Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: posljedice kiretaže

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno posljedice kiretaže

dobar dan, evo ja san nova i neznan di da napisen svoj problem pa san ode otvorila ovu temu u nadi da cete mi pomoci..
    iman 19 godina i u cetvrtak su mi morali napravit kiretazu.. sad san kuci, ali iman bolove u donjen dijelu stomaka od jucer.. danas su nesto jaci i kad san se isla tusirati vidila san na ulosku malo veci ugrusak, koji mi je vise izgleda ka komad necega nego ugrusak.. kad san bila u bolnici doktori su rekli da toga ne bi trebalo bit i sad me zanima da li je to normalno.. ocu se javit svom ginekologu il otic u bolnicu?? neman koga pitat pa pliiiz pomognite ako znate sta o tome.. hvala...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ako imaš jake bolove, i/ili temperaturu, i kravarenje se pojačava, javi se u bolnicu
    ali, ako je bio samo jedan ugrušak, a nema drugih simptoma, bolovi kao kod menstruacije, pričekaj do sutra, i ako budeš i dalje zabrinuta javi se svom ginekologu
    (tako je meni ginekolog rekao nakon kiretaže)

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

lilith dali ti je porasla temperatura ako je meni su govorili da idem na hitnu a ako ne sutra se javi svom soc gin. pa će te ona savjetovat, inače daljnje čišćenje i krvarenje je u redu, ali nesmije temperatura rasti

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

potpisujem rahelu i katu, meni je isto tako bilo ali nakon sto je "komad" ispao prestalo me boliti. Bitno je da li imas temperaturu i da li se krvarenje povecava, ako da onda obavezno na hitnu.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pa da, bolovi su mi se malo smanjili nakon toga, a temperaturu neman, premda me na momente uvti neka vrucina, osjecan se nemocno i onda stane.. i jos nesto, osjecan se puna nekog zraka, neznan isto jeli to uobicajeno..
    al isto hvala van na savjetu

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

napuhnutost nije neuobicajena "nuspojava" da li su ti dali sto od lijekova antibiotike ili ergometrin i oni znaju napuhavati

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ako nema temperature, vjerojatno je sve O.K. Ja sam nakon sve tri kiretaže imala užasne bolove od 2. do 5. dana (svaki put sve jače i uvijek se više bojim tih bolova negoli same kiretaže). Ergometrin utječe na grčenje svih organa u donjem dijelu abdomena (ne samo maternice nego i crijeva i dr.) i otuda bolovi.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

i ja sam nova na forumu samo da kažem svoja iskustav u nadi da ću nekom pomoći. I ja sam imala kiretažu u ožujku ove godine i imala sam bolove u dojnjem dijelu stomaka i to je normalno kao i krvaranje, malaksalost i umor jer to je jedan jako veliki stres za organizam pa tako i za tebe i psihički i fizički....ali ako imaš temperatur to nije uredu pa se odmah javi svom soc. ginekologu.....drži se

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dali su mi ergometrin i doksiciklin da pijen... zasad je sve u redu, jutros san imala samo jedan mali ugrusak, ali vise me ne boli stomak, pa je valjda sve u redu.. hvala van puno, bila san se zabrinila jer uza sve to sta san prosla, bilo me straj da cu morat ponovno u bolnicu... hvala.. pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •