Citiraj vertex prvotno napisa
Pridružujem se legalistima od nekoliko postova naviše.
Kerum je eto malo pametniji od ostalih, jer ce se nakesat na način da baci koju kost i narodu pa cemo ga svi još i jako volit i bit mu zahvalni...
Ali očito nam je tako da smo odustali od ideje da društvo uopće može funkcionirati po kvalitetnijim principima.
Mislim da će mnogi od malih ljudi jednostavnije i ljepše funkcionirat u svojim malim životima ako im djeca imaju vrtić, ako penzići dobiju božićnicu, ako im djeca imaju knjige i slično. Mislite li da većina dobrotvornih akcija postoji iz altruizma ili zbog samopromocije i oslobođenja od poreza. Nažalost odgovor je nedvojben.
A Kerum ima svoju savjest koja nek mu kopka po mozgu...ako brljavi, stići će ga ko i svakog drugog. Ukoliko radi kako najbolje zna i može, on sam će u sebi bit sretan i zadovoljan. A da će se nakesat na moj račun....još nisam čula da je krenuo Jadrankinim primjerom i dira u prirezi sl.
A da je bit javna osoba teret, to ne sumnjam. Meni niko ne gleda imam li para za skupe cipele i koliko ih kupim godišnje i od čega šparam za taj luksuz. Njemu broje njegove aute i jahte i zbrajaju koliko je di da. Mene u dućanu od cipela nikad nisu pitali jesam li dala u karitas...
Oprostite mi, al mi je dosadno što ga se napada unaprid da se je doša nakesat.