ja ne mislim da ti je problem u mlijeku
moze i rizino i sojino i bilo koje
ja stavljam sve vrste jogurta, mlijeka, vrhnja, stogod nadjem u frizideru i nikad nije bilo da mi nisu dobro ispali, uvijek super ispadnu

kod mijesanja, jako je vazno da ne miskate MIKSERIMA i slicnim napravama
samo rucno, vilicom ili zlicom
i laganini, a ne ono udri mijesat

ja sam iz pocetka pekla u papiricima jer su mi tako ljepsi kad se serviraju, ali sam poslije skontala da mi ih je draze cijele pojest nego da mi pola smejse ostane na papiricima pa sad namazem cijelu rupu od kistom s uljem
stavim 2/3 smjese i to je to
uvijek se dignu
i uvijek uspiju

i ja stavim i prasak za pecivo i sodu bikarbonu
nisam nis od tih sastojaka ukinula

i uvijek, ali bas uvijek mi je temeljni recept onaj od Ancice
ja ga modificiram ovim ili onim dodacima, ali osnovni je Ancicin