Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 397

Tema: Kad je muž avion,a žena ljubomorna

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pikula, koji je tekst tebe razljutio? :?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ovaj o ljubomori koji citira ivanas gđe Kosjenke Muk, prof.defektologije, soc.pedagogije, voditeljice excalibura, soulworka etc. s knjigom izdanom u vlastitoj nakladi kako sam eto netom zguglala

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dakle nije psiholog, isprike na nabacivanju drvljem Moj savijet prijateljima je da ako se ne žele razvesti pod svaku cijenu ili uvaliti u neki čudotvorni kult da itekako paze što se krije iza današnjih terapeuta. Ponekad je bolje ostati mrvu munjen, onako šarmantno, nego rasturiti život svoj i svih bližnjih pod vodstvom raznih mladih stručnjaka s još mlađim diplomama.
    Budite opušteni, napeti, mršavi, debeli, tužni, ljuti, sretni, umorni, odmorni- sve u svoje vrijeme i s pravim razlogom, pa to je život! Ne treba se od toga spašavati

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa
    I negativne emocije imaju ljudska prava! Bez uvrede, ivanas, ali meni je ovaj tekst tipični "novopsihološki" čušpajz. -Ljubomora je kao i ljutnja sasvim na mjestu kad je opravdana. Teorija o nazadnim društvima i vremenima koja se opravdava ekstremima je vrlo tendenciozna. Naravno da je prestrašno da se igdje i ikad preljub kažnjava smrću, ali meni je druga krajnost da ženi kojoj je muž obećao ljubavi poštovanje u dobru i zlu do kraja života i time su se sklopili međusobno važeći ugovor kad je isti ostavi s troje djece u trudnoći s četvrtim radi seksualnog eksperimentiranja s mladom suradnicom psiholozi lječe od ljubomore i kopaju po njoj što li je pogrješila da se našla u toj situaciji! To okrivljavanje žrtve mi ide beskrajno na živce u svakom slučaju. Da ne bi ona trebala mirno prihvatiti izdaju, uvredu, prijevaju i poniženje pa se zatim povesti za muževljevim primjerom uživanja u životu :?
    Ako ti netko ukrade torbicu što ti si kriva jer je nisi zavarila za sebe, što si uopće imala torbicu, što si nosila torbicu izvan stana i još si glupača jer ti je žao što ti je netko ukrao tvoju torbicu. Glupost
    Ne mislim da se radi o okrivljavanju žrtve, nego na pokušaju zrelog promišljanja o svojim emocijama.
    Ja sam odavno mm-u rekla da je slobodan ostaviti me i s troje djece i četvrtim na putu, ako tako želi. Sigurno mi ne bi bilo lako, ali bolje tako nego da živim s nekim tko me zapravo ne želi kraj sebe. Zapravo smo ot, ali me tvoj primjer podsjetio, jer sam se baš tim riječima izrazila. I danas iza toga stojim. Od njega tražim samo da bude fer i s uvažavanjem mi saopći da je došlo do promjene plana. Mislim da uvijek moram biti sposobna sama ići kroz život. Lijepo je da imam uz sebe muža koji me voli i pomaže, ali ako to nije to, treba biti sposoban i jak nastaviti dalje...

Nije lako, svakakvi se tu osjećaji pletu, ali zato ljudi i idu kod psihijatara i soulworkera da im pomognu realno i objektivno sagledati situaciju kad to ne uspijevaju sami. Jer ako se nađeš u situaciji kakvu si opisala, što imaš od dobrih starih negativnih osjećaja, ljutnje i ljubomore - samo patnju... i začarani krug iz kojeg je teško izaći.

Ja nisam ljubomorna. Zbilja.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

huh, dobra stara psihijatrija zna da potiskivanje negativnih osjećaja završava samo dubljim ukopavanjem istih u iskrivljenom obliku. Mnoge se naše emocije u individualizirnaom teoretiziranju bez kormilara lako pokažu suvišnima, ali svaki je čovjek polutok kako bi rekao Amos Oz. Možda netko osobno nije ljubomoran ili ne osjeća mirise ili ljutnju i možda se naučio uspješno živjeti tako, ali taj cijelokupni arsenal osjeta i osjećaja je ipak imanentan i nužan čovjeku kao polutoku koje jednako odgovoran i za svoje individualne ravnoteže kao i za svoje veze sa kopnom

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pomikaki napisa
    Ne mislim da se radi o okrivljavanju žrtve, nego na pokušaju zrelog promišljanja o svojim emocijama.
    Ja sam odavno mm-u rekla da je slobodan ostaviti me i s troje djece i četvrtim na putu, ako tako želi. Sigurno mi ne bi bilo lako, ali bolje tako nego da živim s nekim tko me zapravo ne želi kraj sebe. Zapravo smo ot, ali me tvoj primjer podsjetio, jer sam se baš tim riječima izrazila. I danas iza toga stojim. Od njega tražim samo da bude fer i s uvažavanjem mi saopći da je došlo do promjene plana. Mislim da uvijek moram biti sposobna sama ići kroz život. Lijepo je da imam uz sebe muža koji me voli i pomaže, ali ako to nije to, treba biti sposoban i jak nastaviti dalje...

Nije lako, svakakvi se tu osjećaji pletu, ali zato ljudi i idu kod psihijatara i soulworkera Smile da im pomognu realno i objektivno sagledati situaciju kad to ne uspijevaju sami. Jer ako se nađeš u situaciji kakvu si opisala, što imaš od dobrih starih negativnih osjećaja, ljutnje i ljubomore - samo patnju... i začarani krug iz kojeg je teško izaći.

Tocno ovako i ja razmisljam, kao da si moje misli srocila.

Meni se tekst svidio i zato sam ga stavila, ako se nekome ne svida to je isto ok. Svi smo različiti i imao razlicit stav prema životu i odnosima.
    Meni moj neposesivan i neljubomoran stav kao i isti takav mog partnera donosi lakoću i mir u životu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivanas prvotno napisa
    pomikaki napisa

Nije lako, svakakvi se tu osjećaji pletu, ali zato ljudi i idu kod psihijatara i soulworkera Smile da im pomognu realno i objektivno sagledati situaciju kad to ne uspijevaju sami. Jer ako se nađeš u situaciji kakvu si opisala, što imaš od dobrih starih negativnih osjećaja, ljutnje i ljubomore - samo patnju... i začarani krug iz kojeg je teško izaći.

Tocno ovako i ja razmisljam
    I ja isto. Ali opet ću dodati nešto. Sve je to divno i krasno u teoriji a kad se dogodi takva životna situacija, malo tko bude toliko sabran, objektivan i pametan da reagira tako kulerski. I meni se čini da nebi pravila preveliku dramu oko nečeg takvog. Ali pucala sam ja na puno manje stvari, tako da ne znam. Ali ljubomorna nisam. Nego bi me osjećaj da me netko zaheba dovea do vrhunca bijesa

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Naravno da je lakse filozofirati dok se ne nades u sličnoj situaciji, kad je čovjek ostavljen javlja se ego i svakojaki osjećaji mogu isplivati na površinu. Oni su ljudski i ne treba ih potiskivati, ali ni vječn ostajati u njima i vrtiti isti film, kako mi je to mogao napraviti.

Znam jedan slučaj gdje je muž ostavio ženu i troje djece, dobio dijete s drugom ženom, bivša žena se kasnije zaljubila i udala za čovjeka s dvoje djece i sve petero njihove djece i oni su živili skupa, te su još i posvojili jedno zajedničko dijete. Sretnije ljude od tog para i veseliju i topliju obitelj sam rijetko kad srela. Ona je poslije rekla da joj je bivši muž učinio najveću uslugu u životu. S njegovom novom ženom je u skroz pristojnim odnosima i njihovo dijete često dođe kod njene djece.

Meni osobno su najgore bljutave veze i brakovi gdje netko s nekim ostaje iz osjećaja dužnosti i što će susjedi reći, ili iz straha od samoće.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a sad ću ti ispričat jednu priču, istinitu.
    isto tako bio jedan par: on lip i zgodan do boli. žene doslovno ludovale za njim.....i mijenjao on žene, lipe i zgodne, ali se nikako smirit ni sa jednom. i jednom nađe taj lipotan curu, ali stvarno gadnu ko mrak. je da je lipota u oku promatrača, ali u očima svih promatrača oni su bili jednostavno nespojiv par. ženska je, bez pretjerivanja, baš bila gadna. a on se zaljubio priko ušiju.
    i počelo se društvo čudit, prvo iza leđa dotičnom lipotanu, a onda je jednom i kulminiralo, pa ga prijatelj (malo blesavo, ali isprid cilog društva) upita: ma daj x šta si ti vidio na y osobi? ti takav, a ona za pripast čovika?
    a ovaj mu odgovori: nije lipa, ali je meni najlipša. i ja sam se zaljubio u njeno uho.
    svima je začepio usta za sva vrimena. i dan danas su skupa, kao muž i žena.

E ja to ne bih mogla na mjestu te žene koliko god bio dobar i koliko god me volio.
    A mislim da ne bih mogla ni obratno iako bi mi manje smetalo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

[quote="cekana"]8) sad sam se sjetila izjave koju moj kolega često spominje: "Neke su žene samo za j.... , a neke su za brak, majčinstvo i sve što uz to ide."[/quote

Da, ali čitajući po raznim forumima ima muškaraca koji se žene samo zbog komotnijeg života uz neku ženu dobrih kvaliteta i dobrog ponašanja bez da je vole.
    Ako je tako ja bih radije bila ona koja je samo za j...
    ]

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi imamo prijatelja koji je isto komad a žena baš i nije. Svi smo se čudili, ljudi koji su ih prvi put vidjeli gurkali su se i komentirali. Ona svima govori kako se obožavaju, kako je super muž. Da bi jednom kad se napio rekao jebi ga dobra je za ženu i domaćicu, al ja švrljam okolo. Eto, treba mu neka da mu spegla i skuha a on se liječi pod drugom suknjom!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj bajadera prvotno napisa
    Da bi jednom kad se napio rekao (gruba rijec) ga dobra je za ženu i domaćicu, al ja švrljam okolo. Eto, treba mu neka da mu spegla i skuha a on se liječi pod drugom suknjom!
    :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    Da bi jednom kad se napio rekao (gruba rijec) ga dobra je za ženu i domaćicu, al ja švrljam okolo. Eto, treba mu neka da mu spegla i skuha a on se liječi pod drugom suknjom!
    Zato ja ne volim (pre)zgodne i prelijepe muškarce
    Radije sam sa sličnim sebi!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa
    huh, dobra stara psihijatrija zna da potiskivanje negativnih osjećaja završava samo dubljim ukopavanjem istih u iskrivljenom obliku. Mnoge se naše emocije u individualizirnaom teoretiziranju bez kormilara lako pokažu suvišnima, ali svaki je čovjek polutok kako bi rekao Amos Oz. Možda netko osobno nije ljubomoran ili ne osjeća mirise ili ljutnju i možda se naučio uspješno živjeti tako, ali taj cijelokupni arsenal osjeta i osjećaja je ipak imanentan i nužan čovjeku kao polutoku koje jednako odgovoran i za svoje individualne ravnoteže kao i za svoje veze sa kopnom
    ali u tome je stvar, da se osjećaje ne potiskuje nego analizira i prihvaća, treba razumjeti na koji način se javljaju, treba ih odraditi, proživjeti i vratiti se u normalno stanje.

Budisti uče kako kontrolirati emocije, ne na način da neprestano pokušavaju lebdjeti u stanju nirvane kako to vide Zapadnjaci, već da nalet nekontroliranih emocija identificiraju i imenuju - dakle kad osjetiš nalet straha, ljubomore, tuge, a jednako tako i pretjerane euforije, zastati ćeš, i reći sama sebi: evo tuge... dozvolit ćeš sebi da na neko vrijeme osjećaš tu emociju, prihvaćaš je kao svoju, ali tako da cijelo vrijeme budeš svjesna da se radi o prolaznom stanju, i kad taj osjećaj prođe ponovo ćeš se vratiti u stanje mira.

Nisam neki ekspert za budizam, ali ovo mi se činilo kao jako pametna tehnika. Trebao bi to prepričati netko tko se bolje u to od mene razumije.

Trina, imaš pravo, tko zna kako bi se čovjek zbilja osjećao u takvoj situaciji. I ja priznajem da zapravo ne znam. Ali pokušala bih u tome vidjeti ne kraj, već početak nečeg novog, kao u slučaju koji opisuje ivanas.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Mercedes prvotno napisa
    Ja prihvaćam da sam onda valjda jedina površna, no moram priznati da sam više nego par izlazila s dečkima jer su mi bili seksi / zabavni / dragi, a da sam znala da to nije to i da "nisu za brak" (tu pokušavam objasniti situaciju na fini način )

Tako da vjerujem da i muški to rade...ono u smislu, dobra je za krevet, no ne za van.
    Ružno zvuči, no svašta se u mladosti radi i drukčiji se kriteriji vrednuju.

No, kad to kaže oženjeni muškarac za svoju ženu :/

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi imamo prijatelja koji je isto komad a žena baš i nije. Svi smo se čudili, ljudi koji su ih prvi put vidjeli gurkali su se i komentirali. Ona svima govori kako se obožavaju, kako je super muž. Da bi jednom kad se napio rekao (gruba rijec) ga dobra je za ženu i domaćicu, al ja švrljam okolo. Eto, treba mu neka da mu spegla i skuha a on se liječi pod drugom suknjom!
    Odvratno. Da je moj prijatelj, rekla bih mu što mislim.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja stvarno ne mislim da to ima ikakve veze s tim da li je muškarac lijep ili ne.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ria prvotno napisa
    Ja stvarno ne mislim da to ima ikakve veze s tim da li je muškarac lijep ili ne.
    Ja mislim da ima, u smislu da "lijepi" imaju više upada, upucavanja, prilika, a kod muškaraca postoji i to dokazivanje sebi ili drugima i onda prilika čini lopova.

Citiraj Icyoh prvotno napisa
    Ja prihvaćam da sam onda valjda jedina površna, no moram priznati da sam više nego par izlazila s dečkima jer su mi bili seksi / zabavni / dragi, a da sam znala da to nije to i da "nisu za brak" (tu pokušavam objasniti situaciju na fini način )...Ružno zvuči, no svašta se u mladosti radi i drukčiji se kriteriji vrednuju.
    Ja sam i u mladosti imala kriterije kao i sad, pa ovo ne razumijem.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Icyoh prvotno napisa
    Ja prihvaćam da sam onda valjda jedina površna, no moram priznati da sam više nego par izlazila s dečkima jer su mi bili seksi / zabavni / dragi, a da sam znala da to nije to i da "nisu za brak" (tu pokušavam objasniti situaciju na fini način )...Ružno zvuči, no svašta se u mladosti radi i drukčiji se kriteriji vrednuju.
    Ja sam i u mladosti imala kriterije kao i sad, pa ovo ne razumijem.
    Ja sam izlazila s dečkom koji mi je izuzetno zgodan i zabavan i seks je bio odličan iako sam znala da se nikad ne bih udala za njega radi drugih stvari.
    Znači i sama sam tada imala stav - dobar za jedno (adolesc. vezu), ne za drugo (brak).

Dok nije naišao MM koji je dobar za ama baš sve

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[quote="Mercedes"]
    Ja mislim da ima, u smislu da "lijepi" imaju više upada, upucavanja, prilika, a kod muškaraca postoji i to dokazivanje sebi ili drugima i onda prilika čini lopova.

Ja ne mislim tako. Pogotovo mislim da se baš lijepi izgodni nemaju potrebe dodatno dokazivati.
    Kad vidim okolo tko sve vara svoje žene, čudim se kako su našli i ženu, a ne još i ljubanvice :shock:

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja razumijem. u prvih pet minuta mogu skontati da li mi je netko materijal samo za tu večer ili i za kavu po danu.

bitno je da obje strane imaju ista očekivanja i percepciju situacije.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj melange prvotno napisa
    ja razumijem. u prvih pet minuta mogu skontati da li mi je netko materijal samo za tu večer ili i za kavu po danu.

bitno je da obje strane imaju ista očekivanja i percepciju situacije.
    Potpisujem

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja ne mislim tako. Pogotovo mislim da se baš lijepi izgodni nemaju potrebe dodatno dokazivati.
    Kad vidim okolo tko sve vara svoje žene, čudim se kako su našli i ženu, a ne još i ljubanvice :shock:
    Ovako i ja. "Lijep" muškarac je uglavnom i samouvjeren, a takav nema potrebe pumpati svoj ego kur.ajući se naokolo i skupljajući žene.
    Moja teorija je da manju potrebu za švrljanjem imaju i muški koji su se iživjeli...primjeri iz moje okoline to dokazuju.

Iako se nikad ne zna - nema osobe na svijetu za koju bih ja ruku u vatru dala da nikad, ni pod kojim uvjetima neće prevariti partnera.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    "Lijep" muškarac je uglavnom i samouvjeren, a takav nema potrebe pumpati svoj ego kur.ajući se naokolo i skupljajući žene.
    Moja teorija je da manju potrebu za švrljanjem imaju i muški koji su se iživjeli...primjeri iz moje okoline to dokazuju.
    Dobro zvuči u teoriji, al u mojoj praksi je drugačije. Uvijek su mi se ubacivali ljepotani, potpuno samouvjereni u sebe, nebo im je bilo granica.
    A i ne vjerujem da se takva osoba može promjeniti, u braku ili bez braka, osoba je ista, s onim zovućim pogledom..

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ovo što bajadera priča, pa to je klasika. Ja znam neke dobroizgledajuće muškarce koji su se oženili za onako, ružnjikave žene. Vrlo pametne, drage, dobre i sposobne. One su super supruge, njihovim muževima je ok s njima ali isti ti muževi traže okolo zgodne i lijepe ženske. Kod kojih ga ne zanima jel pametna ili glupa, zna li kuhati, zna li s djecom itd..Možemo mi sad izvlačiti psihološke profile tih muškaraca di ćemo zaključiti da su jadni i ovakvi i onakvi ali tu su, oni to rade i ima ih popriličan broj

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ožene se za ružnu koja je onda toliko zahvalna da je bez pogovora sluškinja

ne znam čiji psihološki profil treba ovdje izvlačiti, i tko je tu jadniji

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    A kako se zove žena koja se uda za ružnijeg?

OK za primjere koje znate iz RL, no generalno je teško zaključivati tko je kakav na osnovi izgleda mu partnera.

Evo, meni su uvijek bili strašno seksi frajeri kojih bi se druge prepale - preko 2m, da nema vrat, ramena kao ormar, min 110 kg.
    Pa šta možemo zaključiti?

(a objašnjenje ful jednostavno - naprosto sam uvijek htjela dečka koji je fizički jači i mišićaviji nego ja, da baš ne izgleda kao da ga mogu izmlatiti jednom rukom)

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hm, a baš sam se svađala neki dan s MM-om u vezi svog osjećaja sluškinje 8)

naprosto sam uvijek htjela dečka koji je fizički jači i mišićaviji nego ja, da baš ne izgleda kao da ga mogu izmlatiti jednom rukom)
    ovo u jednom trenutku braka postane ipak nezgodno

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam se uvijek palila na 'objektivno' ružnije tipove, one koji nemaju baby face i slično

ma mislim, ako je tip dosadan i glupast, ne pomaže mu nikakava klasifikacija na ružan/lijep

moj komentar se zapravo odnosio na trinin komentar, da zgodni tipovi ožene ružne žene koje onda doma kuhaju, a oni šaraju i kako su ti tipovi zapravo jadni

jesu jadni, ali ni one nisu ništa bolje, to je bio moj point
    bah, votever

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sofke, ali one se bar zaljube
    a zna se da onda nisu racionalne...
    dok oni to rade promišljeno :/

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hoću samo reći, da je najvažniji osjećaj samopoštovanja, a sad da li nam je uz ruku zgodan ili manje zgodan tip je usput

ne mogu se zamisliti da imam super-trooper-zgodnog frajera i da se samo zbog te činjenice ubijam zbog ljubomore..mislim, koja je još njegova prednost?

jel zarađuje i plaća mi putovanja i čistačicu?

jel zanimljiv i zabavan?

ako je samo zgodan, ja tu ne vidim nikakve komparativne prednosti..a da mu ja još zbog njegovog zgođušnog lišca kuham i spremam i niš ne pitam?

mislim, helou

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    sofke, ali one se bar zaljube
    a zna se da onda nisu racionalne...
    dok oni to rade promišljeno :/

kad se zaljubiš onda nisi normalan ionako

ali ako si normalan, ne možeš biti zaljubljen predugo

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ma mislim, ako je tip dosadan i glupast, ne pomaže mu nikakava klasifikacija na ružan/lijep
    Ovisi šta tražiš
    Ako tražiš neobavezno druženj (primjećujete kako sam fina ) onda je bitnije da lijepo izgleda (i još neke stvari).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

..moram priznati da sam više nego par izlazila s dečkima jer su mi bili seksi / zabavni / dragi, a da sam znala da to nije to i da "nisu za brak"
    "Lijep" muškarac je uglavnom i samouvjeren, a takav nema potrebe pumpati svoj ego kur.ajući se naokolo i skupljajući žene.
    Ako si izlazila s više tipova zbog toga što su "samo" lijepi i provodila se s njima, i oni su izlazili s tobom; i to su ti "lijepi" muškarci koje smo okarakterizirali kao Takve, da vole vucaranja.
    S druge strane, sad kad si u braku misliš da ljepuškasti tipovi nisu za provode

A kako se zove žena koja se uda za ružnijeg?

Ako tražiš neobavezno druženje (primjećujete kako sam fina ) onda je bitnije da lijepo izgleda (i još neke stvari).
    I za takvu postoji ime

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A ne - nisam nikad izlazila s univerzalno lijepim frajerom - meni su oduvijek bili seksi oni koji nikome nisu
    I da, znala sam izlaziti s dečkom jer mi je dobar, a znala sam da se ne želim udati za njega - pa što me to čini? Po tvojoj definiciji svetice naravno

icyoh (napisa):
    Ako tražiš neobavezno druženje (primjećujete kako sam fina ) onda je bitnije da lijepo izgleda (i još neke stvari).

I za takvu postoji ime
    A kakvo, molim Te?
    (napominjem da je ovo počelo kao šala na Sofkin post, no očito ne dijelimo svi isti smisao za humor)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I za takvu postoji ime
    kuraba, mercedes, kuraba, s takvima ja ne pričam

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

icyoh (napisa):

I za takvu postoji ime
    A kakvo, molim Te?
    (napominjem da je ovo počelo kao šala na Sofkin post, no očito ne dijelimo svi isti smisao za humor)
    neobavezna zabavljačica? 8)

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I za takvu postoji ime
    A i za ovakvu.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ovako i ja. "Lijep" muškarac je uglavnom i samouvjeren, a takav nema potrebe pumpati svoj ego kur.ajući se naokolo i skupljajući žene.
    X

a mislim da i za žene vrijedi isto

bila ona kuraba ili ne

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja teorija - jest, znam da je možda diskriminirajuća i da se ne primjenjuje generalno za sve, ali ajde
    Mislim da kad žena vara, da pokazuje da nešto nije u redu u vezi. Kad je sve u redu, onda ima oči samo za jednog.
    Dok za muške (dio populacije naravno) mislim da varaju i čisto iz dosade / promjene. Ono u smislu, volim svoju ženu, ovo je samo seks.

Iako moram disclaimati samu sebe da nisam neko mjerilo - dok nisam upoznala MM, bila sam 100% uvjerena da bi se svi muški kurvali ako imaju prilike i ako znaju da ih se neće uhvatiti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma u stvari, ja tebi zavidim (u dubini duše ) jer ja nisam bila za takve izlaske, nego uvijek gledala "daleko", vagala za i protiv..a eto, sad je gotovo 8)

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma u stvari, ja tebi zavidim (u dubini duše ) jer ja nisam bila za takve izlaske, nego uvijek gledala "daleko", vagala za i protiv..a eto, sad je gotovo 8)
    oćeš reći da se nisi "izživila"?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    oćeš reći da se nisi "izživila"?
    Iživljavam se na mm-u a prije njega nisam ni živjela a kamoli se izživjela

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Čekaj - sa svakim dečkom s kojim si ikad bila si planirala (u sebi naravno) svadbu?
    Uhuhu

Sad ako me poklopiš da si bila samo s mužem, onda se povlačim iz diskusije

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kasno palim, odgovor je već stigao.

Bome...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kasno palim, odgovor je već stigao.

Bome...
    Ne znam, meni je to oduvijek bilo normalno, tako sam odgojena, a i zvijezde su se poklopile da je mm naišao baš kad je trebalo
    U svakom slučaju, nisam

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prvo pa muško (tj. muž)

pa fino..s kakvim sam ja mamlazima ponekad bila, nešto si mislim da ne bi bilo loše da je bio samo jedan 8)

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

prvo pa muško (tj. muž)

pa fino..s kakvim sam ja mamlazima ponekad bila, nešto si mislim da ne bi bilo loše da je bio samo jedan 8)
    A e, ne, ne bih to nikad htjela. Nije dobro da se u startu navikneš na najbolje
    Ovako još više cijenim muža kad vidim koliko je puta bolji od svih drugih

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prvo pa muško (tj. muž)

A e, ne, ne bih to nikad htjela. Nije dobro da se u startu navikneš na najbolje
    ovo se pretvara u topic-kada je žena avion...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ot- ali to je onda kao ono s Mujom, zašto nosi cipele broj manje

Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove