Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: tražim jednog plišanog psića

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno tražim jednog plišanog psića

Poštovanim svima,
    Ja sam nova mama na forumu. Do sada sam ga samo čitala, nisam sudjelovala. Zapravo nikad nisam znala kako da se uključim. Ali sad me stisnula nevolja. Imam djevojčicu od 7 godina koja je od rođenja do prije pola godine imala igračku od koje se nije odvajala. Jedva da sam je uspjela oprati, i to po noći. Izgubila ju je, nemam pojma kako ni gdje, ali od tada moja kčer nije ista . Teško to podnosi, a ja nigdje ne mogu pronaći tu igračku. Kupila sam ju u Turbo limaču kad se rodila, 2002., plišani rozi pas s dužim ušima (iako već dugo nije rozi, više sivo-bež). Proizvođač Color Rich. Već ih dugo nema u Turbo limaču, a Kinezi koje sam kontaktirala kažu da se više ne proizvode. Molim Vas da mi javite ako netko ima da mi ga proda, stvarno bih ju htjela utješiti i razveseliti.
    Puuuuno hvala.

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jel imaš možda kakvu sliku tog psića da znamo kakav je?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mhm, teško je to, razumijem dobro tu dječju tugu jer i moji bi dečki bili takvi da se izgube njihovi fetiši (žaba i peso, ali smeđi). Njima je to kao da mu otkineš komad tijela, ne znam...

Mi smo se slučajno našli u sličnoj situaciji prije par godina, jer je moj mlađi sin bacio kroz prozor :shock: bratovu najdražu žabu (to je priznao tek puno mjeseci kasnije). Nikad ta "nova žaba" nije bila tako draga dok je postojala stara, ali kad se stara izgubila prigrlio je i ovu. Sva sreća!

Bogu hvala da sam imala tu "zamjensku žabu" koju sam slučajno kupila u TL kad je moj sin već nekoliko godina obožavao istu takvu. Našla na rasprodaji. Ta nova nije bila tak pohabana kao stara najdraža žaba, pa sam joj morala našiti novi-stari trbuh i novu žabu prepraviti tako da bude što sličnija staroj, 100 puta krpanoj. Nekako smo uspjeli i prigrlio ju je. Moj 9-godišnjak više je sada ne treba svakodnevno, ali voli da mu je blizu. Doma ne mora žaba stalno spavati s njim, ali ju nosi kad ide od kuće.

Mlađi sin baš treba svog cucka svakodnevno. Ne znam kako bih njemu nabavila zamjenu jer taj je pas poklon iz Amerike. No, ima jednog crvenog mačka kojeg isto voli, a je nedavno se vezao i za jednog plišanog leoparda, pa je čak starog cucka ostavio kod bake na jednu noć!

Valjda će uskoro prestati i ta nasušna potreba (iako kod bake još postoji najdraži stari medo kojeg je obožavao mm kad je bio te dobi).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nešto mi je palo na pamet:

Probaj na tražilicu napisati nešto u stilu "pink dog plush pictures" pa da vidiš da li se negdje nešto slično prodaje prek interneta. Probaj to napraviti zajedno sa kćeri, da ONA odabere.

Ili nek odabere nekog novog (ali mora ga opipati, bez toga ne pali - znam po svojima...) U Profilovom velikom dućanu u Bogovićevoj ima krasnih malih plišavaca. Moj stariji je nedavno dobio zebru i brzo je ušla u krug 5 najmilijih igračaka.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kako je fora ovaj forum. Da sam znala kako je lako komunicirati već bih to odavno napravila. Hvala svima na savjetima, ali probala sam sve. Kad je imala 2 godine išla sam u turbo limač po istog pesa jer sam skužila važnost, ali tad ga više nisu imali. Ono, mislila sam kupiti 5 komada, pa nek mi stoje doma za svaki slučaj. Onda sam joj prije par mjeseci nabavila neke slične, ali ona samo opipa cape i repić i ne zadovoljava ju. Možda koji dan, ali onda u vreću s igračkama.
    Imam neke slikice, pa ako možete pogledati, možda neko stvarno ima doma jednog. Znam da, ako ste imalo kao ja, sigurno redovno hodočastite u Turbo limač.

i još jedna

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ne vidim slike

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prvoj slici ne mogu otvorit link, a na drugoj vidim da ti curica drži nešto u ruci. ali je slika okrenutra naopako i premala je za skužit kakvog pasa tražiš.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala svima.
    Evo još slikica.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Uspjela pogledati samo jednu - najmanju....

Mala je vjerojatnost da će se naći isti pas. Djeci je važno i kako im "sjeda" u ruku. Slika čak i ne znači toliko...

Imam drugu ideju - možda bi upalilo da joj kažeš da ima neki pas/medo/zeko koji je izgubio vlasnika (kao što je ona izgubila psića) i da je sad nesretan pa se mogu zajedno tješiti...

Pogledat ću doma što imam najsličnije (a da dečki daju ili barem ne vide) i ponuditi.... Nisam sigurna da bi upalilo, ali barem možemo pokušati. Pretražit ću hrpu plišavaca i vidjeti ima li štogod slično...

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

samo da još nešto dodam..
    Moja ima 9 g. i dan danas ne može na spavanje bez svog ofucanog,ružnog raspadajućeg zeca kojeg ima od druge godine. Bio je mekan,premekan,da od časa kad ga je uzela prvi put u ruku,više se nije odvajala od njega.
    Nakon nekoliko godina tražila sam istog zeca (da ga malo zamjenimo,jer se ovaj stvarno već raspada) i našla ga! Identičan. Ja sva happy joj ga donesem,a ona: oduševljenje mlako,zanimljivost dobra-"isti kao moj je zeko!" i evo ga i dan danas pokraj originala,ali nije joj uopće zanimljiv. :/

Možda da i nađeš istog ne bi joj bio drag,baš kako je rekla Peterlin valjda im treba sjesti u ruku.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

http://www.imagesforme.com/show.php/534822_PICT3890.JPG

Evo, ovaj psić je sam i bez vlasnika / vlasnice... Vjerujem da je jako žalostan...

Da li ga možda djevojčica želi udomiti? Ako se odluči, samo mi pošaljite adresu na pp, stići će poštom!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: tražim jednog plišanog psića

Citiraj vhercig1 prvotno napisa
    Poštovanim svima,
    Ja sam nova mama na forumu. Do sada sam ga samo čitala, nisam sudjelovala. Zapravo nikad nisam znala kako da se uključim. Ali sad me stisnula nevolja. Imam djevojčicu od 7 godina koja je od rođenja do prije pola godine imala igračku od koje se nije odvajala. Jedva da sam je uspjela oprati, i to po noći. Izgubila ju je, nemam pojma kako ni gdje, ali od tada moja kčer nije ista . Teško to podnosi, a ja nigdje ne mogu pronaći tu igračku. Kupila sam ju u Turbo limaču kad se rodila, 2002., plišani rozi pas s dužim ušima (iako već dugo nije rozi, više sivo-bež). Proizvođač Color Rich. Već ih dugo nema u Turbo limaču, a Kinezi koje sam kontaktirala kažu da se više ne proizvode. Molim Vas da mi javite ako netko ima da mi ga proda, stvarno bih ju htjela utješiti i razveseliti.
    Puuuuno hvala.
    Kužim problem, ja sam do svoje 12. godine spavala sa svoja 2 peseka, još ih imam i čuvam i nedam djeci da se igraju s njima, to su moji peseki. Vjerojatno bi bila smrtno nesrenta da mi je jedan od njih nestao.
    Za peseka kojeg tražiš ne znam da l ćeš naći, a ako i nađeš, to opet nije TAJ pesek. Što više razgovaraj s njom, mora ga preboljeti, jer djeca se vežu za te igračke kao i za prave kućne ljubimce.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

a zašto ne vidim slike?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...er=asc&start=0

evo jedan topic sa sličnim pričama...
    Puno sreće u traženju psića. Možda da pogčedaš na nekim buvljacima ako stigneš? Ako si u Zg, na tvom mjestu skočila bih na Hrelić (tamo sam uvijek našla sve što sam tražila 8) )

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

možda ga imamo doma, pa nam daj slikicu, možda pomognemo...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vhercig1, ne vide se slike, pokušaj staviti ponovo linkove, ali prije nego pošalješ pritisni "pregledajte", pa kad ti se prikaže post pokušaj otvoriti linkove! Tako ćeš znati da li ih i mi možemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno imam slikice od peseka

Valjda ćete ove slikice vidjeti.
    Znam da ako netko i ima ovog peseka to vjerojatno neće biti isto, ali moram probati.
    Puno hvala.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

joj presladak je, mi ga nemamo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •