-
Nisam znala za tu rodjendaoncu. Ipak smo se odlucili za onu u Sv. Ane.
Mozda ne bi bilo lose da na jednom mjestu stavimo popis svih rodjendaonica i igraonica za koje znamo.
Daklem ja cu one kojem sam uspjela pronaci ili posjetiti uz vrticke rodjendane:
Rodjendaonica Havana
Pejaceviceva 34,Osijek
031/302-000 ili na 098/947-0857.
Cijena 1000 kuna za 20 djece
Ukljuceno: pozivnice, slatke i slane grickalice, sokovi, pizza i torta, 2 sata animatori zabavljaju djecu, snimaju fotoaparatom i kamerom (dobijete CD)
Bez pizze i torte : 800 kuna
Rodjendaonica
Sv. Ane 40, Osijek
091/9444333 ili 031/368 325
Cijena: 500 kuna radnim danom, subota i nedjelja 650 kuna termini od 15-17 i 18-20 sati, a od 12-14h 500 kuna.
Racunaju oko 15-tak djece, ako je koje vise nema veze.
Ukljuceno pozivnice, slatke i slane grickalice, sokovi, snimaju fotoaparatom (dobijete CD).
Moze se donijeti ili pizze ili torta (oboje je previse jer se party pretvori u jedenje i sjedenje), 2 sata 2 animatora zabavljaju djecu.
Gimnasticko drustvo Osijek (Sokolski dom)
Kralja Zvonimira 5, Osijek
0981776511 ili 091/5861012
Proslave rodjendana u gimnastickoj dvorani. Subotom i nedjeljom u poslijepodnevnim satima. Sat i pol sa dvoje trenera, ucenje osnovnih gimnastickih elemenata, natjecateljske igre, skokovi na trambulinu i jamu punu spuzvi.
Do 10 djece 200 kuna, za svako slijedece 20 kuna.
Sami mozete donijeti klopu, cugu, tortu ali i sve ostalo morate nabaviti sami: salvete, tanjurice,case, pozivnice.
http://www.gdosijek.com/
(pod INFO)
Igraonica Danči
Gornjodravska obala 91c,Osijek
098/682-678
1. ROĐENDANI:
2.5 sata proslave;slane i slatke grickalice;sokovi;uređenje prostora; animatori;sav pribor za jelo i piće;pozivnice;CD s fotografijama.
Ovaj paket na osnovi 10-ero djece iznosi 600kn, za svakog uzvanika preko toga broja doplata je 15 kn.
http://www.igraonica-danci.net/
Mc Donalds
Ne znam cijenu. Doljenavedene cijene su iz druge ruke (rekla kazala):
oko 30-tak kuna, torta se posebno placa (mala cca 50 kuna).
E sad ako vam se da nastavite niz i mogucnosti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma