da, razlika je u onome "male količine" (tipa: izbjegavati, ali davati u malim kol.) ili "nikako" (potpuno izbaciti i "nedajbože" koristiti), znam, znam,.,,
bili smo na soji, ali sam ju eksperimentalno izbacila i od tada je koža bolje pa i dalje izbjegavamo (kupujem rižino, za zobeno oklijevam zbog glutena)
najviše me zapravo "brine" što je sada u fazi kada bi polako trebao iskusiti čari obiteljskog ručka (naravno, prilagođenog), a nikako ne mogu uskladiti naše i njegove prohtjeve
brine me taj socijalni aspekt više nego da nešto "propušta" u mineralno-vitaminskom smislu...
uvijek bulji u stvari koje ne smije ko da zna da ne smije
(ma možda i ja malo umišljam, ali ipak bih htjela i našu prehranu postupno prilagoditi zbog njega, a bo'me i iz praktičnih razloga: 2 ručka raditi iziskuje više vremena nego 1 ...)