Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Kako iskoristiti kuhana jaja?

  1. #1
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno Kako iskoristiti kuhana jaja?

    Znate o čemu govorim. 18 pofarbanih jaja, bezuspješni pokušaji dijeljenja jaja i kaj sad? Musaka? Ograničena sam, recimo to tako, jer ne bih išla u dućan, ali valjda bi se našlo u frižideru/frizeru nešto za iskombinirati.

    Fala!

  2. #2
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,680

    Početno

    Bas si mi ideju dala.
    Francuski krumpir ( kuhani krumpir, kuhana jaja, kobasice ili kulen, zaliveno vrhnjem i jajima)
    salata od jaja( jaja , kuhana junetine , luk- moze i bez junetine), ima i ona neka mimoza salata, ali nisam radila.

  3. #3
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Iskreno ja ih bacam na kraju. Zato ne farbam puno cijelih, nego prazne. Jednostavno mi se gade pofarbana jaja u kombinaciji s stajanjem na toplom.

  4. #4
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,680

    Početno

    Nama ne stoje u toplom nego u hladnjaku.

  5. #5
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,006

    Početno

    Hvala! Bit će francuski krumpir.

  6. #6
    ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,633

    Početno

    I nasa stoje u frizideru.

  7. #7
    Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    village...long village
    Postovi
    1,638

    Početno

    mimoza salata
    radi nje svake godine bojamo sve VIŠE jaja (da što više ostane)
    eno je već u frižideru

  8. #8
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    4,284

    Početno

    Mi uvijek radimo najjednostavniju varijantu: narežemo jaja, crveni luk, dodamo ulje (ide ga malo više), sol, papar i ocat. Dobro promiješamo i to je to. Jako je fino i zasitno. Gomila kalorija, ali tko voli - nek izvoli.

  9. #9
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,201

    Početno

    ja za moje farbam cijelih 4 komada ( mišljenja sam ak baš hoćeju jesti jaja , nova su gotova za manje od 10min), kuham samo u luku.

    inače dobili još pokoje koje smo poklonili dalje.

    sister farbala samo 35 kom, ali nij je puno više nego nas.

  10. #10
    ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,633

    Početno

    Ja sam farbala 15, od toga smo 10 dali dalje. Ali smo i dobili 15. :/
    Nesto pojedu, nesto iskoristim za francusku, nesto za salatu od tune. Rijetko koje bacimo.

  11. #11
    kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    početak Slavonije
    Postovi
    2,137

    Početno

    ja sam napravila fini umak ala majoneza
    tri jaja (cijela)
    sir
    vrhnje
    ulje
    sol
    i to izmiksala u blenderu

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •