Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678
Pokazuje rezultate 351 do 397 od 397

Tema: Kad je muž avion,a žena ljubomorna

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    prvo pa muško (tj. muž)

pa fino..s kakvim sam ja mamlazima ponekad bila, nešto si mislim da ne bi bilo loše da je bio samo jedan 8)
    sofke! da si pruzimo ruku

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    ........ dok nisam upoznala MM, bila sam 100% uvjerena da bi se svi muški kurvali ako imaju prilike i ako znaju da ih se neće uhvatiti.

...... divno je biti zaljubljen

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Čekaj - sa svakim dečkom s kojim si ikad bila si planirala (u sebi naravno) svadbu?
    Uhuhu
    ako sam s njim došla do dnevne kave (ili dvije) - uvijek

meni je u glavi uvijek bilo sve ili ništa. ili ćemo se samo ljubakati subotom navečer, ili zamišljam kako će djeca izgledati s mojim očima i njegovom kosom

a što se tiče ovog
    Citiraj sofke prvotno napisa
    prvo pa muško (tj. muž)

pa fino..s kakvim sam ja mamlazima ponekad bila, nešto si mislim da ne bi bilo loše da je bio samo jedan 8)
    A e, ne, ne bih to nikad htjela. Nije dobro da se u startu navikneš na najbolje
    Ovako još više cijenim muža kad vidim koliko je puta bolji od svih drugih
    dođe mi da potpišem i jednu i drugu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Potpisujem sve što kaže Icyoh.

I ja sad puno više cijenim svog m, nego što bih ga možda cijenila da nisam upoznala svakakvih mamlaza.
    Jer i prije sam poznavala dobre dečke, ali mislila sam da se to podrazumijeva, mislila sam da drugačiji ni ne postoje, uzimala ih zdravo za gotovo i dobivala napadaje na svaku sitnicu koja mi je smetala.
    Zato sam sada zahvalna na svim idiotima koje sam imala priliku upoznati jer su me spustili na zemlju.

Također moram dodati jednu stvar koje me jako šokirala. Zašto bi se ženu koja izlazi s muškarcima bez da razmišlja o udaji za istoga trebalo smatrati k?
    Pa ja o udaji nisam ni razmišljala do prije nekoliko godina koliko god taj netko bio savršen kandidat ili ne.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Yuna prvotno napisa
    Također moram dodati jednu stvar koje me jako šokirala. Zašto bi se ženu koja izlazi s muškarcima bez da razmišlja o udaji za istoga trebalo smatrati k?
    Zato što je žena ženi vuk
    I meni je žao da čak i žene ovako razmišljaju.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znala sam i ja par njih koje su tražile muža a ne zabavu, momka... To nit je prirodno, niti je pametno ustvari jer bi, pronaći muža u prvom momku u živoru, bilo ravno dobitku na lotu.

ja sam promijenila tipova i tipova (jednonoćno ljubljenje, veze od po mjesec.dva, sve bez seksa), daleko sam od kurve i radodajke bila ali sretna sam što sam upoznala toliko različitih osoba na taj način. A bilo je svakakvih profila-od narkomana do ružnih tipova koje nitko nije htio. ne mogu za nijednog reći da je dno dna jer je svaki imao nešto ali takve stvari su po mom mišljenju poželjne prije udaje.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zato sam sada zahvalna na svim idiotima koje sam imala priliku upoznati jer su me spustili na zemlju.
    Amen! A bilo ih je preko nekoliko, i sad se iskreno kajem, volila bi da ih je bilo manje...nekad se mislim da bi bilo prekrasno da mi je mm prvi...al hebga nije

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    Pa obično se uvijek "pljuje" nešto na čemu si potajno zavidan

Ali dobro kaže Yuna - sve da sam srela i MM prije deset godina, iskreno sumnjam da bi dobio nešto više od izlaska, dva, tri... Pa s 18 mi brak nije bio ni u peti.
    A sad baš da čekam sa seksom dok ne krenem razmišljati o braku...pa poludila bih do 26

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Znala sam i ja par njih koje su tražile muža a ne zabavu, momka... To nit je prirodno, niti je pametno ustvari jer bi, pronaći muža u prvom momku u živoru, bilo ravno dobitku na lotu.

ja sam promijenila tipova i tipova (jednonoćno ljubljenje, veze od po mjesec.dva, sve bez seksa), daleko sam od kurve i radodajke bila ali sretna sam što sam upoznala toliko različitih osoba na taj način. A bilo je svakakvih profila-od narkomana do ružnih tipova koje nitko nije htio. ne mogu za nijednog reći da je dno dna jer je svaki imao nešto ali takve stvari su po mom mišljenju poželjne prije udaje.
    Tako i ja mislim. Bolje upoznati puno različitih muškaraca da znaš s čim sve možeš imati posla i da kasnije pametnije biraš, a ne da vjeruješ svakome koji ti proda neku spiku.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A vi pričate kao da razumom biramo muža, pa ako ih dovoljno provam znat ču što tražim ili ti ga što ne tražim :/
    Mene je ljubav oklapila po glavi da nisam bila ni svjesna, a iskreno svoga muža na prvi dojam NIKAD ne bih izabrala! Mislila sam da je ovakav-onakav-nikakav...s vremenom se pokazao idealan i predivan....

Mislim da to "iskustvo" uopče ne pomaže da nađemo super muža ili ti ga boljeg od onih prije. Sama logika mi govori da se neču zaljubit u nekog koji je kreten, prevarant i ljeno govno...ne trebam mjenjat milijon tipova da bi to znala.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Sama logika mi govori da se neču zaljubit u nekog koji je kreten, prevarant i ljeno govno...ne trebam mjenjat milijon tipova da bi to znala.
    Kako tko.
    Da si vidjela mog prvog "genijalca", sve bi ti bilo jasno zašto smatram da treba "isprobati dva, tri modela" - ovo je šala, da pojasnim za sve fine cure koje možda krivo shvate
    A ja, mlada, naivna, bila uvjerena da mu sunce sije iz "dupeta"
    Eto, to ti se drugi put ne dešava.

Ajme, kud baš milijun iako bi se dalo diskutirati koji broj priliči "poštenoj" ženi. No, nekako mislim da bi se sve počupale, pa bi došao Moover i sprdao se i onda bi nas Anchie sve banala na par dana

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme, kud baš milijun iako bi se dalo diskutirati koji broj priliči "poštenoj" ženi. No, nekako mislim da bi se sve počupale, pa bi došao Moover i sprdao se i onda bi nas Anchie sve banala na par dana
    Moover ima 95 kila, si mu vidila novi avatar, pukla sam od smijeha!

A dobro ajde nije milijon, ali I hade my share
    Hm, imam problem, ova tema je "Kad su mučkarci avioni a žene ljubomorne"? Nekako uvijek izgubim konce kad tipkam, zabrijem da je ovo ona o Ženama koje vrte frajere oko malog prsta

Jel ikoja od nas uopče ima aviona za muža???

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bolje upoznati puno različitih muškaraca da znaš s čim sve možeš imati posla i da kasnije pametnije biraš, a ne da vjeruješ svakome koji ti proda neku spiku.
    Hoćete li tako kćeri savjetovati?
    Treba li probati i drogu da znaš kako je štetna i bolje bit čist?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mercedes prvotno napisa
    Ja sam več mužu rekla, poučena svojim iskustvima, da se moja kčer/sin ima čuvat do braka

Samo ne znam kako će mi to uspjet, vidjet ćemo...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bolje upoznati puno različitih muškaraca da znaš s čim sve možeš imati posla i da kasnije pametnije biraš, a ne da vjeruješ svakome koji ti proda neku spiku.
    Da, seks prije braka i droga su zaista u istom košu

Hoću - točno to ću joj savjetovati - da poštuje sebe, opusti se, bude sigurna u svoj odabir i ne radi drugima ono što ne želi da se njoj radi.
    A hoće li se poseksati s tri dečka prije braka, prohodati s curom, udati se nevina, paliti na dugokose - u to ne bogami nemam namjere petljati.

I da, još ću joj i savjetovati da se mani nadobudnog popovanja i gledanja ljudi s visoka.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Imam ja - građen je kao neki manji model. I tu negdje po težini i visini

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

neke stvari možeš uvidjeti tek sa iskustvom
    ako hodaš sa nekim ne znači da se i sexaš sa njim/njom, a da bi nekog upoznao trebaš provoditi vrijeme sa tom osobom, pričati, družiti se ....

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Sama logika mi govori da se neču zaljubit u nekog koji je kreten, prevarant i ljeno govno...ne trebam mjenjat milijon tipova da bi to znala.
    mislim da su logika i zdrav razum nešto što prvo možeš baciti kroz prozor ako se zaljubiš. da u ljubavi biramo samo glavom, ne bi donijele puno loših odluka. ali ni dobrih 8)

ovo za čuvanje do braka. ovako:
    da bi se to odlučilo i provelo (do kraja ) potrebno je na brak gledati kao nešto sveto, ispunjujuće (nadopunit će me netko tko dijeli ovo mišljenje), a seks kao na nešto što se događa samo u takvoj zajednici.
    meni brak i seks nisu uzajamno uključivi ili isključivi, kako god.
    jedno mi ne uvjetuje drugo.
    ali apsolutno poštujem one koji tako razmišljaju.
    poznanica je s dečkom hodala 7godina i čekali su do braka.
    u razgovoru s njom sam shvatila njena stajališta i iako meni nisu bila bitna niti razumljiva, nju sam shvaćala.

skroooz je drugi par rukava ako se seks uskraćuje zbog .. pojma nemam čega. kad se na seks gleda kao na sredstvo ucjene. i to uglavnom iz perspektive ženske osobe, jer muškarci su životinje (ili već neka druga generalizacija), a žene daju jer moraju i uopće u tome ne uživaju. i sad ona neće dati, da ga drži na kratkoj uzici ili laganoj vatrici. nemam komentara

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jel to ovaj sa slike? baš ti je krasan

moj odabrani je jumbo jet 8)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I moj je bio dok se nije udebljao kad sam ja zatrudnila. Sad izgleda više kao onaj teretni vojni avion

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moover ima 95 kila, si mu vidila novi avatar, pukla sam od smijeha!
    Oprostite što upadam među kurvarluk i droge, al nije mi baš jasno što te je moja (nekadašnja) kilaža tako nasmijala? :?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Lijepo zbori Melange

No ne znam jesam li ja jedina ovdje površna / laka , no meni se bome više puta u životu desilo da s dečkom sve štima, dobar, krasan, napaljuje me..i onda se poljubimo, a meni dođe muka - ne paše mi način na koji se ljubi.
    Jednom sam imala takvog dečka - hodali 8 mj., zaista jedan od boljih osoba koja poznajem. No, seks 0 bodova. Naprosto nismo kompatibilni kako ja to kažem.

Pa sad zamisli da mi je to bio prvi i jedini. Bila bih osuđena cijeli život na predivnog muškarca i loš seks. A meni je bome tjelesni užitak itekako bitan - ne najbitniji, no dovoljno važan da ga se ne odričem

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kojih li skromnih i djevičansih ženica ovdje..

a ja eto cijelo vrijeme upražnjavam seks izvan braka,he,he

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mislim, MM i moja malenkost se nijesmo priženili

a i prije njega je bilo hopa-cupa

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pretvaramo se u razuzdani topic
    "Fine" cure će nas početi izbjegavati, jel' tako?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pretvaramo se u razuzdani topic
    "Fine" cure će nas početi izbjegavati, jel' tako?
    hihihi

ma da se vratimo na temu
    mm je avion (bar meni je)
    a ja samoj sebi nisam baš nešto
    a hga, nemam na koga ni biti ljubomorna jer je on apsolutno neporočan, vjeran i obiteljski tip do jaja
    tako svoju frustraciju mogu usmjeriti samo na sebe

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da, seks prije braka i droga su zaista u istom košu

Hoću - točno to ću joj savjetovati - da poštuje sebe, opusti se, bude sigurna u svoj odabir i ne radi drugima ono što ne želi da se njoj radi.
    A hoće li se poseksati s tri dečka prije braka, prohodati s curom, udati se nevina, paliti na dugokose - u to ne bogami nemam namjere petljati.

I da, još ću joj i savjetovati da se mani nadobudnog popovanja i gledanja ljudi s visoka.
    E baš sam tako nešto htjela napisati.

Ono što ću upozoriti svoju djecu da ne rade sigurno neće biti sex prije braka već da biraju pametno- tu se nadovezujem na topic o djevojčicama 14 godina i frajeru od 23.
    Takve stvari nikad ne bih dopustila, a kad bude imala 18 nek upražnjava sex s dečkom približno svojih godina i sve je ok. Pa čak i da to čini s nekoliko nije moja stvar. Dok nije neki pedofil, masovne orgije sve je ok.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Lijepo zbori Melange

No ne znam jesam li ja jedina ovdje površna / laka , no meni se bome više puta u životu desilo da s dečkom sve štima, dobar, krasan, napaljuje me..i onda se poljubimo, a meni dođe muka - ne paše mi način na koji se ljubi.
    Jednom sam imala takvog dečka - hodali 8 mj., zaista jedan od boljih osoba koja poznajem. No, seks 0 bodova. Naprosto nismo kompatibilni kako ja to kažem.

Pa sad zamisli da mi je to bio prvi i jedini. Bila bih osuđena cijeli život na predivnog muškarca i loš seks. A meni je bome tjelesni užitak itekako bitan - ne najbitniji, no dovoljno važan da ga se ne odričem

Tako je. Nažalost više je takvih koji su ti ok, ali niste kompatibilni nego onih koji jesu.

A sad za sve prefine gospođe da im otvorim oči. Ako izađeš s nekim tipom nekoliko puta, odeš čak i k njemu doma, uđem u njegov auto itd. to NE ZNAČI da se želiš i da ćeš se sexati s njim.
    Mislim da oni koji strahuju od takvih stvari, zapravo pretjerano razmišljaju o sexu i misle da se on može dogoditi sa svakim i na svakom mjestu što uopće nije istina.
    Ako sam napisala da sam upoznala svakakvih tipova, to uopće ne znači da sam svakog od njih upoznala u srednjovjekovnom smislu, već popila kavu, izašla van, chatala na netu itd.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa sad zamisli da mi je to bio prvi i jedini. Bila bih osuđena cijeli život na predivnog muškarca i loš seks. A meni je bome tjelesni užitak itekako bitan - ne najbitniji, no dovoljno važan da ga se ne odričem [/quote]

Pa zato nekad žene nisu voljele sex. Zato jer su probale s jednim za kojeg su se tek udale, tip nije imao pojma šta radi, a pogotovo kako se to radi s djevicom i normalno da su imale traume.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moj muž nije avion, nego crni bmw neki slatkićki model.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nisam ni ja uzela mačka u vreći , isproban je on prije, al eto, ispalo je da je prvi i pravi.. Što ću kad ga nisam imala potrebe mijenjati, nisam ja kriva

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj melange prvotno napisa
    I ja sam imala jednu takvu, samo što su hodali nešto kraće.

Svi smo mislili da su oni posljednji romantični par na planeti, bla bla bla, a onda se ona jednog dana u ženskom društvu napila, ponijela ju je atmosfera pijanog povjeravanja i ispričala nam stvari za koje bih rado da ih nikad nisam čula. I ne, bojim se da ovo nije forum na kojem bih ih mogla ponoviti.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa

Svi smo mislili da su oni posljednji romantični par na planeti, bla bla bla, a onda se ona jednog dana u ženskom društvu napila, ponijela ju je atmosfera pijanog povjeravanja i ispričala nam stvari za koje bih rado da ih nikad nisam čula. I ne, bojim se da ovo nije forum na kojem bih ih mogla ponoviti.
    može i na pp

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa

može i na pp
    Pa hoćeš si ga već jednom provjerit' ili nećeš.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    cekaj, to je na ovom forumu netko napisao? ne vjerujem :shock:

neki dan su me optuzili da pisem "jezikom ulice", jos da saznaju za moju profuknjacku i narkomansku proslost postat cu persona non grata

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nećeš mikka, ne se sekirati

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    neki dan su me optuzili da pisem "jezikom ulice", jos da saznaju za moju profuknjacku i narkomansku proslost postat cu persona non grata
    ako te na ovom forumu iznapadaju da si duvala, ti se brani da doduše jesi pušila, ali NISI uvlačila

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jel to savjet za profuknjace ili za narkomanke?

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Aha, sad mi je jasno zašto je ovaj topic natukao 8 stranica... Kurvaluk i droge A ja ga zaobilazila, ne zato jer mi muž nije avion, nego jer ja nisam ljubomorna. Idem još malo čitati, ima baš zanimljivog štiva, za smijeh i opuštanje...

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moja teorija - jest, znam da je možda diskriminirajuća i da se ne primjenjuje generalno za sve, ali ajde
    Mislim da kad žena vara, da pokazuje da nešto nije u redu u vezi. Kad je sve u redu, onda ima oči samo za jednog.
    Dok za muške (dio populacije naravno) mislim da varaju i čisto iz dosade / promjene. Ono u smislu, volim svoju ženu, ovo je samo seks.
    ajme, znam da kasnim, al moram reagirat (ionako ste svi offtopic skoro )

icy, navodno je baš obrnuto
    http://www.dailymail.co.uk/femail/ar...-lying-it.html

nedavno sam ovo našla i baš me zaintrigiralo.. pogledajte sve ove divne vjerne žene... or are they??

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    jel to savjet za profuknjace ili za narkomanke?

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Uživam

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Joj, da ne zachatavam.
    Načitala sam se ovdje zanimljivih priča, razmišljanja - sve za 10.
    Posebno se oduševim kad naiđem na neke izraze i riječi koje duuuugo nisam čula (npr. profuknjache i sl. - buahhhaaahaa!)

Dakle, tko avion tko jumbo jet - važno je da ne aterira nisko u jurišajućem letu s lupinzima.

Bildajte samopuzdanje, pa da smo svi sami gabori!
    Vježba čuda čini.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    http://www.dailymail.co.uk/femail/ar...-lying-it.html

nedavno sam ovo našla i baš me zaintrigiralo.. pogledajte sve ove divne vjerne žene... or are they??
    Ma to ti je ona teorija....muž je ženi uvijek drugi muškarac s kojim je spavala (čak i prvi ako se 1. poseksaju kada ima mengu).

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pa i ovo je popovanje!
    Ili, koja bi onda bila razlika između savjetovanja i popovanja? Aha, znam. Za onoga tko nešto govori - to je savjet, za onoga tko sluša - popovanje.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa
    Pa i ovo je popovanje!
    Ili, koja bi onda bila razlika između savjetovanja i popovanja? Aha, znam. Za onoga tko nešto govori - to je savjet, za onoga tko sluša - popovanje.
    Savjet: mislim da će kiša, možda da poneseš kišobran?

Popovanje: znam da će padati kiša jer vidim crne oblake i jer sam ja uvijek u pravu i najpametnija. I zato ponesi kišobran jer sam ja tako rekla, a ja sam uvijek u pravu. A ako ne poneseš kišobran onda ćeš pokisnuti i izrast će ti rogovi i onda će ti biti žao što me nisi slušala. Jer sam ja uvijek, uvijek, u pravu, pa i sada.

Eto ti razlike između popovanja i savjeta

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidim da je ovaj topic apsolutno izgubio smisao. :/

iz navedenog razloga, a do sljedeće konstruktivne filozofirajuće rasprave, ovaj topic zaključavam.

Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •