Stranica 4 od 8 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 397

Tema: Kad je muž avion,a žena ljubomorna

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam dosta ljubomorna (balansiram na granici između "malkice pretjerano" i "definitivno bolesno").
    Imam sreće da mi je muž takav da je svjesan toga i nema puno doticaja s drugim ženama (barem koliko ja znam ). U našoj kući se nikad ne spominju njegove bivše cure - živim u izmaglici da nitko nije postojao dok nije nabasao na mene.

MM je suprotnost - moja dva bivša dečka su i dalje dio mog/ našeg života. Jedan nam je postao obiteljski prijatelj (i mužev zubar), a drugi nam je frend na FB i uredno posjećuje kad dođe u RH.
    Jedino što MM nikad ne propušta paradirati po kući gol do pasa kad ovaj navrati, naglašavati da ima skoro 120kg, a brzo trči i računati na prste koliko dugo trenira

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Vidis, i moj bivsi je jos dio naseg zivota... MM i on su se fuuuul skompali prvi put kad su se vidjeli s time da MM nije znao da mi je to bivsi posto je doticni dio ekipe mene i mog brata.
    I naravno odkad sam mu rekla da mi je to bivsi, ponasa se slicno ko tvoj, cim je on negdje u blizini ili je medu nasim drustvom, dragi me ne pusta iz ruku, non stop mazi, grli, ljubi, cak bude i naporan!
    Tako da je i on ljubomoran full...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Jedino što MM nikad ne propušta paradirati po kući gol do pasa kad ovaj navrati, naglašavati da ima skoro 120kg, a brzo trči i računati na prste koliko dugo trenira
    ajme na ovo moram

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam operirana od ljubomore, a mislim da je i MM. Uopće me ne interesira s kime je bio prije mene i koliko je njih bilo. Vrijedi i obrnuto. Nikada o tome nismo razgovarali.
    Zgodnu ženu koja prođe pored nas komentiramo zajedno.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    A zgodne muškarce?

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam dosta ljubomorna (balansiram na granici između "malkice pretjerano" i "definitivno bolesno").
    U zadnje vrijeme sam i sama takva. Pojma nemam koji vrag je ušao u mene, iskreno se nadam da je u pitanju opaki PMS ili me šoraju hormoni ako sam T. Ne znam štogod da je nadam se da će uskoro prestat, jer ću spizdit na živce, do nedavno nisam uopće bila ljubomorna a sad... strašno nešto

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj lillifee prvotno napisa
    Citiraj Loryblue prvotno napisa
    ja moram priznat da je meni u izlječenju od patološke ljubomore (jer je kod mene stvarno bila takva vrsta) puno pomogao i mm. nije mi nikad davao povoda za ljubomoru koju bi ja (u nedostatku pametnije posla) sama sebi izazivala i kreirala doma raznorazne scenarije. kad bi mi bilo dosadno ja bi u glavi zamišljala neke glupe filmove njega i neke tamo x i samo čekala kad će on doć doma s posla da mu mogu ispirat mozak i pit krv. a jadan čovik bi došao doma satran od posla, a ja ga se uhvatim pilat
    i ja prosla IDENTICNU fazu i sad kad se sjetim sram me je za poludit, ali mogu se opravdat time da sam bila trudna, da sam napustila roditeljski dom (citaj: maminu kuhinju i zelju roditelja da svom djetetu olaksaju koliko god mogu) i jos sam nabacila pokoju glupost da "sperem ljagu sa sebe", ali cinjenica je da me ljubomora izjedala ko sam vrag. ma stvarno ne znam sto mi je bilo..
    A u oveme sam se debelo pronašla... Nadam se da će me proć asap.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja se pokusavam opravdat trudnocom ali i time sto sam se odkad zivimo skupa otkacila "mami od sise" (razmazenko) a i mojim godinama - 22... dajem si vremena, malena sam josss 8)

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    Ja se pokusavam opravdat trudnocom ali i time sto sam se odkad zivimo skupa otkacila "mami od sise" (razmazenko) a i mojim godinama - 22... dajem si vremena, malena sam josss 8)
    Ja se ne pravdam ničim. Takva sam, takvu me oženio i sad neka me trpi
    Šalim se naravno...meni ljubomora nije problem. Da, ljubomorna sam, no MM ničime to ne potencira pa oko toga ne radim dramu.
    S time da ljubomoru ne treba miješati s povjerenjem. U MM imam bezgranično povjerenje. Ali mi svejedno nije ugodno vidjeti da (primjerice) priča s prekrasnom sisatom plavušom u dućanu o tome gdje stoji polica s žaruljama.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ali mi svejedno nije ugodno vidjeti da (primjerice) priča s prekrasnom sisatom plavušom u dućanu o tome gdje stoji polica s žaruljama.

Aha, koji obrat u priči...
    On ne bi smio imati kontakt sa svojom bivšom, tj. mene to razdire, ali ja mogu imati kontakt sa svojim bivšim i to je sve ok...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    Citiraj gita75 prvotno napisa
    A zgodne muškarce?
    Pa isto, ja još više objesim vilicu od njega. Čak i slinim malo .

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Aha, koji obrat u priči...
    On ne bi smio imati kontakt sa svojom bivšom, tj. mene to razdire, ali ja mogu imati kontakt sa svojim bivšim i to je sve ok...
    Mene ne bi smetalo da i MM ima kontakt s bivšom ako je ostalo na tome (ma drobim bezveze, sigurna sam da bi me smetalo).

Teško je suditi o drugim brakovima - možda da MM ima bivšu (sada udanu, s 4 djece, naravno ružniju od mene) s kojom se lijepo rastao. Ne znam...
    Kod nas je situacija takva da sam s jednim bivšim dečkom bila 7god., a s drugim 2god. i nijedan nije bio onaj "pravi" čega smo svi svjesni. Zato i jesmo ostali u dobrim odnosima. I zato to MM niti ne smeta.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni to ništa ne smeta: em mi je muž avion, em što radi sa svojom bivšom.
    ali ja sam veći avion od nje

i imam toliko kvaliteta koje će teško u paketu igdje pronaći.
    ako može, neka ide.

isto tako i on: družimo se s nekim mojim bivšima i baš nam je super.

to je sve prošlo.
    preciznije - PROŠLOST.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mene muževe bivše ne smetaju. Sa dvije sam skroz dobra i baš mi je smiješna situacija kad nas troje sjedimo negdje na kavi. I vidim na njemu da s njom nekako drugačije priča, malo finije..ne znam. I to mi je skroz simpatično. Bila je jedna jednom davno koja mi je smetala jer je grom od ženske. Ali sad kad sam ja nakon tri poroda veći grom od nje koja nije nikad rodila, ne dira me nimalo. Ustvari nisam ljubomorni tip i to je to. A muž je užas živi kad je to u pitanju. Nedajbože da se potegne priča u vezi nekog mog bivšeg ( a trebamo uzeti u obzir da sam osim njega imala dvije veze od po mjesec-dva, ostalo su svi jednonoćni žvaleri), znam što tad slijedi. Pilana do besvijesti, napadi ljubomore i ludila. Posebno ima pik na jednoga a nikako ne mogu dokučiti zašto. Niti sam u kontaktu s njim, niti ga vidim, niti sam bila nešto zagrijana za njega tad..ali kad se on spomene ko da si u poskoka dirnuo. I to je veliko ppterećenje. pa eto, ako ste ljubomorne, nemojte pilati jadne muževe jer nije ugodan osjećaj

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ružnija/neružnija to stvarno nema nikakve veze sa ovim...to samo ima veze u našim glavama, a u njihovim to nema nikakve.

Mm kada meni pokaže ženu koja je njemu lijepa ja se :shock: , a "moje" lijepe su njemu bezveze...
    Ja sam malo ljubomorna na Katherin Zeta Jones...

E da, moram ispričati vam nešto...
    ... nisam stvarno bila ljubomorna do jednom i to na šta i koga. Bili smo na jednom sportskom događanju gdje se jedna žena (udana, sa djecom, bez veze izgledom, i lošeg karaktera - da ne nabrajam dalje) na njega naslonila rukom i oni kao komentarišu svoju igru. Ma kad sam ja to vidjela...uh, uh, uh...to je 1.x bilo da mi se javio taj osjećaj. I nije me puštao par dana. Ja sam bila LUDAAAAA...
    ...i tada sam skontala da stvarno ljubomornim muževima i ženama nije baš najbolje u životu, a baš ni u glavi . To je stvarno jedno takvo veliko opterećenje koje ometa u svakodnevnom životu.

Ljubomora/povjerenje.... a mislim, a zašto smo onda ljubomorne ako im vjerujemo??? Ljubomorne smo što gledaju sisate plavke ili neke druge tete?
    Pa neki dan sam hodala po ulici i razmišljala kako tim jadnim muškarcima nije baš lako. Baš sam gledala žene malo oko sebe - njihaju se čvrste guze, sise se naziru ispod majice (čak sam vidjela jednu bez grudnjaka da sam i ja blenula u njene sise i mislim se "jadni muški, ako je meni ovako da je gledam kako je njima tek") i baš smo lijepe!!!
    A baš se nisam za previše muških okrenula...

I? Na šta ste ljubomorne?

Icyoh - nakon toliko prizanja kažeš da ne bi bila ljubomorna... aha!!!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Icyoh - nakon toliko prizanja kažeš da ne bi bila ljubomorna... aha!!!
    promakla su ti sitna slova ma šta ljubomorna, ja bih se vjerojatno pojela. Mužu sam jednom napravila scenu jer nazvao drugu curu (moju best frendicu s kojom je išao kupovati prsten za mene).

Mene je istrenirao prvi dečko s kojim sam bila 7god. - neizlječivi ženkaros. Posebno jer se na njega lijepilo sve živo. Zato su mi i drugi dečko i MM sasvim suprotni - ja sam im prva ozbiljna veza i ne vuku zaostatke iz prošlosti. Ne kaže se zabadava da pušeš na hladno kad se jednom opečeš.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Prelijena sam za biti ljubomorna, ono, baš mi se ne da, to iziskuje previše energije.

Uostalom, što bi rekla baba od moje frendice, zašto da brineš istu brigu dvaput, prije nego se dogodi i kada se dogodi...

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Iznenada mi je nestao post dug pola stranice
    Pisah o tome da sam i ja kao i icy imala sreće da naletim na čovjeka kojem sam prva ozbiljna veza, inače bi me ljubomora kojoj prirodno naginjem ubila, vjerojatno
    Samo sam par incidenata imala, sa jednom njegovom kolegicom koja mu se upucavala taman u vrijeme kad smo se mi spetljali, izjelo me što se njena guzica vozila na prednjem sicu njegovog auta, na istom mjestu gdje je sjedila i moja (ali, sve dok nije na stražnjem, u redu je, eh? ). Uglavnom, toliko sam ga (kao lory, npr.) pilala s njom da je jednom ispred mene, jako tatralno i s punoooooooooooooo drame obrisao njen broj iz mobitela. I to je sve što se tiče stvarnih osoba, sad je toliko pretjeran u pažnji da ne želi komentirati avion žene ni na moj nagovor To mi pak ide na živce, pa ako je meni žena mrak, i tražim tvoju potvrdu, pa daj ju, brate mili! Sad ne mogu vjerovati kad se sjetim da sam bila ljubomorna jer je izjavio da mu je Pink jako sexy ( :shock: ), i da sam danima bila jadna jer se jako razveselio jednom menage a troisu koji je uključivao Neve Campbell i Denise Richards (+ Matt Dillon, Divlja igra ili tako nekako). Ma mislim, mladost ludost!

On je s druge strane, tek nedavno počeo pokazivati znakove ljubomore, i vezano za to trebam vaš savjet.
    Imam najboljeg prijatelja s faksa. Jako smo bliski, iako se zbog životnih okolnosti (čitaj-rodila sam) u zadnje dvije godine rijetko čujemo i još rijeđe viđamo. Ali, to nimalo ne umanjuje snagu našeg prijateljstva. On je taj koji je upoznao MM-a i mene, njih su dvojica skupa išli u razred u srednjoj školi. MM je uvijek bio pomalo ljubomoran na njega, iako bez razloga, znao je da sam ja svoju priliku imala na početku našeg poznanstva, i tada sam ga (prijatelja) odbila, on je to prihvatio sasvim u redu (srećom, rano je napravio move, prije no što se uspio jače zagrijati za mene ), ubrzo našao curu i sve super. Međutim, prije dva mjeseca oni su raskinuli, i to vrlo dramatično, kao u filmu, dvadeset dana prije vjenčanja, on se predomislio. Reakcija MM-a: pun sućuti za ostavljenu curku (koja mi je BTW jako draga) i zlobni komentar "Sad ti je napokon slobodan" . Dakle, ta je ljubomora eskalirala. Do te mjere da me je strah reći da me je zvao ili mi napisao poruku, ili nedajbože predložio kavu. Ali to ipak ne krijem, baš zato da ne bi pomislio da tu nešto ima, kad nema. Ali, kad odem na tu kavu........ Već sam nekoliko puta odustala jer nisam mogla trpjeti njegove poglede i taj izraz lica. A stvarno mi je do prijatelja jako stalo. Što da radim? Da li da ustrajem na svom "pravu" da se s njime družim, ili...? Pokušavam se staviti u MM-ove cipele, i jasno mi je zašto je ljubomoran-nema veze s izgledom, MM je ovdje avionast, ne prijatelj, ali on ima one osobine koje MM nema, a zna da su mi važne. Međutim, nema one kemije, onog "nečeg" zbog čega je u konačnici MM postao MM, iako mu je "falilo" puno toga što prijatelj ima u izobilju.
    Ponavljam - što da radim? Zajednička druženja nisu opcija, jer su uglavnom bila fijasko-MM se uglavnom držao kao kuhana noga, dok se nas troje (prijatelj, njegova sad bivša i ja) trudilo zabavljati se. Zato se uglavnom s njim nalazim solo. Prije bi nam se često pridružila i prijateljeva bivša, ali sad je, eto, nema.
    Da opet sumiram (znam da niste glupi, ali i ja sam se izgubila u ovome)-da li je u redu da se družim s prijateljem i to smatram svojim pravom, ili ne?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Da opet sumiram (znam da niste glupi, ali i ja sam se izgubila u ovome)-da li je u redu da se družim s prijateljem i to smatram svojim pravom, ili ne?
    Ja bih smatrala da imam potpuno pravo družiti se sa starim prijateljem. No s druge strane bih mu vjerojatno razbila nešto o glavu da se on poželi družiti sa starom frendicom. Je, je, znam da sam licemjerna i ne mogu si pomoći. Nek' te savjetuje bolja osoba od mene

Mi smo imali sličnu situaciju kad je počelo druženje s mojim BD (ne ženskarošem nego ovim drugim, finim). Ja sam izričito rekla da u BD ne vidim ama baš ništa seksualno, uostalom, i ostavila sam ga radi MM, no popustio je tek nakon tako blesave izjave da ju ni neću napisati.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Draga Svimbi, a šta ćeš ti s tim svojim pravom ako ti se brak zbog njega poljulja?
    Hoćeš li biti sretna što si ga izvojevala?
    Samo pitam, ha? :/

Mislim da trebaš razgovarati s mužem kako stvari stoje.
    Ne kažem da se zbog muža moraš odreći prijatelja, ali najbolje ti je kroz razgovor vidjeti što on točno o tome misli.
    Ne pišem općenito, ono, odgovaram tebi konkretno u tvojoj situaciji, da mi se sad ne bi kačili oni koji misle da bih te ja zbog muževe sreće stavila u krletku.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pa neki dan sam hodala po ulici i razmišljala kako tim jadnim muškarcima nije baš lako. Baš sam gledala žene malo oko sebe - njihaju se čvrste guze, sise se naziru ispod majice (čak sam vidjela jednu bez grudnjaka da sam i ja blenula u njene sise i mislim se "jadni muški, ako je meni ovako da je gledam kako je njima tek") i baš smo lijepe!!!
    A baš se nisam za previše muških okrenula...
    da, jadni muškarci.
    ipak su žene te koje izazivaju i provociraju. sram nas bilo. ajmo se sve zatvorit u kuće i zamotat da ne bi njima bilo teško prolazit kraj guza i sisa

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Eh, AM; niš mi nisi rekla
    Nemoj ga viđati-nemoj ga se odreći :/
    Ma, znam da treba popričati, ali popričala sam već prije, sto puta, navodila argumente koji su i ovdje spominjani, ali uzalud, naravno
    Iako je, naravno, odluka moja, baš me zanima kako vi stojite s time

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ok, ali ni ti meni (mada ne moraš) nisi odgovorila na prvih par pitanja.

Osobno - ja ne bih.
    Iako vjerujem u muško-ženska prijateljstva jaaako, mislim da su vaše okolnosti (koliko ih ja iz tvojih redaka mogu pohvatati) prilično dlakave (bivši dečko, muž ljubomoran baš na njega, a ne na nekog drugog prijatelja - valjda ih imaš? - on raskrstio ženidbu 10 dana prije svadbe, a tebe bi vodio na kavu) i ne bih se upuštala u to, bar ne sad dok se situacija malo ne slegne.
    Razumijem ja tebe, ali i tvog muža, pa tako sve ovisi o tome što bi mi odgovorila na prvih par pitanja.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

on ima one osobine koje MM nema, a zna da su mi važne.
    Ovo razumijem, i u toj situaciji, kada bih morala birati (a čini mi se da se o tome kod vas radi - ispravi me ako griješim) bih očekivala da će moju nezgodnu situaciju prije shvatiti prijatelj, a ne muž.
    Postoji telefon kao opcija, a postoji i stend baj, telepatija , ler što se kaže, pa vidjet ćeš što će vam vrijeme donijeti.
    Rekla bih da sada nije vrijeme za forsanje.

Vjerujem da će doći netko pametniji.
    Ljubomorna Icyoh i ziherašica AdioMare ti nisu od neke sreće.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dakle
    Za ljubomornu icyoh-ja sam ovdje stvarno dosljedna Zapravo ga prekoravam što je zapustio svoju najbolju prijateljicu, potičem ga da je nazove, ode s njom na kavu... ALI zato jer ona nikad nije ni bila više od prijateljice.
    Tako ni moj prijatelj-rekoh, ubrzo nakon što smo se upoznali pokušao je "uletjeti", ja sam rekla ne, i to je bio kraj te priče, više se nije nikad postavljalo to pitanje. A sad da AM odgovorim-bila bih jadna i nesretna da mi brak zbog toga pati (mislim, daleko je od idealnog, ali iz sasvim nekih drugih razloga) i to mi pravo ne bi više ništa značilo. I MM-ovo popuštanje bi bilo ili a) s figom u džepu (i jadom u srcu) ili b) znak da mu više nije stalo (zbog specifičnosti ljubomornih razloga). Vidiš, sve sam ja to već dobro promislila, a dvojba ostala
    Vezano za dlakavost situacije-otkazivanje svadbe nema baš nikakve, ni najdalje veze sa mnom, kava je bila uobičajena u svako doba, pa i sad...
    Ali, da, you've pinpointed the truth-baš je on objekt ljubomore, a ostali prijatelji ne-zato jer je MM svjestan toga da u prijatelju imam partnera za razgovore kakve on ne može ( i ne želi!) voditi, i sve ono što si dobro izvukla u onom malom citiranom dijelu. Prijatelj razumije, ne forsira, mislim da ćemo se morati odlučiti za stand by opciju (telepatija nam je ipak nedostižna, bez obzira na stupanj bliskosti ).

Ne treba mi doći nitko pametniji, lijepo si mi to sve rekla

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Vjerujem da će doći netko pametniji.
    Ljubomorna Icyoh i ziherašica AdioMare ti nisu od neke sreće.
    Kad pošten svijet spava u ove sitne sate

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam zbog mira u kući prekinula sve kontakte s bivšima, iako smo bili ostali u jako dobrim odnosima i iako su neki od njih toliko zabavni da je stvarno užitak popiti kavu (ili bilo što drugo) s njima. I žao mi je zbog toga, ali bilo bi mi još više žao da zbog tih kava imam problema doma. Isto kao što bi i mm imao problema da znam da ide na kavu s nekom bivšom.

I ja i mm smo ljubomorni, sad to odavno više ne eskalira jer si ne dajemo povoda. Koliko god na nekoj razumnoj razini znamo da stvarno nema razloga da si nešto predbacujemo, toliko si na onoj emocionalno-afektivnoj ne možemo pomoći :/

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Uglavnom, toliko sam ga (kao lory, npr.) pilala s njom da je jednom ispred mene, jako tatralno i s punoooooooooooooo drame obrisao njen broj iz mobitela.
    da, lory ti je pilala, nije to isto kao i pilila. To razumiju samo dalmošice što je točno radila. Dakle, kad pilaš onda to traje 2-3 sata, a može i 4 (ovisno o zgodi), dok nastavak slijedi idući dan jer se preko noći još nečeg sjetiš. Kad pilaš onda ne samo da izbriše broj iz mobitela, nego i kune dan kad se rodio, kune svoje roditelje koji su ga rodili kao i sve srodnike u ravnoj krvnoj liniji, a ponekad i u poprečnoj i na kraju poželi umrijeti - to znači PILAT 8)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam to pilanje osjetila na sebi, i curke moje, nikad to ne bih nikome priuštila. Radije ću se okrenut i otići (nadam se da nikad neću trebati, naravno).

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Svimbač, da ti ja uletim za dubiozu oko viđanja frenda. Reći ću ti ovo: zar baš TM mora znati u svakom trenutku sa kim si i gdje si? Idi sa frendom na kavu, nemoj mu reći - što ne zna, ne može mu štetiti kao niti vašem odnosu (pod uvjetom da se radi samo o prijatelju, a čak i da se ne radi ).

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja ne bih ustrajala na "pravu" da se s nekim viđam (jer mi to odmah djeluje i kao postavljanje ultimatuma), nego na potrebi.

imaš li ti potrebu sjesti s tim prijateljem na kavu i isklafrati se?
    koliko sam shvatila, tvoj muž nije baš "baba-tip-osobe"?
    koje su to točno osobine koje fale tvom mužu, a koje tvoj prijatelj ima?

jer, koji zanimljivi preokret na ovoj temi, ako smijem primjetiti
    i sama veliš da među tobom i prijateljem nema kemije, pod tim vjerojatno misliš na fizičku privlačnost. to tvoj muž zna, to si mu objasnila?
    ali ste emocionalno jako bliski i na istoj razini.
    nema njemu veze što ti nemaš potrebu skočiti na svog prijatelja čim ga vidiš, nego što imaš potrebu istresti mu dušu i da je on istrese tebi.
    da moj netko ima takvu, prijateljsku da, ali blisku emocionalnu vezu s pripadnicom suprotnog spola, ma kako ona izgledala, bila bih jako tužna i povrijeđena.
    jer kad izgled i ljepota izblijede, onaj osjećaj kuženja je što ostaje.

savjetovala bih ti da pokušaš s ja porukama (definitivno sam previše na rodi ) , ali nekako mi se čini da će to samo pojačati ove rupe koje imaš u odnosu sa svojim mužem, a koje možeš skrpati u odnosu s prijateljem.

i definitivno se ne bih viđala s prijateljem iza muževih leđa.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj melange prvotno napisa
    i definitivno se ne bih viđala s prijateljem iza muževih leđa.
    X najveći

ne toliko zato što sam ja nešto strašno poštena, nego zato što mi je to bespotrebno trošenje energije na laganje/prešućivanje/zajenje...
    nemam ja živaca ni snage za to.

ali, ja se ne bih ni udala za čovjeka kojemu bi nešto takvo ikada zasmetalo.
    no, to je drugi par cipela i neka druga priča.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Slažem se s melange i s apri, nikad se ne bih viđala s prijateljem iza MM-ovih leđa, a za to postoji više razloga:
    1. zato jer ne bih voljela da on to meni napravi, dakle po onoj "ponašaj se prema drugome kako želiš da se on prema tebi ponaša"
    2. zato jer bih se prije ili kasnije izlajala, najvjerojatnije u nekom sasvim benignom kontekstu, pa bi tek onda nastala frka i s pravom bi pomislio da nešto definitivno krijem-A NE KRIJEM!
    3. zato jer me MM zove vrlo često, pa bih trebala lagati s kim sam na kavi u tom trenutku-opet vezano za br. 2. Dakle, elin sorry, ali ništa od toga :wink:
    Inače, možda se ni ja ne bih bila udala za nekoga kome to smeta, da sam to tada znala, a možda i bih, no sad nema smisla teoretizirati, tu sam gdje sam.

Melange, sve si dobro povezala, da, imam potrebu sjesti s njim na kavu i isklafrati se, upravo zato jer MM nije baba tip, a k tome je i prilično praktičan u svakom razgovoru, nema tu razgovora tipa ŠBBKBB, ne mogu s njim maštati, ne mogu razgovarati o nekim hipotetskim stvarima, neće se uživljavati u neke situacije koje su daleke ili neostvarive... Ne mogu s njim razgovarati o tome kako čitam super knjigu, jer on ne voli čitati, a ponekad, vjerovali ili ne , čak poželim razgovarati o struci-pogađate, zabole njega za takvo što... S prijateljem sam učila za nekoliko ispita s treće godine i za sve sa četvrte, znali smo umirati od smijeha, a opet smo stvarno učili, po cijele dane smo bili skupa, a navečer svako svojoj polovici-tada MM nije uopće prigovarao... :/ Ukratko, stvarno smo na istoj razini, predivno se slažemo i uvijek se dobro zabavimo kad smo skupa.
    MM zna da nema kemije, zna kako je počelo naše prijateljstvo, ma sve zna, ponavljala sam to xy puta. Čak sam jednom pobjedonosno izvukla asa iz rukava-"pa da nema njega, ne bismo se ni ti i ja upoznali", a on mi odgovori (krajnje netipično za njega) "Mi bismo se već nekako bili upoznali".
    Odlučih, zasad ništa, kako se nismo viđali mjesecima nakon što sam rodila, tako mogu i sad, pa čekam bolje dane.
    Hvala vam što ste se uživjele u moj problem

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    da, lory ti je pilala, nije to isto kao i pilila. To razumiju samo dalmošice što je točno radila. Dakle, kad pilaš onda to traje 2-3 sata, a može i 4 (ovisno o zgodi), dok nastavak slijedi idući dan jer se preko noći još nečeg sjetiš. Kad pilaš onda ne samo da izbriše broj iz mobitela, nego i kune dan kad se rodio, kune svoje roditelje koji su ga rodili kao i sve srodnike u ravnoj krvnoj liniji, a ponekad i u poprečnoj i na kraju poželi umrijeti - to znači PILAT 8)
    Odličan opis pilanja. Za primjer iz prakse slobodno nazovete MM pa vam on kaže kako to izgleda uživo. Nakon toga ga ja koknem jer priča s drugim ženama

Pa zar tu nitko ne radi ama baš ništa mužu iza leđa? Zar ja jedina tvrdim da sam cipele kupila u konzumu (K+ of course), a kremu dobila džabe kad sam kupila najveće pakiranje toaletnog papira (troslojnog naravno) za svog najdražeg muža?

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

nema kod nas muljanja ni kad je o cipelama riječ. ponekad čekam par sati, dan, da se oraspoloži pa mu se pohvalim 8)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja ama baš ništa.
    jer nemam potrebe.
    jer je najtolerantnija osoba na svijetu.
    jer me podržava, što god da napravim.
    (ali, ja to stvarno ne iskorištavam)

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

da, zaboravih dodati, defintivno ništa ne forsirati sada.
    treba i drugu stranu poštivati, koliko god je nekad ne razumjeli.
    ako kažeš da muža vaše prijateljevanje i učenje prije nije smetalo, možda je i njega pukla neka žuta minuta.

inače, skroz te razumijem za ovu potrebu s nekim s kim se tako kužiš provoditi vrijeme. ali na dulje staze, ukoliko ti muž i dalje bude radio scene oko viđanja s prijateljem, preostaje ti da njemu onda fino objasniš da ti je potrebna "baba-veza" u tvom životu, i nek se onda malo i potrudi poraditi na vašoj vezi u tom aspektu. jer to je jako bitan aspekt, neću sad kao apri reći, ne bih se nikad ni udala za nekoga s kim to nemam, iako ne bi
    ali hvala bogu, ima drugih razloga zbog kojih si se udala za tog praktičnog čovjeka, možda kroz budućnost otkriješ/otkrijete i neke skroz nove

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sa smijehom konstatiram da mi je apri vratila nadu da nisam "cudnovata biljka" u paralelnom svemiru.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

upravo zato jer MM nije baba tip, a k tome je i prilično praktičan u svakom razgovoru, nema tu razgovora tipa ŠBBKBB, ne mogu s njim maštati, ne mogu razgovarati o nekim hipotetskim stvarima, neće se uživljavati u neke situacije koje su daleke ili neostvarive... Ne mogu s njim razgovarati o tome kako čitam super knjigu, jer on ne voli čitati, a ponekad, vjerovali ili ne , čak poželim razgovarati o struci-pogađate, zabole njega za takvo što... S prijateljem sam učila za nekoliko ispita s treće godine i za sve sa četvrte, znali smo umirati od smijeha, a opet smo stvarno učili, po cijele dane smo bili skupa, a navečer svako svojoj polovici-tada MM nije uopće prigovarao... :/ Ukratko, stvarno smo na istoj razini, predivno se slažemo i uvijek se dobro zabavimo kad smo skupa.
    Ovo u potpunosti razumijem: kao prvo razumijem da ti taj tip nije privlačan - meni je totalno nesexi kad je tip baba, a drugo ljudi naše struke po defoltu mogu o struci razgovarati satima i uopće ne primjećivati ništa oko sebe. Zato oni koji nisu naše struke, a u društvu su sa 2 kolega pogledom traže prigodan konopac da se od njega objese.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Pa zar tu nitko ne radi ama baš ništa mužu iza leđa? Zar ja jedina tvrdim da sam cipele kupila u konzumu (K+ of course), a kremu dobila džabe kad sam kupila najveće pakiranje toaletnog papira (troslojnog naravno) za svog najdražeg muža?
    da mu kažem da sam cipele kupila u konzumu, ne bi mi vjerovao, toliko me već poznaje , al zato redovno prijavim cijenu barem 20% nižu. ili novu majicu najprije vozam u autu, pa onda stoji u ormaru, pa neprijavljena odjednom osvane na meni.

a što dijele tu kozmetiku, ne moš vjerovati, ja ne kupujem kreme, ali u plodinama imaju redovnu akciju djeljenja maskara, rumenila, šminki i sl.

mislim, mi imamo zajedničku kasu, al što ćeš čovjeka opterećivati s tim glupostima, nema smisla, stvarno. on jednostavno nije tip od odjeće, kozmetike i sl i onda je to nemoguća misija objasniti mu kako se na rasprodajama u stvari štedi, a ne troši.

e sad, za ovaj slučaj od svimbalo, mislim da bi mu ne bi lagala, to je ipak malo kompliciranije, isti razlozi bi me mučili kao i tebe. ja bih vjerojatno pilala dok ne bi svoje ispilala i dok on ne bi popustio. a obično ti sve gore izgleda kad o tome razmišljaš unaprijed nego kad je ta situacija već tu. vjerojatno bih otišla na tu jednu kavu, a onda ako vidim da mu je stvarno od toga muka, bilo bi i meni muka, pa više ne bih ni imala potrebu ići na kavu. a pravo bih ostvarila.

i ta njegova ljubomora na tog tvog frenda mi nije ni najmanje čudna, normalan ljudski osjećaj, nitko mu nije skroz na skroz imun (isključujem apri-seni svemir iz ove priče ).

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ne skrivam ništa, prelijena sam za laganje
    U zadnje vrijeme on mene tjera da idemo kupiti mi patike, cipele, naočari... imam tako malo vremena za te obične stvari tipa šoping. A i vječito mi je na pameti da djetetu šta ne usfali pa na sebe i ne mislim. Al' zato imam muža da me podsjeti

Onomad smo jednom razgovarali o svemu i svačemu, i ja mu onako od srca zahvalim na 100% podršci koju imam od njega, a on veli:" Ti si moj izbor."
    I time je sve rekao.

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    elin draga, ma carica si ....e bas to znaci PILAT i to je prva stvar koju sam u dalmaciji naucila. mm jos uvijek ima traume od tih vec, davno proslih, vremena.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja bih smatrala da imam potpuno pravo družiti se sa starim prijateljem. No s druge strane bih mu vjerojatno razbila nešto o glavu da se on poželi družiti sa starom frendicom.
    icyoh piše ono što se meni vrzma glavom

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja nikad ne kužim to laganje mužu, npr. o cijeni cipela il nešto tako, jer ja zaista za tim nemam potrebe :/
    mislim, ne sudim, nemam niš protiv, ako nekom tako funkcionira brak i funkiconira uspješno, okej

možda jer mene mm nagovara da si nešto kupim
    i stvarno ništa ne trošim...

a inače jer je on JEDINA osoba kojoj kažem sve, pa ZBILJA nebi izdržala da ne kažem i to.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nebi mi bilo svejedno da se on nalazi s bivšom na kavi pa se nebi ni ja nalazila s bivšim, nikad.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    ja nikad ne kužim to laganje mužu, npr. o cijeni cipela il nešto tako, jer ja zaista za tim nemam potrebe :/
    Eto, ja imam. MM je odlična osoba i puno, puno toga se odrekao, između ostalog je i skratio radni tjedan jer inače ne bi funkcionirali. Time mu je naravno smanjena i plaća.
    E sad, baš sva naša primanja su naša, tj. zajednička. No dok si možemo priuštiti i ne ugrožavamo naše financije, ne vidim ama nikakvog razloga da mu govorim koliko nešto košta. Ne želim ga apsolutno nikad dovesti u situaciju da zna da postoji nešto što mi on sam ne može priuštiti (a mi možemo).
    Ne znam jel' sam dobro objasnila, ja sam financijaš, mi nismo lajavi, samo brojimo pare

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    pa ZBILJA nebi izdržala da ne kažem i to.
    Ni kad bi mu škodilo?

i stvarno ništa ne trošim...
    Pa onda ti ni ne znaš o čemu mi to
    Šalim se.

Lijepo je da i lašci i istinoljupci imaju svoje mjesto pod suncem, u našim paralelnim svemirima. 8)

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja ne tajim sta sam sebi kupila (jer je to rijetkost) ali znam zatajiti sta sam L. kupila

i mene smeta kad saznam nakon x mjeseci koliko placa neki server....

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam financijaš, mi nismo lajavi, samo brojimo pare
    Snježo, sve mi se više sviđaš

Kod mene je iz drugih pobuda.
    Moj muž je skroman i štedljiv čovjek. Voli imati neku pinku sastrane.
    Meni pinka sa strane ne znači ništa ako to znači da se trebam odreći nekih stvari koje smatram da mi trebaju.
    Mi se samo ne možemo dogovoriti što su realne potrebe jedne odrasle osobe, tu se malo razilazimo.
    Meni treba malo više kuna da bih podmirila donju granicu, a njemu je to previše i ne može razumjeti.
    Trudimo se razumjeti jedno drugo, ali ima dana kada nam ne ide ili nismo raspoloženi.
    Ja se trudim ne lagati, ali sam u nekim situacijama sklona prešutjeti stvari koje on i tako ne bi sam skužio (jedno vrijeme, ali isplati se ) a inače bi mu zasjenile raspoloženje.

Ali inače, ljubav nam je neupitna!

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ne lažem koliko što košta, lova je zajednička, s time da sam ja rastrošni član naše obitelji . ALI, ponekad nešto kupim, pa samo tutnem u ormar bez da se pohvalim ulovom. Ako ništa ne pita kad vidi na meni ni ja ništa ne govorim. Neki puta se odmah pohvalim kupljenim, a on samo pita jel bilo skupo, ako je bilo skupo, ne želi ni čuti cifru .

U svoju obranu i njemu često kupim nešto.

Stranica 4 od 8 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •