Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Etericno ulje cajevca i gljivice pod noktom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ispod noktića se stvara bijeli sitni mrvičasti sloj, a nokat kao da prestane rasti i postaje krhak na vrhu, ali to sve ide u fazama. Sve druge redovito režeš, a taj bolesni nemaš šta odrezati. Ne raste u dužinu, nego postaje sve deblji i deblji, zapravo rastu slojevi jedan preko drugog. Ja sam posumnjala da su gljivice, ali sam pitala pedijatricu (ne postavljam sama dijagnoze), ona me poslala u Klaićevu dermatologu. Odredila nam je tromjesečnu terapiju canesten kapima, ali nakon prestanaka terapije, opet sve isto.
    Čini mi se da se stanje polako popravlja usljed našeg alternativnog liječenja. Inače se gljiva jaaaako dugo rješava.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

kaae..........i jas go imam istiot problem koristam caevec 8 meseci i na kozmeticar mi gi struzat mnogu e bolno,dali kaj vas samo so caevac pomina ?sta je to gospine trave dali znaes kako e na makedonski ili latinskoto ime
    Posljednje uređivanje od suzeto : 05.02.2010. at 01:12

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj suzeto prvotno napisa Vidi poruku
    kaae..........i jas go imam istiot problem koristam caevec 8 meseci i na kozmeticar mi gi struzat mnogu e bolno,dali kaj vas samo so caevac pomina ?sta je to gospine trave dali znaes kako e na makedonski ili latinskoto ime
    ULJE AUSTRALIJSKOG ČAJEVCA
    Lat. naziv: Melaleuca alternifolia, Myrtaceae
    Zemlja porijekla: Australija
    Geogr. porijeklo: Nambucca Valley, Novi Južni Vels

Gospina trava (Hypericum perforatum L.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •