Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: pregled autosjedalica u dubrovniku

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno pregled autosjedalica u dubrovniku

ivarice, kad stižeš na godišnji u naše južne krajeve? kad bi mogao biti pregled autosjedalica? kako mogu pomoći? tu sam ako me trebate.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vec sam u gradu (do 18.08), zato me ni nema online
    moj telefon je 091 5863717 (rodin mob) i sve vi kojima treba pregled autosjedalice me mozete nazvati.
    kloklo i ja se nazalost necemo naci u isto vrijeme u dbk pa nisam sigurna hocu li uspjeti organizirati pravi pregled, ali ovakve individualne ofkors

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

htjela reci do 18.08

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala draga. zovem te, a javim i ostalim mama koje budu zainteresirane iako mi se čini da malo ljudi obraće pažnju na to.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ivarice nisam znala da si dolje 8) , jer da jesam bila bi te našla ovaj vikend ..a onda ajme tebi... :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da se pohvalim da sam danas imala susret s ivaricom, a ona susret s mojom autosjedalicom. njen susret je trajao punih sat vremena i žena se je doslovce uhvatila u rogove s dotičnom. drž ovamo, onamo i uspjela je obaviti nemoguću misiju. stvarno je stručnjak i sve pohvale dragoj ivarici. sada je bembo puuuuno sigurniji u prometu. čuva ga dragi Bog, njegov svetac, mama i dobro učvršćena sutosjedalica koju je učvrstila dobra tete ivarica. a od sveg našeg druženja u cijeloj ovoj priči IVAR je najljepši dio. ljudi, kako je to dijete lijepo i pametno. dok su se ivarica i njen muž, nakon mojih neuspjelih pokušaja pomaganja, iz petnih žila davali za bembovu autosjedalicu ja sam sjedala u hladu s ivarom i pričali smo gledajući bembove slike. to je dijete zaista pametno i prelijepo. da imam kćer odmah bi gurala u tom pravcu. pusa ivaru, a hvala ivarici i nm-u.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ivarica bi trebala tako mislit i na sigurnost ostale djece, pa zato molim da se pri povratku 18.08. zaustavi u splitu!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Puros, hvala hvala na hvalama mom djetetu
    i njemu se bembo jako svidio.
    sto se tice tvoje sjedalice, ja jos uvijek nisam mirna, jel stoji cvrsto?

MajaMajica, dosla bi ja u Split kad bi mogla preskociti Omis neki dan smo dva sata prolazili kroz guzvu od dugog rata do omisa. Samo mi sad nemoj nuditi neke alternativne pravce preko Sinja, jer jednom kad skrenemo gore, ne vracamo se dolje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ne da stoji ivarice nego je zacementirana.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    Puros, hvala hvala na hvalama mom djetetu
    i njemu se bembo jako svidio.
    sto se tice tvoje sjedalice, ja jos uvijek nisam mirna, jel stoji cvrsto?

MajaMajica, dosla bi ja u Split kad bi mogla preskociti Omis neki dan smo dva sata prolazili kroz guzvu od dugog rata do omisa. Samo mi sad nemoj nuditi neke alternativne pravce preko Sinja, jer jednom kad skrenemo gore, ne vracamo se dolje.
    Znam, znam..mi smo u subotu na tom pravcu prešli 80 km za 2,10 min... Ali ja imam rješenje za tebe, baš kao što smo i mi u povratku izbjegli taj potez..kad dođete u omiš, nakon mosta skrenite za gata, naklice, pa preko tugara i za čas ste na sirobuji..ta cesta je sada u gornjem dijelu nova, fantastična, a jedino onaj mali dio uzbrdo od omiša do naklica je još malo lošiji..
    Stvarno bi nam to trebalo..splićanke vas čekaju

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivarice, majstorice :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •