Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: perilica za suđe i frižider

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno perilica za suđe i frižider

Kupujemo perilicu za suđe i frižider. Frižider bi nam trebao veći i s ledenicom. Nemamo baš puno vremena pa bi svaki savjet dobro došao.
    Nekako razmišljamo o Wirlpoolu, pa me zanima Vaše mišljenje.
    Isto tako i perilicu za suđe, ima li netko Wirlpool modelADP 4737 WH? Ili neku drugu 6th sense?

Ako imate bolji prijedlog... :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podižem, ma ne vjerujem da živite bez perilice i frižidera , ili nisu za preporuku ? :/

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

evo ju ću napisati svoje iskustvo!
    mi imamo ugradbenu perilicu - Candy. meni je odlična, ali sam recimo bila kod svoje šogorice, ona ima Electroluxovu, nije bila nešto preskupa, a pere odlično i uopće ju ne čuješ. nakon toga moja mi se činila da lupa kao da ima tulum unutra, ali odlično pere!
    fridž imamo quadrov, i s njim smo prezadovoljni, koštao je nekih 4000 kuna, i to mi je odlično uložen novac! oooogroman je, gore ima ledenicu! ako te zanima potražiti ću negdje sliku da vidiš kak izgleda! ako imaš mjesta u kuhinji njega stvarno preporučam!
    e sada, s Wirlpoolom nemam iskustva, jer mi baš ništa doma nije te marke! :/

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

quadro frižider,2400kn veliki i prezadovoljni, kvalitetna unutarnja plastika što mi je bilo bitno

perilica suđa quadro-e pa sad, mogli smo i bolje izabrati, nisam baš najzadovoljnija, najveći razlog protiv je taj što veliki plitki tanjuri ne stanu unutra, odnosno prskać vode lupa po njima

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

frižider mi je LG, sa spremnikom za vodu,a svi ostali aparati u kuhinji whirpool (6th sense mi je ugradbena perilica-jako zadovoljna, perilica rublja i sušilica također) ja sam se rukovodila savjetom majstora koji mi inače popravlja aparate,a ovlašten je i za ovu marku. Sve drnda 500 puta dnevno i traje radi savršeno.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ako ste hranoljupci/kuholjupci iliti ljudi kojima je frižider uvijek pun, moj savjet je sljedeći: kupite frižider koji je SAMO frižider, + škrinju (kolika vam već treba) odvojeno
    meni iskustvo govori da jedan obični frižider+zamrzivač nije nikad dovoljno velik za jednu obitelj...

glede proizvođača prepuštam drugima

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

To je istina. Nama se naš veliki (ali ne dvokrilni) kombinirani frižider/zamrzivač LG činio ogroman, al kad dođeš iz malo većeg šopinga jedva sve stane unutra. A ja ni ne kupujem previše unaprijed. Iako, i opet bi kupili takav jer nemamo mjesta za dvokrilni, niti potrebe za posebnim zamrzivačem. Uzeli smo LG umjesto Whirlpoola jer je ovaj s gotovo istim energ. karakteristikama i dizajnom bio dosta povoljniji cca. 1500 kn. Inače svi hvale Whirlpool, vjerujem da s tim nećeš pogriješiti.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Da pojasnim... nije frižider bio 1500 kn nego je tolika bila razlika u cijeni u odnosu na Whirlpool. Koštao je oko 4000, a Whirlpoolovi oko 5500.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je doma sve whirlpool, perilicu i fridge 6th sense i prezadovoljna sam. Perilica je ugradbena, tiha, a frižider samostojeći sa ledenicom. Nama dosta, a ledenica mi treba ali ne toliko da imam posebnu

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jel zna ili ima netko hladnjak sa zamrzivačem ali da je UGRADBENI, ne samostojeći i da ima ono za praviti led i hladnu vodu? Sve što sam uspjela naći su samostojeći a mi bi u novu kuhinju ugradbeni. I da, da nije dupli, ne stane mi toliki u kuhinju.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nadovezujem se na prijedloge o kupnji frižidera... svakako NO FROST frižidere preporučam , pogotovo u kombinaciji sa zamrzivačem jer je ova tehnologija hlađenja daleko bolja od klasične, nema stvaranja leda ni otapanja frižidera, puno bolje se hlade tj brže pa čak i kad su vrata otvorena!. A o proizvođaču LG svakako opravdava uložen novac i kvalitetu, whirpoolov je u tom omjeru nepovoljniji jer je skuplji. Imam LG i jaako sam zadovoljna.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja imam WHIRLPOOL frižider i perilicu suđa (6th sense) ugradbene, te perilicu rublja.... oduševljena sam i frižiderom i perilicom suđa... perilicom rublja malko manje jer mi je bučna kod centrifuge... sve aparate imam 2 godine i za sada sve super funkcionira

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •