Mhm, teško je to, razumijem dobro tu dječju tugu jer i moji bi dečki bili takvi da se izgube njihovi fetiši (žaba i peso, ali smeđi). Njima je to kao da mu otkineš komad tijela, ne znam...

Mi smo se slučajno našli u sličnoj situaciji prije par godina, jer je moj mlađi sin bacio kroz prozor :shock: bratovu najdražu žabu (to je priznao tek puno mjeseci kasnije). Nikad ta "nova žaba" nije bila tako draga dok je postojala stara, ali kad se stara izgubila prigrlio je i ovu. Sva sreća!

Bogu hvala da sam imala tu "zamjensku žabu" koju sam slučajno kupila u TL kad je moj sin već nekoliko godina obožavao istu takvu. Našla na rasprodaji. Ta nova nije bila tak pohabana kao stara najdraža žaba, pa sam joj morala našiti novi-stari trbuh i novu žabu prepraviti tako da bude što sličnija staroj, 100 puta krpanoj. Nekako smo uspjeli i prigrlio ju je. Moj 9-godišnjak više je sada ne treba svakodnevno, ali voli da mu je blizu. Doma ne mora žaba stalno spavati s njim, ali ju nosi kad ide od kuće.

Mlađi sin baš treba svog cucka svakodnevno. Ne znam kako bih njemu nabavila zamjenu jer taj je pas poklon iz Amerike. No, ima jednog crvenog mačka kojeg isto voli, a je nedavno se vezao i za jednog plišanog leoparda, pa je čak starog cucka ostavio kod bake na jednu noć!

Valjda će uskoro prestati i ta nasušna potreba (iako kod bake još postoji najdraži stari medo kojeg je obožavao mm kad je bio te dobi).