer me moj muž voli kakva jesam i zbog onoga što jesam".

a sad ću ti ispričat jednu priču, istinitu.
    isto tako bio jedan par: on lip i zgodan do boli. žene doslovno ludovale za njim.....i mijenjao on žene, lipe i zgodne, ali se nikako smirit ni sa jednom. i jednom nađe taj lipotan curu, ali stvarno gadnu ko mrak. je da je lipota u oku promatrača, ali u očima svih promatrača oni su bili jednostavno nespojiv par. ženska je, bez pretjerivanja, baš bila gadna. a on se zaljubio priko ušiju.
    i počelo se društvo čudit, prvo iza leđa dotičnom lipotanu, a onda je jednom i kulminiralo, pa ga prijatelj (malo blesavo, ali isprid cilog društva) upita: ma daj x šta si ti vidio na y osobi? ti takav, a ona za pripast čovika?
    a ovaj mu odgovori: nije lipa, ali je meni najlipša. i ja sam se zaljubio u njeno uho.
    svima je začepio usta za sva vrimena. i dan danas su skupa, kao muž i žena.

lipota nije nikakvo mjerilo zašto je jedna osoba zaljubljena u drugu. ja vidim u nekome nešto što ti ne vidiš, a i obrnuto. meni je nešto lipo što tebi nije. tm-u si ti lipa i najlipša i zato si mu žena. a ne neka druga s naslovne stranice.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

8) sad sam se sjetila izjave koju moj kolega često spominje: "Neke su žene samo za j.... , a neke su za brak, majčinstvo i sve što uz to ide."

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pada mi na pamet baba od MM-a, koja je bila udata za jednog izrazito lijepog čovjeka (gledam njegove slike iz mladosti, pravi Clark Gable), a ona ne prosječne ljepote, nego božemiprosti baš ružna žena (sama za sebe kaže "vajk sam bila grda"), ali ima takav gard, takvo samopouzdanje kakvo se rijetko viđa i cijeli je život bila sretna sa njime, skoro 60 godina braka.

Vjerujem da ti nije lako, pogotovo u ovako osjetljivom periodu po rođenju djeteta, ali moraš poraditi na sebi da to prevaziđeš, najvažnije ti je samopouzdanje, a da bi ti se vratilo nije zgorega da budeš zadovoljna u svojoj koži, pa si priušti i nešto da se bolje osjećaš i bolje izgledaš.
    Najvažnije je to da nije slučajno da je upravo tebe odabrao i to nikad nemoj zaboraviti.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala vam. Vjerujem da on mene voli,ali mislim da bi mi bilo puno lakše da ta dotična nije njega ostavila i da ne znam da je patio za njom,a patio je.
    Ona je samo dio moje frustracije,nije jedina.
    Čula sam i ja za onu lijepe se je..,a ružne žene.Blago meni.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imam fasadu samopuzdane i čvrste žene i ovo što tu pišem ne bih ni prijateljici rekla.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    problem je tvoja nesigurnost, a probaj je liječiti tako što ćeš svaki dan sebi kazat: "da je ijedna od tih prijašnjih valjala moj bi muž ostao s njom, a ne bi sad bio moj muž.
    da je ijedna od njih imala "ono nešto" što je moj muž tražio ne bi to pronašao kod mene.
    i zato sam ja tu di jesam, s njim, zgodnim i neophodnim jer me moj muž voli kakva jesam i zbog onoga što jesam".
    X na ovo.

ja sam isto imala fazu, prije drugog poroda, a muz mi nije zgodan, cak stovise nekad sam ga znala gledati na fotkama i misliti kaj ja patim za ovim tu a zgodnija sam od njega 500 puta

ali sam jedno vrijeme bila ljubomornaaaaa... uzas. sve to o cemu pricas. u principu spasio me drugi porod i ta silna snaga i samopostovanje koje je iz njega izaslo. i sve je nekako kasnije islo glade, samo je sjedalo jedno na drugo. daleko od toga da sam sad ok sa sobom, jos gajim komplekse manje vrijednosti, ne svidam se sebi fizicki, bla, bla... ali barem me ne pere ljubomora prestala sam cackati po njegovim stvarima (da, i to sam radila, shame on me ) i malo se vise okrenula sebi.

kljuc lezi u onome sto sama mislis o sebi, zato--trk na bildanje samopouzdanja!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma znas sto, mama od formata, kad te opet opali ta ljubomora (ja bi rekla - nesigurnost i nesamopouzdanje ), ti uzmi tu naslovnicu u ruke i reci:

e, moja ti, jel ti tesko, tako nategnutoj, usminkanoj, nafriziranoj i nadasve elitnoj - vidjet da je on sad sretan samnom? nije sve u ljusci - ponekad netko pogleda i sto se nalazi ispod nje

jer, ruku na srce, s dovoljnim novcanikom, svatko od nas moze izgledati kao netko drugi... al ono sto nosimo "ispod haube" - to nikakav novac ne moze nadoknaditi

ps. rece meni jednom jedan dragi prijatelj, nakon sto sam se zalila kako sam debela i ruzna (a po horoskopu bi trebala biti savrsenog tijela ) - draga moja, ispod svega toga ti imas savrseno tijelo! - pa ja sad hodam okolo ponosno i zadovoljno jer znam da ispod ovog "dvadesetkilnogoklopa" ja imam savrseno tijelo

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Razumijem te da ti nije lako, ali kao što su i cure rekle, TM je izabrao tebe i to je dovoljno. Poradi na svojm samopouzdanju i smanji ljubomoru.
    I ja poznajem jedan takav par o kakvom priča Lorry, dečko je isto bio jako zgodan i uvijek je birao cure manekenke, i što je najsmješnije, uvijek je pričao samo o ljepoti. I onda počeo izlaziti s mojom prijateljicom, koja je prekrasna osoba u srcu i duši. Stvarno što se kaže, duša od čovjeka, a izvana, kao što je ona uvijek za sebe govorila, ima ogroman višak muških hormona. Ali eto i nakon 10 godina su zajedno, prekrasno se slažu, uskoro će dobiti i drugo dijete. I moram reči da je ona naprosto procvala, meni je prekrasna. Točno iz nje zrači zadovoljstvo brakom i majčinstvom.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Gle, ljepota je jako nezgodan pojam. Svi imamo svoje standarde. Meni se npr sviđa Arnold Schwarzenegger ( izdanje 80-ih i 90-ih) i svi me popljuju. A ja obožaaaavaaaam mišiće i grube crte lica. Ja sam si našla svog 'Švarcija' (ponekad zovem muža Švarci ). Grube crte lica, jake noge, mišićav, ali s malo dekice. Ja ga obožavam i slinim nad njim, a on se sebi ne sviđa. I kaže da nikad nije. I još k tome, često sanja kako ga ostavljam :shock: . Majko mila . JEDINO što bih kod njega promijenila je samopouzdanje. Radim na tome. Prema tome, uživaj u mužu, uživaj u djetetu i uživaj u sebi! Naše tijelo je naš prijatelj koji sve podnosi. Zgražamo se nad njim, kritiziramo ga, mučimo izgladnjivanjem ili junk foodom, a ono sve podnosi: pluća dalje dišu, srce kuca, maternica nosi našu djecu , grudi proizvode mlijeko ... Jeste li ikada razmišljali na takav način? Budite ponosne na svoja tijela, kada im šaljete ljubav- višestruko će uzvratiti!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim da rijetko tko nema fazu nesigurnosti i nezadovoljstva sobom (osobito žene, muškarcima mediji (još) nisu nametnuli pojam idealnog izgleda), ali definitivno je ključ u tome da se pobijedi ta nesigurnost. E sad, to je lakše zaključiti nego ostvariti, ali sviđa mi se kako se to odvijalo kod mikke, kroz to veliko samopoštovanje koje je proizašlo iz tako uspješnog majčinstva...

Ni ja nisam cijepljena protiv ljubomore, ali s vremenom sam naučila cijeniti sebe i sve sam manje samokritična (jel to s pokrićem ili ne, to je drugi par rukavica :/ ), ali definitivno se bolje osjećam. Osim toga, nedavno sam čula nešto što mi se užasno sviđa - najljepši ukras žene nakon 30-e su djeca.

(ako ta njegova photoshopirana bivša nema taj ukras, džaba joj svi drugi )

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj anchi prvotno napisa
    Gle, ljepota je jako nezgodan pojam. ,Naše tijelo je naš prijatelj koji sve podnosi. Zgražamo se nad njim, kritiziramo ga, mučimo izgladnjivanjem ili junk foodom, a ono sve podnosi: pluća dalje dišu, srce kuca, maternica nosi našu djecu , grudi proizvode mlijeko ... Jeste li ikada razmišljali na takav način? Budite ponosne na svoja tijela, kada im šaljete ljubav- višestruko će uzvratiti!
    ovo mi se razmišljanje jako sviđa i često mislim tako ( naučio me jedan prijatelj)

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa
    Imam fasadu samopuzdane i čvrste žene i ovo što tu pišem ne bih ni prijateljici rekla.
    i samo da ti kažem, razoružao me tvoj iskren post.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    Mislim da rijetko tko nema fazu nesigurnosti i nezadovoljstva sobom (osobito žene, muškarcima mediji (još) nisu nametnuli pojam idealnog izgleda), ali definitivno je ključ u tome da se pobijedi ta nesigurnost. E sad, to je lakše zaključiti nego ostvariti, ali sviđa mi se kako se to odvijalo kod mikke, kroz to veliko samopoštovanje koje je proizašlo iz tako uspješnog majčinstva...

Ni ja nisam cijepljena protiv ljubomore, ali s vremenom sam naučila cijeniti sebe i sve sam manje samokritična (jel to s pokrićem ili ne, to je drugi par rukavica :/ ), ali definitivno se bolje osjećam. Osim toga, nedavno sam čula nešto što mi se užasno sviđa - najljepši ukras žene nakon 30-e su djeca.

Meni je ovo s ukrasom bezveze. Uvijek sam za to da se žena brine o sebi i svom izgledu, bez obzira oće nositi štikle od 10 cm ili traperice i patike, bit je da se brine o sebi i da je zadovoljna. A kad je zadovoljna onda se to i vidi. Inače, meni su žene u 30-ima najljepše.

Mama od formata, nemoj se zamarati takvim glupostima. Ti si najljepša, najseksi, najbolja i u svemu si naj. Da nisi, ti nebi bila žena svom mužu. Prema tome, pusti tu iz novina i uživaj

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Meni je ovo s ukrasom bezveze. Uvijek sam za to da se žena brine o sebi i svom izgledu, bez obzira oće nositi štikle od 10 cm ili traperice i patike, bit je da se brine o sebi i da je zadovoljna. A kad je zadovoljna onda se to i vidi. Inače, meni su žene u 30-ima najljepše.
    Jedno ne isključuje drugo. Meni definitivno djeca JESU najljepši ukras, bez obzira kako se ja obukla i uredila, i baš sam ponosna kad šetam s njima.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma nisam pojasnila. Jesu ukras ali ta izjava meni zvuči kao- Ne moraš ni izgledati dobro nakon poroda jer imaš dobar izgovor pa se opusti koliko oćeš

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Razumijem tvoju ljubomoru i frustraciju ali daj se probaj trgnuti.

Kao prvo, proradi na sebi. Ono što ti se ne sviđa (debljina, frizura, odjeća...) se da promjeniti. Odi na manikuru, masažu, izgubi par kila, našminkaj se... Napravi štogod da bise bolje osječala u svojoj koži.

Ja sam mišljenja da žena, iako majka, mora misliti na sebe i svoj izgled. Pa koliko ima slučajeva da se žena totalno zapusti nakon rođenja djece. To što imamo djecu nije nikakva isprika za zapuštanje svog izgleda.

Porazgovaraj s njim. Pitaj ga zašto te voli. Možda ti njegov odgovor bude dovoljan da ti podigne samopouzdanje.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa

Mama od formata, nemoj se zamarati takvim glupostima. Ti si najljepša, najseksi, najbolja i u svemu si naj. Da nisi, ti nebi bila žena svom mužu. Prema tome, pusti tu iz novina i uživaj
    X
    i moram reć da me oduševio ovako iskren prvi post.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mama od formata, tvoj post zaista dira u srce zbog iskrenosti koja isijava iz njega...
    Cure su ti vec sve rekle - ja cu samo navesti primer iz moje blize okoline. Jedna od najruznijih devojaka koje poznajem, ali zato i student generacije na medicini, vanredno pametna i puna samopouzdanja, udala se za jednog od najlepsih momaka u gradu. Jos i dan-danas, posle petnaestak godina deluju kao jako srecan par. Sama njena pojava fascinira - kao da pokupljenom kosom i ultrakratkim suknjama namerno naglasava svoje neskladno lice i telo, ali deluje kao da joj se fucka za to...
    Svi znamo da je ljubav slepa za fizicke nesavrsenosti kada nekog zaista iskreno volimo. Mislim da mozes biti samo ponosna sto je tvoj zgodni muz izabrao bas tebe, sto je trazio sustinu, a ne ulastenu formu. Ipak, to ne znaci da trebas dozvoliti da se zapustis i zanemaris vas intimni zivot. Par kila dole, nova frizura, izazovan ves i u akciju! A novine sa lepoticama sacuvaj za brisanje prozora ili krecenje. I budi sigurna da ni blizu ne izgledaju tako ujutro, bez sminke, dobrog ugla za snimanje i photoshopa...

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mene je jednom mm " napravio" u photoshopu
    dižs :shock: kakva pojava!!!
    bem ti, gisele pljunuta
    i šta s tim, nasmijali se i vozi dalje.
    ujutro i dalje stišćem prištiće

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam isto imala taj problem, tim više što ja sebi imam puno mana i nikako mi nije bilo jasno što on radi sa mnom.
    Dok nisam odgledala filma "Ljubav je slijepa"
    I onda mi je nekako došlo u glavu da sam ja njemu stvarno lijepa (iako još uvijek to ne mogu shvatiti) i da me stvarno voli i da mu druge prekrasne žene nisu uopće privlačne.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma budi ponosna na svog muža što je avion, a ja vjerujem da nisi ni ti baš kamion

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ovaj me post podsjetio na jednu prekrasnu mladu konobaricu iz moje blizine. cura je lijepa, prekrasna i frajeri je neprestano opsjedaju. ima dosta vamp stav, ali kad ideš pričat s njom vidiš koliko je izrazito nježna i suosjećajna, i kako je taj njezin dio čak i dominantniji od te izrazite ljepote. nema dečka i nesretna je u ljubavi. i mislim da će biti sretna tek kad nađe nekoga tko će je vidjeti iznutra. možda si i ti tako našla svoga muža.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj japanka prvotno napisa
    bem ti, gisele pljunuta
    i šta s tim, nasmijali se i vozi dalje.
    Profi šminka, super frizura, obleka koja ističe što treba i sakrije što treba , igra svjetlosti i dobar fotoshop i ne prepoznaš se na slici .

Prije xy godina radila sam na mjestu gdje se održavalo natjecanje za miss Hrvatske. E da ste vidjele te cure ujutro kad bi došle na kavu Sve od reda sa naočalama preko pola lica, a kad bi skinule naočale strava. A tek celulita i mrdavih guzica Ja sam avion naspram njih, samo mi fali par cm u visinu

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ovo vuce na onu: zena nije zena ako nije rodila...

sljedeci korak je: zeni je mjesto uz sporet.

moze se biti ispunjen i zadovoljan i bez "ukrasa" - kojeg bih ja radije nazvala darom Bozijim.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj japanka prvotno napisa

mene ni photoshop ne bi uspio učinit pojavom od koje bi muškarci padali u nesvist.
    ali me zato povremeno vlastiti zubi učinu pojavom: stavim ključ na njih, manje kusam i dovedem se u top formu. i izdaleka djelujem ko avion
    dok mi netko ne dođe baš puno blizu.
    ali; imam zgodnog muža koji je isto tako (po njegovim pričama) uvik ima sve neke lipe, zgodne i manekenski oblikovane ženske. i di su one sad......ko zna.....ja sam tu, prid Bogom i ljudima njegova žena, a i u njegovom srcu. a nakon skoro 14 godina šta smo skupa kad navečer legnemo u krevet mm se žali kako ga naglo počnu žuljat gačice
    da je gleda samo fasadu, a ne i interijer, ne bi sigurno nikad završio sa mnom. ali je.....a ja ga satirala ljubomorom zbog svoje nesigurnosti i niskog samopouzdanja. danas mi ne pada na pamet niti promislit o njegovim bivšim "manekenkama". ja sam mu bolja od svih njih zajedno.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja baka (čiji muž je bio najzgodniji u selu i švrljao) govori "lijep muškarac je svačiji muškarac".

Ja smatram da ljepota nije mjerljiva u smislu da možemo univerzalno odlučiti tko je lijep, tko ružan. Svatko ima svoj ukus i ono što je meni prekrasno drugoj ženi može biti fuj.
    Ono u što zaista vjerujem je da je za ženu puno bitnije da drži do sebe i ima gard nego da ima mjere 90-60-90.
    Osobno bih (posebno govoreći iz muških cipela) zanemarila višak kila, strije, celulit - dakle sve ono čime je većina žena opsjednuta. No ne bih prešla preko zapuštenosti u smislu masne kose, neurednosti, dlaka od centimetar i sl.

A ako te oženio i voli znači da si mu seksi. Pa se tako i postavi.

Nije dobro kad žena pokazuje muškarcu da je nezadovoljna svojim tijelom i ukazuje mu na nedostatke. Ono kad ti muž kaže "lijepa si", a ti odgovoriš "ma nisam, vidi tu imam sala, tu celulit, tu mi je izašao prišt.."

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Ono u što zaista vjerujem je da je za ženu puno bitnije da drži do sebe i ima gard nego da ima mjere 90-60-90.
    Osobno bih (posebno govoreći iz muških cipela) zanemarila višak kila, strije, celulit - dakle sve ono čime je većina žena opsjednuta. No ne bih prešla preko zapuštenosti u smislu masne kose, neurednosti, dlaka od centimetar i sl.
    Već sam više puta pročitala kako muškarci zapravo ni ne primjete taj celulit, malo sala na trbuhu i dr.što nas žene toliko smeta. No svejedno, ja se nekako držim toga da barem okvirno držim liniju kakvu sam imala kad smo se zaljubili, a ne da natučem 30 kg, a ako još tu bude i masna kosa, dlakurine posvuda, nokti ko u krampusa, pa tko nebi bježao.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zanimljiva tema... Ukras svake osobe je, po meni, sigurnosti i zadovoljstvo (naravno, ne i bahatost) kojom zrači. A propos da su djeca ukrasi, tu bih potpisala wewu. Isto tako, kad iskreno razmišljam o ovoj temi, nalazim da mi klasično lijepi muškarci nisu niti privlačni kao seksualni partneri (recimo, ovi a la Brad Pitt i ne znam za kome sad žene lude....) i pretpostavljam da je to neka prirodna samozaštita jer ni ja nisam avion (dobro, ni kamion). Doduše, meni je stvarno kod osobe najseksi - mozak + gard. Mislim, nakoju bi to neku foru bio inače dr. House privlačan masama, nije baš takav ljepotan - tu je privlačna ironija i inteligencija tog lika, više od bilo čega.

Mama od formata, moj bi savjet išao više-manje kao ovaj što su sve žene rekle, tj. da razmišljaš da si lijepa i jedinstvena zato što si to ti, a napaljivost nije (samo) u estetici.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A mikka je tu, po meni, dala samo jedan način do dolaska neke sreće i sigurnosti. Moj je bio apsolutno suprotan - ja sam se na kraju počela dobro osjećati u svojoj koži i prigrlila sebe sa svim svojim flaws - uključivo neplodnost i sto drugih stvari, jer sam shvatila da me ne čini ništa od toga, da me čini moj duh, smijeh i sve neke druge stvari, a ne ove koje sam mislila da su važne. Ne čitam mikkinu izjavu u stilu da je majčinstvo generalni recept da bi neka žena bila privlačna. Svako svoj recept sam mora naći.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Slažem se s gore navedenim postovima.

Opusti se se i uživaj jer je on od svih tih uštogljenih, zategnutih "ljepotica" izabrao tebe i s tobom je sretan.

MM je prije mene hodao s miss universe... On je uvijek spadao (po pričanjima durgih) u zgodne, izrazito šarmantne muškarce koji su imali onaj gard. Što me na njemu osobno i privuklo. To je bilo davnih dana... ali uglavnom ženom koja je lijepa, prava dama jer se tako držala i oblačila.
    Zategnuta tijela i savršena tena.
    I onda nakon nje prohoda samnom koja sam totalna suprotnost.
    Za razliku od nje koja je uvijek bila u minicama dođem ja koja je u rimljankama, indijskim tunikama i šalevima s šarenim i asimetričnim frizurama... i eto ... mi smo završili u braku s prekrasnim djetetom i s drugim na putu. Znala sam ga pitati pa kako to da je nakon nje odabrao mene... rekao je da ga je upravo oduševila ta suprotnost i prirodnost.

Uživaj u svome muškarcu i posveti se sebi i njemu. Nemoj se zamarati što je bilo već što može biti.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

joj, ja sam sad zamislila situaciju da je mm-ova bivša cura, koja ga je ostavila i za kojom je patio, npr. sevka.
    stvarno bi mi trebala dobra porcija samopouzdanja da ne budem na to ljubomorna.

cure su sve super napisale, ja svih potpisujem.

ne znam tko je spomenuo uši, se sjećate kako je ana karenjina, kad više nije bilo ljubavi, prvo na svom mužu zamijetila velike uši. nisu joj te uši prije smetale. :/
    dakle, ljude koje volimo, definitivno drugim očima promatramo.
    to je ono od čega bih ja krenula, da sam u toj situaciji. jer, naravno, da mi nijedna dijeta ovog svijeta ne može pomoći da izgledam ko sevka. osim photoshop-a.
    što ne znači, naravno, da se ne treba brinuti o sebi i o svom izgledu.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

O, kako te razumijem! Pogotovo nakon poroda tj. viska kila, sisa koje su izgubile borbu s gravitacijom, strija... A on crn, plavih ociju, predivnog osmjeha i uzasno sarmantan hoda po terenu! Sve njegove bivse su neke rasne ljepotice, uspjesne, pametne...A ja, obicna frizerka, nezaposlena vec 6 mj. camim doma! Naravno da sam ljubomorna! Ali rekla sam sama sebi "ja to ne mogu promjenit, ako ce me htjet varat, varat ce, zna posljedice i na njemu je da odluci!"
    Tako da se vise trudim uzivati kad mi frendice kazu da mi je muz zgodan (imam cak jednu bivsu kolegicu koja je trazila da joj posaljem njegovu sliku!!!) i ponosna sam sto imam zgodnog, pametnog i sarmantnog muza!
    Trebalo je malo vremena (nekoliko godina) da dodem do tog stadija, da se pomirim s tim da nisam JA ta koja moze na to utjecat i sad se puuuuno manje zivciram.
    Uostalom, ako on odluci potrazit bolju, meni ostaje moj sin, koji je 1000 puta ljepsi od njega i bezuvjetno me voli.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne sviđaju mi se ove upute o razmišljanju o toj drugoj ženi. Možda je fotošopirana, ali svejedno pravi avion? A možda je uz svu ljepotu, još i pametna i dobra. Nije da nema takvih.
    Hoću reći, besmisleno je graditi samopouzdanje na nedostacima drugih.
    Ono što je važno je da privlačnost i ljubav na funkcioniraju na jednosatvnim principima. Meni se dvaput dogodilo da mi izuzetano ružan muškarac postane iziuzetno privlačan. U jednom slučaju više mi nije bilo jasno ni gdje sam vidjela tu ružnoću, u drugom slučaju mi je bilo jasno gdje sam je vidila ( ), ali je i dalje bio beskonačno puta privlačniji od mnogih zgodnih, pametnih i dobrih muškaraca.
    Nijedan od tih, doduše, nije moj muž . On je avion .

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa
    Ne sviđaju mi se ove upute o razmišljanju o toj drugoj ženi. Možda je fotošopirana, ali svejedno pravi avion? A možda je uz svu ljepotu, još i pametna i dobra. Nije da nema takvih.
    .
    Mislim da je vertex ovo super rekla.
    Nije bitno ono što ona nema, već ono što imaš ti.
    Slažem se s gore nekim postovima, mikka, ina33 i druge... da je bitno da svi imamo ono nešto, što nam jača samopouzdanje, zbog čega se osjećamo sigurne u sebe.

I čistu kosu, rekla bi cvijeta

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa
    .
    potpis.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

meni kad kažu da mi je muž lijep ( što i jest ), ja ponosno, zaljubljeno kažem da, da lijep i moj -kud ćeš bolje !!!!!!!!!

a zašto je mene izabrao pitaj boga, a vidjeli smo se po danu prije nego me izabrao !!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

meni je jedan prijatelj rekao da , dok druge gleda očima, svoju ženu gleda srcem i voli baš ono što tada vidi.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

cvijeta ti si meni ljepsa od sevke

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    cvijeta ti si meni ljepsa od sevke
    i meni, srećo

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moja mama nam je vise puta ispricala, kako kad je bila mlada bio je jedan decko koji je imao malo veci nos, a oko nje je stalno obletao. na kraju ona odlucila malo biti s njim da ga malo vuce za nos. zavrsilo se tako da on nju jos uvijek vuce za njen lijepi prcas nos
    meni je samo zao sto smo sve tri nasljedile njegov nos, valjda joj se neko odozgo odlucio nasaliti s njenom misli iz mladosti 8)

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Re: Kad je muž avion,a žena ljubomorna

Citiraj mama od formata prvotno napisa
    Misli li on još uvijek na tu i tu koja ga je ostavila tada i onda,što pomisli kad se ja skinem navečer i izložim svoje salasto tijelo,a sutradan u novinama izađe ta neka njegova bivša utegnuta,photoshopirana i nasmješena. Onda pogledam sebe,svoje podočnjake,debela bedra,prišteve po faci.
    mislim da je stvar u ovome. Photoshop je zakon, photoshopiraj se i ti pa ćeš i ti izgledati kao avion. Neki ljudi kad ih vidiš na slici i u stvarnosti nemaju veze jedno sa drugim, kao da su različite osobe. To nije stvarnost
    A tebi bi trebala biti dovoljna činjenica da je TM izabrao tebe, a ne photoshopiranu "ljepoticu".

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: Kad je muž avion,a žena ljubomorna

zapravo i nema sličnosti, ali neka veza je u zraku...

što radit kad ti je muž Abdullah Simsek[/quote]

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vanjska ljepota zabljesne. Unutarnja osvaja.

Mama od formata, malo poradi na svojem samopouzdanju. Radi sebe, ne radi muža. Tvoj muž voli tebe, a zašto to će ti on objasniti. Pa čak i ako je tebi razlog njegove ljubavi upitan, nerazuman ili nevjerovatan. Možda te jednostavno obožava zbog tvoje iskrenosti, možda zbog toga što za njega u tebi nema tajne. Možda zbog točno suprotne stvari.

No, nije bitno. Bitno je da se volite. Da se uživate buditi jedan uz drugog. SVađati se i miriti se. Pričati i produktivno šutiti. Slušati i mirisati. Sve.

I nije bitno tko je kome bio bivši. Jer je bivši.

A što se tiče ljubomore...ljubomora u malim dozama je dobra. Ali u velikim guši. Zato se naoružaj samopouzdanjem protiv velike ljubomore.

I na kraju, radi na sebi. "Smanji" (prekri) ono što ti se ne sviđa na sebi, jer ćeš se osjećati sigurnije u vlastitoj koži. A sa tom sigurnosti povećava se i samopouzdanje.

No, tu postoji i drugi par rukava....ima muškaraca kojima odgovara nesigurna žena. Jer se onda oni osjećaju jačim, potrebnijim i sigurnijim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mamma san - krasan post!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    mamma san - krasan post!
    da, lako njoj kad je ona - avion!