-
Kako iskoristiti kuhana jaja?
Znate o čemu govorim. 18 pofarbanih jaja, bezuspješni pokušaji dijeljenja jaja i kaj sad? Musaka? Ograničena sam, recimo to tako, jer ne bih išla u dućan, ali valjda bi se našlo u frižideru/frizeru nešto za iskombinirati.
Fala!
-
Osoblje foruma
Bas si mi ideju dala.
Francuski krumpir ( kuhani krumpir, kuhana jaja, kobasice ili kulen, zaliveno vrhnjem i jajima)
salata od jaja( jaja , kuhana junetine , luk- moze i bez junetine), ima i ona neka mimoza salata, ali nisam radila.
-
Iskreno ja ih bacam na kraju. Zato ne farbam puno cijelih, nego prazne. Jednostavno mi se gade pofarbana jaja u kombinaciji s stajanjem na toplom.
-
Osoblje foruma
Nama ne stoje u toplom nego u hladnjaku.
-
Hvala! Bit će francuski krumpir.
-
I nasa stoje u frizideru.
-
mimoza salata
radi nje svake godine bojamo sve VIŠE jaja (da što više ostane)
eno je već u frižideru
-
Mi uvijek radimo najjednostavniju varijantu: narežemo jaja, crveni luk, dodamo ulje (ide ga malo više), sol, papar i ocat. Dobro promiješamo i to je to. Jako je fino i zasitno. Gomila kalorija, ali tko voli - nek izvoli.
-
ja za moje farbam cijelih 4 komada ( mišljenja sam ak baš hoćeju jesti jaja , nova su gotova za manje od 10min), kuham samo u luku.
inače dobili još pokoje koje smo poklonili dalje.
sister farbala samo 35 kom, ali nij je puno više nego nas.
-
Ja sam farbala 15, od toga smo 10 dali dalje. Ali smo i dobili 15. :/
Nesto pojedu, nesto iskoristim za francusku, nesto za salatu od tune. Rijetko koje bacimo.
-
ja sam napravila fini umak ala majoneza
tri jaja (cijela)
sir
vrhnje
ulje
sol
i to izmiksala u blenderu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke