Neću naširoko i nadugačko mada bih mogla.
Ima jedna stvar koja me muči vec dosta dugo i nisam ju s nikim podijelila, mozda je i banalna i glupa,ali.
Moj muž je ono sto se za žensku najlakše objasni i kaže kao avion. Ne, ne zelim se hvaliti i tema je daleko od toga.
On je recimo jedan od onih kojeg ne mozete ne zapaziti,zgodan,šarmantan,visok,privlačan,ima očito ono nešto,ali ne samo meni. Barem jednom dnevno cujem komentar od strane kolegica,poznanica,svoje okoline kako je on strasno zgodan, kako imam seksi muza,kako je privlacan za pop.....
On je prije mene hodao sa nekoliko ženski koje su poznate čak i našoj javnosti kao zgodne, lijepe i uspješne.
I tu nastaje moj problem. Ja sam jako ljubomorna i iskompleksirana zbog toga.
Ne mislim da sam gabor,prosječna sam,ali često se pitam pa šta taj radi sa mnom,kako je on uopće završio sa mnom. Misli li on još uvijek na tu i tu koja ga je ostavila tada i onda,što pomisli kad se ja skinem navečer i izložim svoje salasto tijelo,a sutradan u novinama izađe ta neka njegova bivša utegnuta,photoshopirana i nasmješena. Onda pogledam sebe,svoje podočnjake,debela bedra,prišteve po faci.
Moja ljubomora i iskompleksiranost je kulminirala kad sam vidjela da mu je na facebooku prijateljica jedna od tih,znači javila se ona njemu ili on njoj,što zapravo i nije važno.
Muž mi nije davao povoda za ljubomoru,pažljiv je prema meni,nemamo svađa i problema,možda smo naš odnos u vidu seksa i zapustili otkad se rodio naš sin,ali ništa dramatično.
Kako se boriti s tim u sebi. Znam da izgled nije najvažniji,nisam toliko površna,ali svejedno sam nesigurna u sebi i zapravo me ta ljubomora izjeda.