-
perilica za suđe i frižider
Kupujemo perilicu za suđe i frižider. Frižider bi nam trebao veći i s ledenicom. Nemamo baš puno vremena pa bi svaki savjet dobro došao.
Nekako razmišljamo o Wirlpoolu, pa me zanima Vaše mišljenje.
Isto tako i perilicu za suđe, ima li netko Wirlpool modelADP 4737 WH? Ili neku drugu 6th sense?
Ako imate bolji prijedlog... :D
-
Podižem, ma ne vjerujem da živite bez perilice i frižidera
, ili nisu za preporuku ? :/
-
evo ju ću napisati svoje iskustvo!
mi imamo ugradbenu perilicu - Candy. meni je odlična, ali sam recimo bila kod svoje šogorice, ona ima Electroluxovu, nije bila nešto preskupa, a pere odlično i uopće ju ne čuješ. nakon toga moja mi se činila da lupa kao da ima tulum unutra, ali odlično pere!
fridž imamo quadrov, i s njim smo prezadovoljni, koštao je nekih 4000 kuna, i to mi je odlično uložen novac! oooogroman je, gore ima ledenicu! ako te zanima potražiti ću negdje sliku da vidiš kak izgleda! ako imaš mjesta u kuhinji njega stvarno preporučam!
e sada, s Wirlpoolom nemam iskustva, jer mi baš ništa doma nije te marke! :/
-
quadro frižider,2400kn veliki i prezadovoljni, kvalitetna unutarnja plastika što mi je bilo bitno
perilica suđa quadro-e pa sad, mogli smo i bolje izabrati, nisam baš najzadovoljnija, najveći razlog protiv je taj što veliki plitki tanjuri ne stanu unutra, odnosno prskać vode lupa po njima
-
frižider mi je LG, sa spremnikom za vodu,a svi ostali aparati u kuhinji whirpool (6th sense mi je ugradbena perilica-jako zadovoljna, perilica rublja i sušilica također) ja sam se rukovodila savjetom majstora koji mi inače popravlja aparate,a ovlašten je i za ovu marku. Sve drnda 500 puta dnevno i traje radi savršeno.
-
ako ste hranoljupci/kuholjupci iliti ljudi kojima je frižider uvijek pun, moj savjet je sljedeći: kupite frižider koji je SAMO frižider, + škrinju (kolika vam već treba) odvojeno
meni iskustvo govori da jedan obični frižider+zamrzivač nije nikad dovoljno velik za jednu obitelj...
glede proizvođača prepuštam drugima
-
To je istina. Nama se naš veliki (ali ne dvokrilni) kombinirani frižider/zamrzivač LG činio ogroman, al kad dođeš iz malo većeg šopinga jedva sve stane unutra. A ja ni ne kupujem previše unaprijed. Iako, i opet bi kupili takav jer nemamo mjesta za dvokrilni, niti potrebe za posebnim zamrzivačem. Uzeli smo LG umjesto Whirlpoola jer je ovaj s gotovo istim energ. karakteristikama i dizajnom bio dosta povoljniji cca. 1500 kn. Inače svi hvale Whirlpool, vjerujem da s tim nećeš pogriješiti.
-
Da pojasnim... nije frižider bio 1500 kn nego je tolika bila razlika u cijeni u odnosu na Whirlpool. Koštao je oko 4000, a Whirlpoolovi oko 5500.
-
Meni je doma sve whirlpool, perilicu i fridge 6th sense i prezadovoljna sam. Perilica je ugradbena, tiha, a frižider samostojeći sa ledenicom. Nama dosta, a ledenica mi treba ali ne toliko da imam posebnu
-
Jel zna ili ima netko hladnjak sa zamrzivačem ali da je UGRADBENI, ne samostojeći i da ima ono za praviti led i hladnu vodu? Sve što sam uspjela naći su samostojeći a mi bi u novu kuhinju ugradbeni. I da, da nije dupli, ne stane mi toliki u kuhinju.
-
nadovezujem se na prijedloge o kupnji frižidera... svakako NO FROST frižidere preporučam , pogotovo u kombinaciji sa zamrzivačem jer je ova tehnologija hlađenja daleko bolja od klasične, nema stvaranja leda ni otapanja frižidera, puno bolje se hlade tj brže pa čak i kad su vrata otvorena!. A o proizvođaču LG svakako opravdava uložen novac i kvalitetu, whirpoolov je u tom omjeru nepovoljniji jer je skuplji. Imam LG i jaako sam zadovoljna.
-
ja imam WHIRLPOOL frižider i perilicu suđa (6th sense) ugradbene, te perilicu rublja.... oduševljena sam i frižiderom i perilicom suđa... perilicom rublja malko manje jer mi je bučna kod centrifuge... sve aparate imam 2 godine i za sada sve super funkcionira
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma