Bok curke,
ovako: morala sam manje-više cijelu trudnoću mirovati. Prvo hematom, pa skraćen grlić cijelo vrijeme, pa zadnji pregled bebina glavica skroz nisko...
Danas sam punih 37. tjedana :D . Na pregledu prije 10 dana dr. mi je rekao da je bebina glava jako nisko i da bi bilo dobro da izdržimo još 2-3 tjedna pa i do termina, jel je to ipak najbolje, da se beba razvije koliko treba u trbuhu... Dakle, koliko sam ga shvatila bilo bi zapravo dobro i dalje mirovati jel je bolje za bebu da je unutra koliko treba![]()
E sad, meni je već pre previše mirovanja i svi mi kažu da više ne trebam mirovat, sad bi bilo sve ok da se beba i rodi, trebam se počet aktivirat da steknem bilo kakvu kondiciju za porod, a i poslije će trebat nekaj delati kad dođe beba.
Pa sam sad u dvojbi, dal da još koji tjedan mirujem, mislim ako treba budem, ili je bolje da počnem šetuckat, nešto lagano raditi po doma... Zapravo se ne sjećam da sam čula da itko mora mirovat poslije puna 37. tjedna.
Kako ste vi koje ste mirovale cijelu trudnoću, jeste prestale mirovat nakon puna 37. tjedna?