Do sada nam je podršku iskazalo 3000 potpisanih građana,
koalicija udruga u zdravstvu (koja iza sebe ima 200-tinjak udruga) , te
brojne osobe iz javnog i političkog života.
nadam se da tu nije kraj....
thnx ege![]()
Do sada nam je podršku iskazalo 3000 potpisanih građana,
koalicija udruga u zdravstvu (koja iza sebe ima 200-tinjak udruga) , te
brojne osobe iz javnog i političkog života.
nadam se da tu nije kraj....
thnx ege![]()
imamo 3000 potpisa već? a marči ti si se nadala da bar sa subotom skupimo toliko :D :D :D super!
Kako mene ovo veseli :D .Cak su mi krenule i suze radosnice.Pa valjda ljudi ipak imaju sluha za nas.
Iskreno se nadam da će imati sluha i da ćemo uspjeti
hoce li nasi potpisi i trudi imati IKAKVOG utjecaja? postoji li IKAKVA sansa da se ta sramota zaustavi? mislim da triba udariti po svim mogucim medijima....
evo samo jedna informacija
mm je na jednom forumu naletio na post u kojem je stavljen link na Rodu da tko želi može potpisati peticiju. Nije to forum gdje bi to mogla biti tema (konkretno radi se o fotografskom forumu) ali je pohvalno, potpisalo ih je par, a naravno bio je jedan komentar koji ja ne bi ovdje komentirala, ostali su poručili da su potpisali i komentari su pozitivni. Kap u moru, ali veseli :D :D
eto da i to znate![]()
e i da nikad nisam vidila mm tako bijesnog dok nije pročitao komentar tog........ nemam riječi za tu spodobu![]()
ja još uvijek nekako vijerujem u ono˝˝kad se male ruke slože....˝˝ :D
samo da se zna; iza kolicije udruge u zdravstvu stoji 200-njak udruga![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
samo naprijed, nema šanse da donesu taj zakon.
kolega MM-a stavio na taj forumBlekonja prvotno napisa
a komentara je bilo i uvijek će ih biti! ne brini se oko njih (tko zna bi li tako mislili da im je MPO jedina šansa za roditeljstvo)
Nadam se da sav ovaj trud nece biti uzaludan
drage moje znate kaako kaže jedna djećija pjesmica " kad se male ruke slože sve se mpže , sve se može ", evo i mi smo pokazali da smo zajedno jaći . Svima velike čestitke .
Neka i sve druge akcije budu ovako uspješne . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ZAJEDNICA ŽENA BUJŠTINE
kao humanitarna udruga ,a i kao žene sa velikim iskustvom u
pomaganju ženama djeci i starijim osobama isto tako kao jedne
od osnivača Saveza udruga udomitelja Hrvatske dajemo vam
potpunu podršku u vašem nastojanju da ne prođe ovaj zakon ..
da dijete dobiveno umjetnom oplodnjom može nakon 18. godina
pokucati na vrata biološkog roditelja ... mislimo da to nije
humani čin niti za dijete i njegove osječaje .. isto tako kao
niti za obadvije porodice koje su sudionici .. da bi bilo daleko
više štete nego koristi od ovog čina ... u koliko možemo
nešto konkretnije pomoći ... vrlo rado čemo se uključiti ..
lijep pozdrav članicama Rode od Zajednice žena Bujštine ...
LJERKA
Jako lijepo i hvala.Malo me kopka sta je s nasim lijecnicima, svaka cast Kniewaldima, ali MPO doktori kao da sute ili ih nitko nista nepita.Ili mozda cekaju da Zakon bude sluzbeo predstavljen u Saboru?
Upravo to se i ja zadnjih nekoliko dana pitam. :/taca70 prvotno napisa
Meni se čini da je zavladao strah od ministra da ne bi neki bili kažnjeni sa zabranom rada postupaka pa mudro šute.tinaka prvotno napisa
Vidite kako su prošli lječnici opće medicine.
Da, moglo bi biti, ili kako to kod nas biva, ne bi se začudila da su ih ucijenili radnim mjestima ili slično... :/
dr. Vlastelić iz KBC Rijeka je prošli četvrtak govorio na Radio Rijeci protiv prijedloga zakona.
Kakva ljudina je nas dr.VlastelicZivio i nadam se da cu kroz neko vrijeme po svog drugog anjdela kod njega... Ja sam aktivirala sve svoje da potpisu peticiju samo mi je zao sto nisam mogla biti u Zagrebu jucer jer sam u visokoj trudnoci ali svaka cast svim curama :D :D :D
ono što je velika greška pri stvaranju novog prijedloga zakona o MPO je to što liječnike nisu uključili u stvaranje tog novog prijedloga zakona.tinaka prvotno napisa
![]()
To mi je jako drago i nadam se da će dobiti još prostora u medijima, kao i drugi MPO liječnici, jer nije dobro za percepciju ako bi ispalo da je to (samo) patient-issue.Ameli prvotno napisa
Svaka mu čast!!!Ameli prvotno napisa
Ja bila kod Lučingera...on je jako ljut zbog tog prijedloga zakona i činjenice da njih nitko ništa nije pitao...
Znam da su dr. Lučinger i ministar bili kolege na faksu, ne znam u kakvim su sad odnosima, ali bilo bi dobro da malo iskoristi to poznanstvo ako može
xxxMali Mimi prvotno napisa
Samo mi budimo optimistične![]()
Ja uvijek iz svog optimizma crpim snagu![]()
Apel je do sada potpisan 4611 puta.
:D :D :D :D
i ja sam stavila na svoj Facebook profil link za potpise i već skupila tidesetak , i poslala poruku svim prijateljima koji će poslati svojima , i tako dalje i tako dalje . Nadam se da će se krug brzo proširiti :D :D :D
poslala link svojim prijateljima, koji su potpisali i šalju dalje