Stranica 3 od 8 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 397

Tema: Kad je muž avion,a žena ljubomorna

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam totalni kontrast-ja mu još kažem: X,vid mačke , nu pogle, dobra, a?

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

uh BebaBeba sigurno ti nije lako
    i MM je bio takav na početku, ali sam mu utjerala strah u kosti i sad ne smije nikoga ni pogledati
    meni osobno je to ponižavanje mene, ako stalno preda mnom bulji i komentira, a kad nisam prisutna nek radi šta hoće (samo da ja ne saznam...inače ga odmah tras glavom) 8)
    sve ste vi to lijepo opisale, treba izgraditi samopouzdanje, voljeti sebe, pa će nas i oni voljeti, bla bla
    svi znaju ako jedeš manje kalorija nego što trošiš da ćeš smršaviti, pa je svijet prepun pretilih
    meni je to isto
    Ja sam se izliječila od ooogrooomne ljubomore tek kad sam čula da mu bivša (koju vjerujem da nije prebolio) spava sa svojim šefom, nitko sretniji od mene (naravno da sam mu to usput spomenula)
    šlag na kraju je i što je njen muž počeo gledati mene (mada me ne zanima nitko, a on najmanje, i ovaj moj mi je previše )
    čak ni ne mislim da me gleda kao komada, nego kao rasplodnu ženku, a njegova draga se posvetila karijeri i nema vremena za djecu
    znam da i nisam dala baš krasan primjer, nisam ni neki karakter da toliko volim sebe, ali tako je kako je[/b]

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa

ja sam totalni kontrast-ja mu još kažem: X,vid mačke , nu pogle, dobra, a?
    bio je toliko hipnotiziran,da nisam htjela prekidat taj trenutak spoznaje sa svojim nedoličnim komentarom

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam si u zadnje vrijeme našla novih hobija, proširila krug ljudi, imam neke svoje termine u koje mužić čuva dijete, smršavila, počela trčati, zategla pozadinu i kvadricepse, i tako, sva sam neka nova (ili novija osoba), malo drugačija, s glavom u oblacima, pa nekako nemam vremena niti interesa hvatati njegov pogled
    u svakom slučaju, kad se vratim sa trčanja u svojim uskim hlačicama, baš me onako gleda, vidim da mu je drago, ali je malo i zbunjen jer možda ni sam nije siguran s kim sad ima posla

i eto, nema zaključka, osim da možda i on skenira komade, a možda radi i gore stvari..samo ja nemam vremena razmišljati o tome, uopće

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    a kako sam kaze "Jedina cura koju je stvarno volio je bila njegova bivsa" i da "Vise nikada nece moci tako voljeti nekoga"
    svi muškarci za koje znam da su koristili tu rečenicu, koristili su je ne zato što je to fakat istina, nego zato da bi izazvali sažaljenje cura, a posljedično tome i jel'.
    Imam jednog jako dobrog prijatelja (samo prijatelja, da ne bude zabune) za kojeg znam da je tu rečenicu koristio za tu svrhu (meni nikada nije spomenuo tu curu koju je navodno jaaako volio, saznala sam od frendice koja je sa njim bila u nekakvoj poluvezi i skoro umrla od smijeha kad sam to čula - da je ta postojala već bi mi on to ispričao).
    Život je pun nenadanih obrata i ja sam nakon svoga zaključila da postoje muškarci sa kojima mogu dobiti ono što želim, a to nije puno: da on meni bude naj, naj i da ja njemu budem naj, naj (pa to je i pošteno i minimum nekakvog kriterija). Onaj muškarac koji mi to nije u stanju pružiti nije vrijedan niti 10 minuta mog vremena, a kamo li da napravim ono što sam znala raditi: zamarati se zašto je naprvio to i to ili, ne daj bože, što misli kad kaže to i to.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bundevica prvotno napisa
    sve ste vi to lijepo opisale, treba izgraditi samopouzdanje, voljeti sebe, pa će nas i oni voljeti, bla bla
    ja ne mislim tako. Točno je da treba izgrditi samopuzdanje, a ono se sastoji od zadovoljstva sa samim sobom. Zadovoljstvo sa samim sobom znači da ti je dobro i kad si sam. Ona osoba koja te voli samo te upotpunjuje, ona te ne stvara. Sve drugo je pljuvanje po samom sebi i smatram da mi je bolje samoj nego sa nekim tko me ne voli, ne poštuje i zbog koga se osjećam loše prema sebi.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

svi smo mi krvavi ispod koze...
    i zelimo biti i jedini i voljeni i pametni i lijepi i dobri i uspjesni....
    tako da su mi jasne i neduumice i nesigurnosti i sve oko toga.

pa ipak ne mogu ne primjetiti, da se s jedne strane uzasavamo svodenja kvalitete zene (i naravno osobe ne vezano na spol) samo na izgled, a s druge strane same sebe reduciramo na debela/mrsava, visi/zategnuto, komad, ne komad, noge kosa, trbuh.....

pa drage zene, kako ce nas drugi vidjeti u "kompletu", kad mi same sebe "vidimo" samo kao "vanjskost" bila ona "tuzna" ili blistava?

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

kako sam kaze "Jedina cura koju je stvarno volio je bila njegova bivsa" i da "Vise nikada nece moci tako voljeti nekoga", dakle svijesna sam toga da ono sta osjeca prema meni nije ona prava ljubav tako da zapravo ne vidim realnog razloga zbog kojeg nebi mene zamijenio nekom koju moze okolo pokazivati..
    ja ne vidim realnog razloga zašto si ti uopće s njim, ako on javno priznaje da nikad nikog neće voljeti kao svoju bivšu. i da si ti manekenka (ako si sama stavila naglasak da se sad osjećaš neprivlačno zbog svog izgleda), ta bivša mu je očito neki sveti gral. ako si svjesna da to što osjeća prema tebi nije prava ljubav (to je tvoj zaključak?), onda budi i svjesna da tvoj izgled ima najmanje veze s tim i da bi se trebala pozabaviti s drugim stvarima koje uzrokuju tvoju nesigurnost.
    a volio on tu bivšu više nego tebe ili ne, on je sad s tobom, i jako je bezobrazno što je stavlja na pijedestal.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nikad nebi mogla živjeti s čovjekom koji tako razmišlja :/

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

On je dobar prema meni i drag i njezan i sve ok, ali ono, taj mi kaze da me voli jedino kad je pijan :/
    On je bio taj koji je prvi rekao da zeli dijete samnom, i da me zeli zenit i da je "vezan za mene kao sta nikad nije bio" i da mu bivsa vise nis ne znaci, ALI da ono sto je prema njoj osjecao vise nece moci...

Posto mu je doticna bivsa izgledala fenomenalno, imam osjecaj da je samnom samo zato jer je htio nac neku ruznu curu jer smatra da ga necu povrijediti... i necu, ali ne zato jer sam ruzna nego zato jer ga volim vise od svega.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

On je bio taj koji je prvi rekao da zeli dijete samnom, i da me zeli zenit i da je "vezan za mene kao sta nikad nije bio" i da mu bivsa vise nis ne znaci, ALI da ono sto je prema njoj osjecao vise nece moci...
    ovo dalje ne bih komentirala, jer ti je čovjek iskreno rekao i znala si u što ulaziš i pod kojim uvjetima.

Posto mu je doticna bivsa izgledala fenomenalno, imam osjecaj da je samnom samo zato jer je htio nac neku ruznu curu jer smatra da ga necu povrijediti... i necu, ali ne zato jer sam ruzna nego zato jer ga volim vise od svega.
    na koji ga je to točno način ta bivša povrijedila, a da ima veze s njenim izgledom? prevarila ga je? mislim da i nelijepe žene to mogu. štoviše.
    i očito je ona njega zgazila, jer da je prekid bio na njegovu incijativu, čisto sumnjam da bi snenog pogleda još uvijek zagledao u prošlost i uzdisao za izgubljenim vremenima. što to uopće govori o njemu, kao osobi, ako pati za nekim tko ga je toliko povrijedio? mislim da prvenstveno on ima problema sa samopouzdanjem i poštivanjem samoga sebe.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Povrijedila ga je da, jer ga je varala i to dugo sa svojim "najboljim prijateljem" i on je prekinuo s njom kad je to doznao.
    Zapravo nemam osjecaj da on jos uvijek pati za njom, vise mi se cini da sam sebi nedaje priliku u potpunosti se opustiti i ne se vracati na to sto je bilo.
    Meni se dogodila jedna zapravo cudna stvar a to je da od trenutka kad sam pocela bit s njime, svi oni prije njega su potpuno izgubili vaznost, mada sam i ja imala osobu nakon koje sam rekla da NIKAD vise necu voljeti nikoga, ali eto ipak sam sebi dala priliku.

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

BebaBeba ja sam sigurna da i on si je dao priliku i da te voli samo sto ne zeli da to prizna jer se boji od jos jedno razocarenje pa to mu je prirodna odbrana "necu nikad niko voljeti" Da bas

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ALI da ono sto je prema njoj osjecao vise nece moci...
    pa naravno da neće!
    i hvala Bogu da je tako!
    prošlo je vrijeme, mijenjamo se, ljubavi su različite sa 15, 20... 30... 40 godina.
    i ti, sasvim sigurno, potpuno drugačije voliš muža nego što si voljela nekog dečka u osnovnoj, srednjoj, na fakultetu.

ali, seni ima point: sve smo se uznemirile oko izgleda i svele se na mjere i oblike.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj marti_sk prvotno napisa
    BebaBeba ja sam sigurna da i on si je dao priliku i da te voli samo sto ne zeli da to prizna jer se boji od jos jedno razocarenje pa to mu je prirodna odbrana "necu nikad niko voljeti" Da bas
    Bilo bi mi jako drago da si u pravu..

@apricot - da izgled nije bitan nebi toliko blejili i komentirali druge zenske.. bas si mislim, ionako nelicim na nis, jos sad kad sam trudna... jaoooj pa u biti ga i razumijem!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mm me gleda s više obožavanja dok dojim dijete nego dok sam imala 55kila i šetala u minićima. eto.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

..... bas si mislim, ionako nelicim na nis, jos sad kad sam trudna... jaoooj pa u biti ga i razumijem!
    ako tako misliš, kako očekuješ od njega da misli drugačije? :/

kako možeš sebe toliko ne voliti?

što voliš na svojem mužu? vanjštinu ili nešto drugo?
    moraš znati da samo žbuka bez dobre izolacije ništa ne znači.

i na kraju, kad tebi muž priča o bivšoj? kad ga ti pitaš o njoj, kad on se sjeti nje ili kad ti tražiš njegovu potvrdu o ljubavi prema tebi?

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja pocinjem pricat o njoj, on ne. I to zato jer odkad mi je on rekao to da nikog nece moc volit kao nju i to sta sam prije napisala, u svemu sto radim pitam sebe da li je ona bila bolja, da li razmislja o njoj i da li ga jos sve podsjeca na nju, mada mu to ne kazem jer mislim da bi se samo naljutio.
    A na njemu definitivno volim to kakva je osoba, s vanjstinom to nema nikakve veze.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

....
    A na njemu definitivno volim to kakva je osoba, s vanjstinom to nema nikakve veze.
    Eto vidiš..a što misliš da je njemu kod tebe najvažnije?

Vanjština samo daje malo više samopouzdanja, no čak niti za to ne služi.
    Ti bi sama trebala biti svjesna SVOJIH kvaliteta.

I prestani ga ispitivati o bivšoj. Prestani razmišljati da živiš u njenoj sjeni. Koga je briga za nju i njenu fasadu? Pitanje je što je ispod toga.

Živi svoj život. Živi vaše trenutke. I to je jedino bitno.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Koga je briga za nju i njenu fasadu? Pitanje je što je ispod toga.
    pa čak i da je predivna i kao osoba (jer, ima jako puno lijepih, pametnih i dobrih ljudi u jednome tijelu), on nije više s njom.
    a ti iz sebe izvuci najbolje i zainteresiraj ga - sobom.
    bez ičije sjene.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Citiraj mamma san prvotno napisa
    Koga je briga za nju i njenu fasadu? Pitanje je što je ispod toga.
    pa čak i da je predivna i kao osoba (jer, ima jako puno lijepih, pametnih i dobrih ljudi u jednome tijelu), on nije više s njom.
    a ti iz sebe izvuci najbolje i zainteresiraj ga - sobom.
    bez ičije sjene.

X

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

E sad vise neznam uopce sta reci osim jedno veliko HVALA jer sam stvarno imala potrebu nekome reci sto me muci, i puno ste mi pomogle svojim odgovorima!

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

BebaBeba - tako sam ja kada sam krenula sa svojim mužem imala osjećaj da mu je jedna bivša najbolja i najpredivnija i ne znam ni ja šta. Jednom je izjavio kako je ustvari bila u to vrijeme, od svih bivših, najbolja, a ja se uhvatila toga kao pijan plota. Mene je to toliko mučilo da je to bilo strašno.
    Ponekad bi ga pitala za nju, ali bi se više mučila u glavi.
    Kod mene nije bilo pitanje vanjštine nego karaktera i one zaljubljenosti u osobu, za što sam mislila da je on zaljubljen bio u nju.

Kada mi je više dojadilo se mučiti tako skontala sam da to nema smisla i da je on samnom i da postoji razlog što nisu više zajedno itd. i odjednom me više nije bilo briga.
    Imam druge stvari o kojima se trebam brinuti, a ne o njoj i prošlosti njegovoj. Šta bude bit će... nema dalje!

Ono što kod mene nije bio problem je vezano za tvoju priču je da nisam imala problema sa izljevima nježnosti sa njegove strane i izjavama ljubavi.
    To što ti kaže da te voli kada je pijan - ja bih "popričala" s njim, tj. blago bih mu natuknula da bih voljela da mi češće kaže...

Mislim da se tebi jako puno toga u glavi dešava...
    + X Mukicu i mamma san

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Svi smo drukciji, a same izjave ljubavi ne znace nista. Jedini koji je meni govorio stalno da me voli je jedan bivsi, s kojim sam se tako razisla da su mu moji roditelji morali zaprijetiti policijom da me ostavi na miru, jer je postao nasilan.

Sada sam u vezi 5 i pol godina i dragi mi nikad nije rekao da me voli direktno, jer jednostavno nije navikao od malena izrazavati osjecaje rijecima. Ali ja znam da me voli, i to mi pokazuje na milion drugih nacina. Mislim da se muskarac moze samo osjecati neugodno kad mu prigovorimo da nam ne izjavljuje ljubav.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pokazuje on to djelima, ali neki put bi ipak to voljela cuti, pogotovo mi sad to nekako treba. :/

@ Maslačkica - ja mislila da sam jedina koja misli ili je mislila da je "u sjeni" bivse... ajd sad mi je malo lakse

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

BebaBeba, oduševila si me svojom iskrenošću i dobronamjernošću. koliko bi nas tu na forumu imalo hrabrosti (pred samom sobom) ovako otvoreno govoriti o stvarima koje su jako kompleksne i osjetiljive.
    unatoč raznim odgovorima ni u jednom trenu nisi zauzela neki uvrijeđeni ili podređeni stav...
    ja mislim da si ti puno zrelija i samouvjerenija osoba nego što si i sama svjesna. i tm je sretnik kad je dobio ovako kvalitetnu osobu!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pa zasto bi se uvrijedila, ako sam trazila iskreni savijet i komentar onda znaci da ocu cut sve bilo pozitivno ili ne!

btw hvala, volila bi i ja tako misliti o sebi!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ivanas prvotno napisa
    Svi smo drukciji, a same izjave ljubavi ne znace nista.

Sada sam u vezi 5 i pol godina i dragi mi nikad nije rekao da me voli direktno, jer jednostavno nije navikao od malena izrazavati osjecaje rijecima. Ali ja znam da me voli, i to mi pokazuje na milion drugih nacina. Mislim da se muskarac moze samo osjecati neugodno kad mu prigovorimo da nam ne izjavljuje ljubav.
    slažem se potpuno
    i ne samo muškarci,i poneka žena
    npr.ja
    10 god.u vezi,od toga 7 u braku
    i nikada nisam rekla...
    ne znam zašto nisam ( a ne pijem alkohol)
    ali zato su tu djela

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    BebaBeba - tako sam ja kada sam krenula sa svojim mužem imala osjećaj da mu je jedna bivša najbolja i najpredivnija i ne znam ni ja šta. Jednom je izjavio kako je ustvari bila u to vrijeme, od svih bivših, najbolja, a ja se uhvatila toga kao pijan plota. Mene je to toliko mučilo da je to bilo strašno.
    Kod mene nije bilo pitanje vanjštine nego karaktera i one zaljubljenosti u osobu, za što sam mislila da je on zaljubljen bio u nju.

Kada mi je više dojadilo se mučiti tako skontala sam da to nema smisla i da je on samnom i da postoji razlog što nisu više zajedno itd. i odjednom me više nije bilo briga.
    Imam druge stvari o kojima se trebam brinuti, a ne o njoj i prošlosti njegovoj. Šta bude bit će... nema dalje!

Ono što kod mene nije bio problem je vezano za tvoju priču je da nisam imala problema sa izljevima nježnosti sa njegove strane i izjavama ljubavi.
    To što ti kaže da te voli kada je pijan - ja bih "popričala" s njim, tj. blago bih mu natuknula da bih voljela da mi češće kaže...

Mislim da se tebi jako puno toga u glavi dešava...
    + X Mukicu i mamma san
    dogodilo se puno nas isto, čak i na sitnu riječ počinješ umišljati, ako imaš problema sa samopuzdanjem.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa

ovo mogu potpisat od riči do riči, posebno prvi dio posta. identična priča kao kod mene i mm-a.
    jednom sam ga pitala je li ikad bio zaljubljen. a on odgovorio da je, u neku tamo bivšu. ti majke meni se cili svit poljuljao i onda sam duuugo mučila i sebe i njega tom nekom bivšom. svako malo bi mu krv pila je li je još voli, kad je volio, koliko je volio....i ništa mi nije značilo šta bi mi kazao kako je on to bez veze i bez razmišljanja kazao.
    ja se držala te njegove bivše ko sumanuta.

a onda su prošle godine, mi se oženili (ovo za bivšu mi je kazao dok smo još bili momak i cura, punih 6 godina u vezi) i ta bivša je nekako isparila iz razgovora. a i iz mog mozga.
    da je ona bila njemu suđena ne bi je ja zaminila niti bi mu sad bila zakonita. isto ko i on meni.
    da mi je bio neki drugi suđen ne bi na mm-a naletila.

uostalom, ja sam mu predivna i može mi samo plaćat mise za zdravlje i dug život (a u molitvu može ubacit i da skinem kile i celulit nakon poroda pa da opet poželi na cesti hodat iza mene i divit se mojoj pozadini )

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    uostalom, ja sam mu predivna i može mi samo plaćat mise za zdravlje i dug život (a u molitvu može ubacit i da skinem kile i celulit nakon poroda pa da opet poželi na cesti hodat iza mene i divit se mojoj pozadini )
    i X
    i ja znam reći MM da je dobio na lutriji i da si ni Đelo Hadžiselimović ne bi bolju odubrao

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja na sve to gledam kao na lijepu haljinu u izlogu:
    prelijepa, kvalitetna, dobro se održava... nije ni skupa. ma sve savršeno, ali... nikako mi ne stoji!
    probaj, obuci, svuci, nategni, poravnaj, dodaj detalje, skini pojas... ali, džaba ti - opet ne valja.
    i onda odustaneš.
    nakog nekog vremena, vidiš negdje neku drugu haljinu: nije baš ni da je super moderna, boje neke malo čudne, ima i dosta sintetike. moćda će se i raširiti u pranju. ili skupiti.
    ali - SAVRŠENO ti stoji.
    i, kupiš je.
    obučeš i sva si sretna jer podcrtava tvoje najbolje strane; imaš osjećaj da te svi gledaju! u njoj naprosto zračiš!

jest, ponekad se sjetiš one prve, one predivne iz izloga. koja je od čiste svile i idealnih boja i kroja. koja te je ipak - žuljala.
    ali tada se umotaš u svoju i pomisliš kako je i ona prva našla svojega kupca.
    i svi sretni!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj bundevica prvotno napisa
    i X
    i ja znam reći MM da je dobio na lutriji i da si ni Đelo Hadžiselimović ne bi bolju odubrao

a Đelo stvarno zna fantastično odabrat!!!!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

prelijepa, kvalitetna, dobro se održava... nije ni skupa. ma sve savršeno, ali... nikako mi ne stoji!
    probaj, obuci, svuci, nategni, poravnaj, dodaj detalje, skini pojas... ali, džaba ti - opet ne valja.
    i onda odustaneš.
    nakog nekog vremena, vidiš negdje neku drugu haljinu: nije baš ni da je super moderna, boje neke malo čudne, ima i dosta sintetike. moćda će se i raširiti u pranju. ili skupiti.
    ali - SAVRŠENO ti stoji.
    i, kupiš je.
    obučeš i sva si sretna jer podcrtava tvoje najbolje strane; imaš osjećaj da te svi gledaju! u njoj naprosto zračiš!

jest, ponekad se sjetiš one prve, one predivne iz izloga. koja je od čiste svile i idealnih boja i kroja. koja te je ipak - žuljala.
    i svi sretni!
    Apricot moram ti priznati da si me jako dirnula ovim postom, teorija ti je stvarno jaka, a i istinita.

@Lory - ah znaci ima nas josss.... valjda ce i mene proc kao sto je i vas! Mislim da kad bebica dode se necu imat vremena zamarati tim stvarima.

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Uh,,uh, ima nas ima još. Ja sam se također mučila kojekakvim razmišljanjima tipa bivših, potencijalnih itd dok nisam progledala kako treba. Pitala ja onako cool njega, kako razmišlja o tome itd, jer mi po riječima moje zavidne rodbine i njegovih zlobnih rođaka nismo nikako par, a eto trajemo već 16 godina od toga 10 u braku. Kad me jednom njegova sestra upitala kako sam ga upecala tako pametnog i lijepog, ispalila sam joj da onda očito i nije pametan pogotovo ne pametniji od mene
    Da se ne pogubim u priči jer već lutam( osjećam), rekao mi je da od mene bolje nema, tako i tako i da je on sebi našao par i druga mu ne treba. Kad me uhvati napad ljubomore, pokušavam se kontrolirati i uvijek se sjetim riječi moje razrednice u srednjoj: nitko nije toliko ružan da nekome ne bi bio lijep,a o ukusima se i onako ne treba raspravljati.
    A da ne govorim kako moje kolegice sline za njim kako je dobaaar....
    Samo se nasmijem na to i kažem: znam

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Uh,,uh, ima nas ima još. Ja sam se također mučila kojekakvim razmišljanjima tipa bivših, potencijalnih itd dok nisam progledala kako treba. Pitala ja onako cool njega, kako razmišlja o tome itd, jer mi po riječima moje zavidne rodbine i njegovih zlobnih rođaka nismo nikako par, a eto trajemo već 16 godina od toga 10 u braku. Kad me jednom njegova sestra upitala kako sam ga upecala tako pametnog i lijepog, ispalila sam joj da onda očito i nije pametan pogotovo ne pametniji od mene
    Da se ne pogubim u priči jer već lutam( osjećam), rekao mi je da od mene bolje nema, tako i tako i da je on sebi našao par i druga mu ne treba. Kad me uhvati napad ljubomore, pokušavam se kontrolirati i uvijek se sjetim riječi moje razrednice u srednjoj: nitko nije toliko ružan da nekome ne bi bio lijep,a o ukusima se i onako ne treba raspravljati.
    A da ne govorim kako moje kolegice sline za njim kako je dobaaar....
    Samo se nasmijem na to i kažem: znam

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U biti znam da je problem u meni. Sa tom jednom bivšom sam strašno opterećena,samo što to sve otežava činjenica da mi je ona dostupna preko tv-a i novina. Često su njezine slike,informacije o njezinom životu itd pa i da hoću ne mogu pobjeći od nje,a još mi neki vrag ne da mira da baš dok listam novine kao da tražim informacije o njoj. Ne znam koji mi je vrag.
    Na početku veze mi je zano reći da ju je obožavao,ali ona ga je ostavila zbog nekog super uspješnog i bogatog tipa za kojeg se i udala i rodila dijete pa na samom početku veze ovom mom slala svoje fotke i jadala se kako joj je žao što su prekinuli i kako je pogriješila. Dok smo bili na početku i tad još naše nedefinirane veze nije mi bila problem.čak mi je bila fora kako znam neke intimne stvari jedne naše zvjezdice,ali poslije mi je smetalo.
    Priznat ću vam i dalje nešto.Poslala sam joj mail i rekla da ako se ne okane mog dečka da ću se javiti njezinom mužu pa i nekim trač novinama koji bi jedva dočekale takve stvari. Priznajem da me sram zbog toga i nisam vam odmah to htjela napisati. To je bilo prije šest godina.Godine su prošle i oni navodno nisu bili u kontaktu dok ju nisam vidjela kao njegovu frendicu na face-u,sada sa muževim prezimenom,za razliku od onda.
    Eto,ima tu dosta i moje patologije.
    Puno mi je lakše sad kad sam ovo napisala i priznala,kao da mi je trebalo za izventilirati se.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i onda odustaneš.
    ali - SAVRŠENO ti stoji.
    i, kupiš je.

i svi sretni!
    ajme, odlično opisano

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sorci, zar nije trebalo biti "Nemoj da ideš mojom ulicom"

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ma daj, mamaodformata, svi smo mi krvavi ispod kože, samo će malo tko to priznati...

evo ja ću na primjer priznati da gorim od znatiželje o kojoj se zvjezdici radi

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    ma daj, mamaodformata, svi smo mi krvavi ispod kože, samo će malo tko to priznati...

I ja isto. Ajde mama od formata, bar na pp

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Citiraj Joe prvotno napisa

I ja isto. Ajde mama od formata, bar na pp
    I mene zanima
    bar prva slova

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako netko skuži, neka mi javi... ja čitavu noć kalkuliram tko je prije 6 godina ušao u novu vezu, tko je rodio... možemo se igrati da/ne. Ajde, reći ćemo ti da je ružna i da si luda!

Sad brišem prije nego me pometu... on topic i nemam nešto pametno za napisati. Racionalno znam sve ove mudrosti koje cure pišu, ali emotivni dio to sve ignorira kad sam u fazi. A često sam u zadnje vrijeme.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

On je dobar prema meni i drag i njezan i sve ok, ali ono, taj mi kaze da me voli jedino kad je pijan :/
    samo ću ti na to reći: in vino veritas. Imati "totalku" ne znači da nekoga drugoga ne možeš voljeti, ne sad istim intenzitetom koji si imao kad si imao 18 godina, ali opet iskreno voljeti.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa
    Eto,ima tu dosta i moje patologije.
    Puno mi je lakše sad kad sam ovo napisala i priznala,kao da mi je trebalo za izventilirati se.
    nemoj se ljutiti, ali mislim da je sve tvoja patologija. Drago mi je da imaš ovdje ventilanu, ima nas još na forumu koje koristimo ovo mjesto za isto. Okani se traženja nje po novinama, znam da umireš od znatiželje, ali prestani to raditi. Radi svog duševnog mira trebala bi prestati po tome kopati, a ti kopaš li ga kopaš - zato se nemoj čuditi ako jednom iskopaš nekaj kaj baš nećeš htjeti. Stani dok ti je vrijeme, daj šansu sebi, njemu i vašoj maloj obitelji.
    Samo ću te pitati nešto: da li ste sretni zajedno? Ako je odgovor na moje pitanje da, onda ta druga žena ne bi trebala za tebe više postojati. Što te briga što ona nije sretna sa ovim drugim, ako ste vi sretni, ona vas neće moći niti dodirnuti.
    p.s. mene uopće ne zanima tko je, a čak i da mi kažeš, vjerojatnost je da ne bi imala pojma tko je to, ja sam ti u zadnjih 1 godinu isklučivo na Fifi i cvjetnom društvu i baš mi je lijepo. Tako i ti, uključi Fifi i isključi ostatak svijeta (barem neko vrijeme ).

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ALI da ono sto je prema njoj osjecao vise nece moci...
    pa naravno da neće!
    i hvala Bogu da je tako!
    prošlo je vrijeme, mijenjamo se, ljubavi su različite sa 15, 20... 30... 40 godina.
    i ti, sasvim sigurno, potpuno drugačije voliš muža nego što si voljela nekog dečka u osnovnoj, srednjoj, na fakultetu.

ali, seni ima point: sve smo se uznemirile oko izgleda i svele se na mjere i oblike.
    potpis k'o kuća
    Hvala Bogu da svojeg muža ne volim kao neke zaljubljenosti sa 16, pa čak i 20 . Da bih poželjela da je to spojeno bih i znam da su mi neki parovi koji su sebi prvi i jedini i sve te faze prošli zajedno, spojeno u jednu veliku životnu ljuba vau. Totalno otkriće, voljela bih da sam ja sa 16 znala to da to postoji.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    Sorci, zar nije trebalo biti "Nemoj da ideš mojom ulicom"
    a, ne . to ide na nekim drugim temama

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

@Lory - ah znaci ima nas josss.... valjda ce i mene proc kao sto je i vas! Mislim da kad bebica dode se necu imat vremena zamarati tim stvarima.
    ooo itekako će te proć jer pored bebe i nemaš baš puno vrimena za razbijat glavu o "beznačajnim" stvarima tipa bivše, sadašnje buduće......

ja moram priznat da je meni u izlječenju od patološke ljubomore (jer je kod mene stvarno bila takva vrsta) puno pomogao i mm. nije mi nikad davao povoda za ljubomoru koju bi ja (u nedostatku pametnije posla) sama sebi izazivala i kreirala doma raznorazne scenarije. kad bi mi bilo dosadno ja bi u glavi zamišljala neke glupe filmove njega i neke tamo x i samo čekala kad će on doć doma s posla da mu mogu ispirat mozak i pit krv. a jadan čovik bi došao doma satran od posla, a ja ga se uhvatim pilat ko pijan plota.
    i očito je on bolji taktičar od mene pa bi me pustio da se izblejim do kraja ne dajući mi niti jednom riječju povoda za nastavak mog izmišljenog scenarija. i tako me polako to prolazilo. a vrhunac je bio kad bi njemu bilo sasvim normalno da priko lita ostane radit, a da ja odem na ljetovanje kod mojih po 2-3 miseca. i to dok još nismo imali dite. tad sam skužila koliko on ima povjerenje u mene i da na takvo povjerenje mogu i ja uzvratit makar s pola. s vremenom je to došlo na 100-postotno povjerenje s moje strane. ustvari: izliječila sam se od bolesne ljubomore. :D

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja moram priznat da je meni u izlječenju od patološke ljubomore (jer je kod mene stvarno bila takva vrsta) puno pomogao i mm. nije mi nikad davao povoda za ljubomoru koju bi ja (u nedostatku pametnije posla) sama sebi izazivala i kreirala doma raznorazne scenarije. kad bi mi bilo dosadno ja bi u glavi zamišljala neke glupe filmove njega i neke tamo x i samo čekala kad će on doć doma s posla da mu mogu ispirat mozak i pit krv. a jadan čovik bi došao doma satran od posla, a ja ga se uhvatim pilat
    i ja prosla IDENTICNU fazu i sad kad se sjetim sram me je za poludit, ali mogu se opravdat time da sam bila trudna, da sam napustila roditeljski dom (citaj: maminu kuhinju i zelju roditelja da svom djetetu olaksaju koliko god mogu) i jos sam nabacila pokoju glupost da "sperem ljagu sa sebe", ali cinjenica je da me ljubomora izjedala ko sam vrag. ma stvarno ne znam sto mi je bilo..

Stranica 3 od 8 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •