da krenem u 4mj trud sam bila prehlađena dr opće prakse mi je dala ceporex pila san ga 3dana,sa 24tj t sam završila u bolnicu zbog ureaplasme i candide popila sam 6dana sumamed i odma posli njega eritromicin 10 dana prije 2tj sam ponovila briseve i još imam ureaplasmu dani su mi antibiotici ciprobay od priv gin i doksicilin od mog gin ali nisan još počela ništa pit jer mi je rećeno da ću ionako teško se rješit te bakterije a sad više da ne šteti djetetu a ja san još tjedan pa ulazim u 9mj e sad mi je stiga nalaz krvi i urina u krvi mi je povišena sedimentacija i leukociti ali mi dr govori da je to normalan nalaz u trudnoći :?
a u urinu su mi nađene dosta bakterija i 10-15 eritrocita(mislim jer nisan vidila nalaz) ali ja sam taj urin davala kod njih u amb u plastičnu mokru čašu koja je sve nego sterilna sad ne znam koliko to može utjecat na nalaz,ne znam da li ipak krenit sa antibioticima,strah me je popit jer san ih toliko već popila pa me straj da to neće šta na bebu utjecat a opet ne želim da negativno djeluju te bakterije ako i koje iman
cila san zbunjena![]()