a ne na cvjetnom
upravo smo saznale iz grada da nam nisu nikako mogli dati prostor na cvjetnom, zbog hrpe dogadjanja
znaci, zene, na spicu!
a ne na cvjetnom
upravo smo saznale iz grada da nam nisu nikako mogli dati prostor na cvjetnom, zbog hrpe dogadjanja
znaci, zene, na spicu!
tikica_69 prvotno napisa
![]()
![]()
Ok. A sad idem potražiti na karti gdje je to točno :/ . Vidimo se.
ja koja sam bila najglasnija i tjerala na okupljanje - na kraju ne mogu doći sutra na špicu! moramo hitno u slavoniju![]()
![]()
vidimo se!!!![]()
![]()
vrlo blizu Trga bana Jelačića...ne možeš pogriješiti ako kreneš od trga prema jugu (Gajeva ulica izlazi na trg kod hotel Dubrovnik) i eto štanda!Gabi prvotno napisa
a ispred štanda je pozornica za "cest is d best"![]()
Hvala vam.
Ma naći ću vas.
Vidimo se sutra![]()
Tako mi je žao što se nas dvije danas nismo zagrlile blizu štanda...rikikiki prvotno napisa
![]()
Drago mi je što sam upoznala članice udruge (marchi, eggmamu) i srela neke predrage znanice s foruma![]()
Ok, smiješ se grliti i s drugim curamaShanti prvotno napisa
![]()
a meni žao šta tebe nisam srelaShanti prvotno napisa
![]()
Drage moje evo i ja se javljam , bilo mi je jako drago danas biti dio tako velikog društva i pomoći barem u nećem ( puhanju balona i prikupljanju barem nekoliko potpisa) .Drago mi je da sma upoznala moju tikicu .
Današlja akcija mi je uljepšala dan osjećam se fantastiććno , puno vam hvala svima .
Moje zlato Jan-Renato i ja vam šaljemo velike , velike puse .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Curke, kako je završila peticija ??? Koliko ste potpisa sakupili ???
nesto vise od 800amyx prvotno napisa
![]()
+ 200 sa rodine rasprodaje
+ 3200 na internetu
nije lose![]()
Našla sam vas :D :D :D .
Ali vam nisam stigla pomagatijer sam upoznala Bab i Kadaunu pa smo morale na kavicu. Iskupila sam se s 30 internetskih potpisa danas poslijepodne.
Bravo za 800 potpisa.
Pa to je vise nego dobro za ovako kratko vrijeme.Vrtimo i dalje po mailovoma pozivnice za potpisivanje peticije pa da bar internetskih skupimo jos i vise.Gledala sam vijesti RTL-a, bilo je kratko zaista ali se vidi da ste se potrudile i Bete i Rode.Curke svaka cast i hvala na neprospavanim nocima i ulozenom trudu i vremenuegemama prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Prilog na RTL-u je bio sramotno kratak...mjerilo se u sekundama i rezalo u pol rečenice...ništa čudno...![]()
Na HTV-u ima text na teletextu, bilo je i na Novoj, ali su maknuli prije sat vremena... :/
Sta reci.... mislim, svasta bi semoglo reci...TinkiVinki prvotno napisa
Ali bolje ne ...
Ali ono sto zelim reci....
4200 potpisa??!! Cure, pa to je jedan VEEEEELIKIIIIKI BRAVO i SVAKA CAST!!!!!!!!
:D![]()
![]()
RODA i BETA - you are the best!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D![]()
Bravo, bravo, svaka čast curama iz udruga"martina123
4200 potpisa??!! Cure, pa to je jedan VEEEEELIKIIIIKI [size=6 prvotno napisa¨!