Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: bruh?

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno bruh?

Kod svoje djevojčice od 7 tjedana primjetila sam iznad pikice(malo desno) blagu oteklinu,tvrdu na dodir..Ona dosta plače i grči se,pa samo plač pripisivali grčevima.Sad sam se uplašila da ta oteklina nije bruh.kako izgleda bruh kod djevojčice?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moja L. ima obje preponske kile, ali je desna veća. Pojavi se kada se jako napinje, plače i sl., ali je kila reponibilna, što će reći, vraća se "unutra" kada ju pritisnem, dakle, nije se uklještila, što je najbitnija stavka. Ali nije tvrda na dodir :/ Da li beba povraća, da li ima stolicu, da li jede normalno, ima li temperaturu? Kako reagira kad joj pritisneš tu "oteklinu"? Da li se ta "oteklina" miče, uvlači i sl.?

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ništa,ono je što sam se i bojala-preponska kila .Ali kao i kod tvoje curice,ona se povuče ili je nekad manja ili veća.Ona dobro jede,lijepo napreduje,samo što puno plače i slabo spava preko dana(ali takva je skoro od rođenja).Uglavnom ,za sada je neće dirati,a ja se nadam da će se vremenom povući.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da li se kod vaših klinaca bruh povukao sasvim, pa onda ponovo pojavio? Da li se može dogoditi da se pojavi uslijed temperature ili neke bolesti, pa se onda povuče i ne pojavi se više?
    Kirurg je rekao da se neće sam povuči i da treba operaciju, ali već 2 dana se ne pojavljuje i sada nisam više sigurna za tu operaciju. Čula sam par prića da se ipak povukao bez obzira na lječničke prognoze.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Može li mi netko napisati u koju je bolnicu najbolje ići na operaciju? Vidim da se negdje ostaje par dana, negdje se isti dan ide kući?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kod Leone se neki puta vidi više neki puta manje. Iskreno, u zadnje vrijeme ju baš i nisam primijetila. Mi smo trebali ići na Rebro kod dr. Luetića, ali su se onda javile komplikacije u vezi drugih stvari pa je to odgođeno do daljnjega. Ne znam kako je na Rebru, mislim da se ide isti dan doma, ali najbolje da nazoveš i raspitaš se
    http://www.kbc-zagreb.hr/klinike_i_z...u/djecja%20kir

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala, nazvati ću sutra.
    Kopam malo po pretražniku i vidim da se u Klajićevoj ostajalo i po 4 dana, doduše 2006. a posjeti su bili dozvoljeni samo u vrijeme posjeta. Pa sam se šokirala. Vito je užasno vezan za mene, neće da ga čuva ni baka a kamoli netko drugi, cijelo vrijeme plače... Kako bi to bilo u bolnici bojim se i pomisliti. Nema šanse da ga dam negdje gdje mora ostati bez mene.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Koliko dugo ima Leona taj bruh?
    Kod Vite se ne vidi uopće, samo iskoči svakih par dana, nekad više, nekad manje. Ja ga lagano masiram i brzo nestane.
    1000 Leonici!

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Naručili su nas na operaciju 10.11. u 7,30. Kaže kirurg da ako bude sve ok mogu nas pustiti do navećer. Inače se ostaje 1 noć.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Operiran je jućer, u 13 h (bili smo naručeni u pola 8, miš je bio gladan i žedan od predhodne večeri. ) Sve je dobro prošlo, bila mu je uklještena i trbušna maramica, tak da dobro da nismo čekali, ali je zbog toga ipal morao ostati preko noći. Nisam uspjela ostati sa njim, ali je još bio mamuran od anestezije, a i skompao se sa dečkima u sobi, tako da se nadam da spava. Čim ostavim klince u školi jurim do njega.
    Usput mu je kirurg povukao kožicu, a da me nisu ni pitali. Rana ga ne boli, ali ga peče dok piški.
    Nadam se da je sve u redu i da danas ide doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •