Pokazuje rezultate 1 do 50 od 428

Tema: Školske torbe i pribor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj E. odnedavno obožava pisati tehničkom olovkom (B mina 0,7 mm) jer nema jak pritisak, pa ako koristi HB, ništa se ne vidi. Ljevak je i dosta je dugo trebalo dok nije naučio pisati tako da ne mrlja, ali uspio je nekako. Moram dobro paziti kakav oblik olovke mu odabirem, jer ne leži svaka u ruci kako treba. Našla sam u Sparu jednu zgodnu koja ima još i nadomjestivu gumicu na drugom kraju - idealno, a nije bila ni skupa. Malo je više koštala nego na ovom linku, ali dijete je zadovoljno. http://www.rog.hr/catalog/index.php?productID=7405 To je plastičnjak, ali njemu baš odgovara jer ne tiska svom snagom dok piše. Ima još jednu Staedtlerovu, vrlo solidnu, s metalnom unutrašnjošću.

L. ima jači pritisak, njemu je HB olovka ok, ali ako koristi tehničku, preferira minu debljine 1 mm (zapravo 0,9 mm) jer ta ne puca tako često kao one 0,5 mm. Za njega isto samo Staedtler ili FaberCastel dolazi u obzir, plastičnjaci - nula bodova.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da li se nekada negdje mogu naći Hamine Step by step torbe na akciji?
    u njihovom web shopu je sada 10% popusta, pa ne znam da li je to maksimum popusta što mogu očekivati ili mi se isplati čekati...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Da li se nekada negdje mogu naći Hamine Step by step torbe na akciji?
    u njihovom web shopu je sada 10% popusta, pa ne znam da li je to maksimum popusta što mogu očekivati ili mi se isplati čekati...
    Muller ima trenutno nešto torbi na sniženju, čini mi se i Haminih, ali to vjerojatno ovisi od dućana do dućana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •