Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Recepti za alergičare/atopičare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hvala bimba iaia, ovaj kolacic odmah sutra idem raditi - samo ćemo izbaciti ovo voće i staviti drugo, ali čini se vrlo fino, mljac

Kupila sam rižine i prosene poppies, ali iskreno ne znam što bih s njima - kako da ih priremim. Rižino mlijeko ne koristim jer nam je rekla nutricionistica da sadrži tragove teških metala pa nije za djecu, a i kalorijski da je preslabo za njihove potrebe. Pa ako imate još kakvu ideju...

Ovo jelovnika stvarno više ne brinem, puna sam novih informacija samo da još uvedemo neke nove namirnice pa da se bacim na kuhanje i isprobavanje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Rižine i prosene poppies možeš jednostavno posuti po voću - primjerice, po svježe naribanoj ili kuhanoj jabuci/kruški, na taj način će omekšati i učiniti obrok zasitnijim. Možeš i uz kuhano povrće, u juhama i slično.

Moram priznati da sam malo zabrinuta zbog ove informacije o rižinom mlijeku, iako ga i ne koristimo previše... Nisam baš shvatila da li sva u sebi sadrže tragove teških metala, ili samo ona koja nisu označena s "bio" ili "eko"... pa ako mi netko može objasniti, bila bih jako zahvalna...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •