-
bruh?
Kod svoje djevojčice od 7 tjedana primjetila sam iznad pikice(malo desno) blagu oteklinu,tvrdu na dodir..Ona dosta plače i grči se,pa samo plač pripisivali grčevima.Sad sam se uplašila da ta oteklina nije bruh.kako izgleda bruh kod djevojčice?
-
Moja L. ima obje preponske kile, ali je desna veća. Pojavi se kada se jako napinje, plače i sl., ali je kila reponibilna, što će reći, vraća se "unutra" kada ju pritisnem, dakle, nije se uklještila, što je najbitnija stavka. Ali nije tvrda na dodir :/ Da li beba povraća, da li ima stolicu, da li jede normalno, ima li temperaturu? Kako reagira kad joj pritisneš tu "oteklinu"? Da li se ta "oteklina" miče, uvlači i sl.?
-
Ništa,ono je što sam se i bojala-preponska kila
.Ali kao i kod tvoje curice,ona se povuče ili je nekad manja ili veća.Ona dobro jede,lijepo napreduje,samo što puno plače i slabo spava preko dana(ali takva je skoro od rođenja).Uglavnom ,za sada je neće dirati,a ja se nadam da će se vremenom povući.
-
Da li se kod vaših klinaca bruh povukao sasvim, pa onda ponovo pojavio? Da li se može dogoditi da se pojavi uslijed temperature ili neke bolesti, pa se onda povuče i ne pojavi se više?
Kirurg je rekao da se neće sam povuči i da treba operaciju, ali već 2 dana se ne pojavljuje i sada nisam više sigurna za tu operaciju. Čula sam par prića da se ipak povukao bez obzira na lječničke prognoze.
-
Može li mi netko napisati u koju je bolnicu najbolje ići na operaciju? Vidim da se negdje ostaje par dana, negdje se isti dan ide kući?
-
Kod Leone se neki puta vidi više neki puta manje. Iskreno, u zadnje vrijeme ju baš i nisam primijetila. Mi smo trebali ići na Rebro kod dr. Luetića, ali su se onda javile komplikacije u vezi drugih stvari pa je to odgođeno do daljnjega. Ne znam kako je na Rebru, mislim da se ide isti dan doma, ali najbolje da nazoveš i raspitaš se
http://www.kbc-zagreb.hr/klinike_i_z...u/djecja%20kir
-
Hvala, nazvati ću sutra.
Kopam malo po pretražniku i vidim da se u Klajićevoj ostajalo i po 4 dana, doduše 2006. a posjeti su bili dozvoljeni samo u vrijeme posjeta. Pa sam se šokirala. Vito je užasno vezan za mene, neće da ga čuva ni baka a kamoli netko drugi, cijelo vrijeme plače... Kako bi to bilo u bolnici bojim se i pomisliti. Nema šanse da ga dam negdje gdje mora ostati bez mene.
-
Koliko dugo ima Leona taj bruh?
Kod Vite se ne vidi uopće, samo iskoči svakih par dana, nekad više, nekad manje. Ja ga lagano masiram i brzo nestane.
1000
Leonici!
-
Naručili su nas na operaciju 10.11. u 7,30. Kaže kirurg da ako bude sve ok mogu nas pustiti do navećer. Inače se ostaje 1 noć.
-
Operiran je jućer, u 13 h (bili smo naručeni u pola 8, miš je bio gladan i žedan od predhodne večeri.
) Sve je dobro prošlo, bila mu je uklještena i trbušna maramica, tak da dobro da nismo čekali, ali je zbog toga ipal morao ostati preko noći. Nisam uspjela ostati sa njim, ali je još bio mamuran od anestezije, a i skompao se sa dečkima u sobi, tako da se nadam da spava. Čim ostavim klince u školi jurim do njega.
Usput mu je kirurg povukao kožicu, a da me nisu ni pitali.
Rana ga ne boli, ali ga peče dok piški.
Nadam se da je sve u redu i da danas ide doma.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma