Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Hoće li se smanjiti? :(

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Hoće li se smanjiti? :(

Eto, ja sam malo zabrinuta zbog veličine svojih grudi. Prije trudnoće i dojenja bila sam C, sad sam E veličina. Malo mi je to tu mač. Ima li nade da se nakon dojenja sike smanje? Inače sam izgubila višak kilograma, ali u grudima sam ono vau. Jel traba tko da mu dam višak

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da imam čarobnu kuglu, možda bih ti i mogla odgovoriti.
    ovako... nema univerzalnog odgovora; morat ćeš se strpjeti do prestanka dojenja.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moje su s B/C došle u minus nakon 1.dojenja...sad dojim i cca C su i opet će, nažalost, nestati :/

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moje su također bile B/C ,a nakom dva dojenja su ostale male vrećice za čaj!

svaki dan me vrećice za čaj podsjete kakav sam predivan posao odradila,i opet bi,bez obzira na njih!

nadam se da ću kroz par godina skupiti love i posjetiti gospodina Glumičića 8)

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moje su prije dojenja bile na E, a sad su HH
    Ne smijem ni smršati puno jer bi tek onda došle do izražaja ( naravno da smijem, al mi ne polazi za rukom)

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja šizim jer su moje s B došle na D i nemam što za obući, ali ono stvarno. zbogom svim ljetnim haljinicama (koje bi bile tako super za dojenje). nosim h&m potkošulje koje sam kupila u trudnoći.

spremam se u šoping ovih dana, samo ne znam s kojom lovom

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja bih dragom Bogu bila najzahvalnija na svijetu da ostanu malo veće, pa tama i viseće

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

tama=taman

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    ...,a nakom dva dojenja su ostale male vrećice za čaj!
    Da mi je znati di samo kopate ovako slikovite opise

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moja bolna, ma NAJBOLNIJA tema . ja sam uvijek imala D, pa cak i nakon prve trudnoce, ali u drugoj trudnoci dosla sam do F :shock: prestala sam sa dojenjem prije godinu dana, ali ni makac sa F. inace nisam visoka i te ogromne grudi me cine hodajucom bacvom. no najgore od svega mi je kad me muskarci gledaju na jedan posebno ljigav nacin
    ja ozbiljno razmisljam o odlasku pod noz, ali treba mi jos mrvica snage za to.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj lillifee prvotno napisa
    moja bolna, ma NAJBOLNIJA tema . ja sam uvijek imala D, pa cak i nakon prve trudnoce, ali u drugoj trudnoci dosla sam do F :shock: prestala sam sa dojenjem prije godinu dana, ali ni makac sa F. inace nisam visoka i te ogromne grudi me cine hodajucom bacvom. no najgore od svega mi je kad me muskarci gledaju na jedan posebno ljigav nacin
    ja ozbiljno razmisljam o odlasku pod noz, ali treba mi jos mrvica snage za to.
    baš mi je žao...sudeći po mojoj majci i izgledu njzinih grudi, mene čeka isto. a moje su bile tako slatke, dva limunčeka!
    inače otišla jučer u xnation (imaju majice od organskog pamuka - konačno u cro!). broj mi se sa xs ili s povećao na L!!!!!!! ah!

(obožavam dojiti svoje dijete, da netko ne pomisli drugačije)

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moje su posle dvoje dece i dva dojenja ostale za broj vece.
    Sad s trecim su E :/

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Joj, joj, joj, ja bih da se moje smanje..... Ali vidim da baš nema puno nade

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo ja sam imala poveće sise,sada nakon dojenja mi se čini da ću imat dvi suhe smokve

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam se bas nadala odgovorima tipa:
    "da, da, naravno da ti se smanje za par brojeva, a kao nagradu za dugo dojenje djeteta budu onako fino čvrste i jedre."
    no, avaj!!! vi sve nešto o vješanju.

ja već godinama razmišljam o smanivanju grudi. prije sam imala G, u trudnoći H, a sad imam grudnjak za dojenje s I košaricom. Da, to postoji
    nekako računam da bi do 40 trebala roditi svu djecu koju ću imati pa onda sjec-sjec.
    Košta bezbroj, ali mislim da čak i socijalno pokriva dio ako uzrokuje ozbiljne probleme s kičmom. a vjerujte mi da I košarice izazivaju

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Joooooj
    I meni je MM obecao "nove sise"kad izradjam svu decu
    A upravo jesam :D
    Samo,nesto sam gledala na Reality zone kanalu kako ta operacija izgleda :/
    Malo me prosla volja za sec-sec

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam uvijek imala male grudi, ali pomirila sam se bila sa svojom dvojkom. A sad ću morati opet poraditi na pomirivanju jer su mi nakon prestanka dojenja smanjene na ne znam što, nulu čini mi se. Znala sam da neće biti kao za vrijeme dojenja, ali manje su nego ikad!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj KayaR prvotno napisa
    Joooooj
    I meni je MM obecao "nove sise"kad izradjam svu decu
    A upravo jesam :D
    Samo,nesto sam gledala na Reality zone kanalu kako ta operacija izgleda :/
    Malo me prosla volja za sec-sec
    Imaš raznih metoda stavljanja silikona, biraš onu koju ti hoćeš, jer za rez i način stavljanja imaš pravo izbora.

Ja sam jedna od onih koja će se mašiti za silikone kad rodi svu djecu

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Uh,moraju li bas silikoni :?
    Ja bih da mi ih "prekroje"da gledaju "gde treba"bez silikona

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

koliko ja znam, silikoni ne trebaju za smanjivanje. iako je smanjivanje daleko teži postupak od povečavanja mislim da ću se ipak jednom u životu odlučiti za tako nešto

nego, zna li netko nekog dobrog fizijatra? moram otici na pregled, leđa me opako bole već mjesecima, a nikakve masaže ne pomažu

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni su prije trudnoce bile bubnut cu C, tokom dojnja su E s tim da je desna iz koje ne jede mjesecima sad B...

znaci...nakon dojenja manje nego su bile prije

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni su se oba puta posle dojenja smanjile, tacnije tretiram da sam grudi imala samo u trudnoći i tokom sisanja beba :D

of topic:
    Pepita diiiiiivan ti je avatar

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u prvoj trudnoći i dojenju se nisu pomakle ni za milimetar: ni u jednom smjeru.
    sada... narasle na F, samo što me ne progutaju

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa
    ja šizim jer su moje s B došle na D i nemam što za obući, ali ono stvarno. zbogom svim ljetnim haljinicama (koje bi bile tako super za dojenje). nosim h&m potkošulje koje sam kupila u trudnoći.

Ha ha ha
    Oprosti draga, ali znam kako ti je... meni ista prica...B/C na E/F pred kraj trudnoce i prvih pola godine dojenja... jos drasticniji porast.. sa skoro do njenih godinu dana sam nosila samo h&m potkosulje za dojenje i preko trudnicke majice jer su mi sve druge bile ili preuske u grudima ili prekratke jer bi ih cice lijepo potegnule iznad pupka... Onda su se misteriozno pretvorile u vrecice za caj i mogla sam opet u svu robu a sad sam trudna opet, dojim malo i bas su onak taman... ali ne zadugo

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

I ja imam dvije vrećice za čaj ( ocijeđene )
    Ali radeeeeeee, od 31.7. 2005. uz 6-mjesečnu pauzu u drugoj trudnoći!
    Tako sam ponosna na njih!

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa

Ha ha ha
    Oprosti draga, ali znam kako ti je... meni ista prica...B/C na E/F pred kraj trudnoce i prvih pola godine dojenja... jos drasticniji porast.. sa skoro do njenih godinu dana sam nosila samo h&m potkosulje za dojenje i preko trudnicke majice jer su mi sve druge bile ili preuske u grudima ili prekratke jer bi ih cice lijepo potegnule iznad pupka... Onda su se misteriozno pretvorile u vrecice za caj i mogla sam opet u svu robu a sad sam trudna opet, dojim malo i bas su onak taman... ali ne zadugo

ok, novo saznanje iz Liscinog dućana - košarica E sam!!!! kaže mi žena - ne gledajte uopće sve ovo što je izloženo u trgovini, za vas su samo ovi modeli i ode u sladište po posebnu kutiju!!!! hajde sada ću bar k'o pamela trčati po plaži. 8)

ah! kupila jednu trudničku haljinu u benetonu, jer u one druge, normalne mi sise ne stanu!

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mene zanima kako ugurati te naše sike u bikini. Ja imam osjećaj da će na plaži svi gledati samo u moje bubs

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mene muči kako popuniti svoj stari badić. Morat ću nabaviti novi. Na dječjem odjelu!

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ok, novo saznanje iz Liscinog dućana - košarica E sam!!!! kaže mi žena - ne gledajte uopće sve ovo što je izloženo u trgovini, za vas su samo ovi modeli i ode u sladište po posebnu kutiju!!!! hajde sada ću bar k'o pamela trčati po plaži. 8)

ah! kupila jednu trudničku haljinu u benetonu, jer u one druge, normalne mi sise ne stanu!
    he he... vidis da nije tako strasno...
    tako sam i ja prije dvije godine kupovala sve nove badice (mislim 2 kom da ne bi slucajno dobila gljivice od mokrog kupaceg pa prosle godine jos jedan)... bas mi se super poklopilo da su mi narasle u trudnoci i jos se nisu ispuhale kad mi je mala imala 6-7 mjeseci pa su potrajali 2 god
    A da ove godine mogu na more opet bi mi bili dobri, a ovako sumnjam da cu ih obuci do 9. mj kad nadam se udjem u 36. tj

sve na stranu, ali super mi je kod njih sto imaju i 38 E i 40 E pa nema frke kao u drugim ducanima... gdje moras kupiti xxl majicu jer ti manja ne stane a onda ti ova visi do koljena

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Juls prvotno napisa
    Mene zanima kako ugurati te naše sike u bikini. Ja imam osjećaj da će na plaži svi gledati samo u moje bubs
    ja svoje jedva potrpam (kao što rekoh - I košarica, a kostim H, nema većih), ali se ne zabrinjavam oko toga hoće li me gledati ili ne.
    neka gledaju ljudi, ako ih to veseli. pa neću valjda nositi majicu po plaži.
    ja nešto ne volim prevelike dekoltee da mi se cice rasipaju na sve stane, a moja mater i svekrva mi uvik govore da malo "pokažem raskoš" 8)

pinguica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mene ne dira toliko to što su mi narasle sise i hoće li takve ostat koliko me dira to što su mi narasle i potamnile bradavice. Da li se kome vratila stara boja i veličina (ako vam se uopće promijenila)?

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moje su van trudnoce izrazito roza,bradavice prosecne velicine.
    U trudnoci potamne, areola i bradavice se uvecaju.
    Tokom dojenja se sve vrati na staro.Kao da beba postepeno posiki boju
    Sve bude kao nekad,imam trostruko iskustvo

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moje su van trudnoce izrazito roza,bradavice prosecne velicine.
    U trudnoci potamne, areola i bradavice se uvecaju.
    Tokom dojenja se sve vrati na staro.Kao da beba postepeno posiki boju
    Sve bude kao nekad,imam trostruko iskustvo
    Potpisujem...
    Jedan dan kad sam se tusirala primjetim da su mi bradavice ponovno potamnile (a da ti budem iskrena toliko su postupnno posvjetlile da to uopce nisam primjetila... mislila sam da su kao u trudnoci...)

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Luci07, ista stvar je i kod mene. Ja moram opet valjda bit trudna da bi dobila cice.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nakon koliko vremena se otprilike vrati boja? ja dojim skoro 9 mjeseci i jos uvijek su mi tamne...a jos gore imam i onu crtu na trbuhu
    sto se cica tice kaze moja mama da postoje vjezbe za ucvrscivanje..ja osobno ne znam sto bi me natjeralo na plasticnu operaciju jer mi i na telki izgleda prestrasno ali procitala sam neki dan da postoji nesto novo bez noza sto traje godinu dana..daju ti neku inekciju koja djeluje na povecavanje sala u grudima pa se popune..

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja se nadam da se nece smanjiti, ni objesiti,pa da imam vrecice za caj,kako je netko rekao.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

A znači ti mi pokupuješ grudnjake. I ja sam E! Bile predivne 75C, ko dvije loptice, a sad sam na E. Dojim već 5 godina, i sad mi dosta, al mali ne pušta!Nikad mi se nakon dojenja nisu smanjile, samo se splosne i objese ko dvije torbe...

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

o joooooooj
    I ja imam E sad.Ne znam da li ce se ovaj put smanjiti,ali prosla 2 puta su ponovo mogle stati u stare 80D grudnjake,ovaj put mi se to cini nemoguce
    Jos mi nisu ni jednake,ni ne izgledaju isto,jedna izgleda bolje a druga.... :/
    Ovo mi je poslednja beba i nadam se dugom dojenju,i nije mi ni bitno bas kako ce sise izgledati,samo nek se malo smanje.
    Ove lubenice.....

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

o joooooooj
    I ja imam E sad.Ne znam da li ce se ovaj put smanjiti,ali prosla 2 puta su ponovo mogle stati u stare 80D grudnjake,ovaj put mi se to cini nemoguce
    Jos mi nisu ni jednake,ni ne izgledaju isto,jedna izgleda bolje a druga.... :/
    Ovo mi je poslednja beba i nadam se dugom dojenju,i nije mi ni bitno bas kako ce sise izgledati,samo nek se malo smanje.
    Ove lubenice.....
    Ma daj, to mi tak vidimo, a drugi viču vau kak su ti super sise od kad dojiš. :D Bljak, i ja bi manje, al kad pogledaš ti si mama 3 djece, i to ti je najbolji argument!

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

da
    Jos da nisam nazidala kilazu....sise bi jos prezivela
    ovako cela licim na sisu

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tek sam ti sad vidjela lice. Baš si lijepa žena, koja cijela sisa!
    Kad ti je lice lijepo sve drugo je manje bitno....

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja se nadam da ce se moje smanjiti !!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •