-
posljedice kiretaže
dobar dan, evo ja san nova i neznan di da napisen svoj problem pa san ode otvorila ovu temu u nadi da cete mi pomoci..
iman 19 godina i u cetvrtak su mi morali napravit kiretazu.. sad san kuci, ali iman bolove u donjen dijelu stomaka od jucer.. danas su nesto jaci i kad san se isla tusirati vidila san na ulosku malo veci ugrusak, koji mi je vise izgleda ka komad necega nego ugrusak.. kad san bila u bolnici doktori su rekli da toga ne bi trebalo bit i sad me zanima da li je to normalno.. ocu se javit svom ginekologu il otic u bolnicu?? neman koga pitat pa pliiiz pomognite ako znate sta o tome.. hvala...
-
Osoblje foruma
ako imaš jake bolove, i/ili temperaturu, i kravarenje se pojačava, javi se u bolnicu
ali, ako je bio samo jedan ugrušak, a nema drugih simptoma, bolovi kao kod menstruacije, pričekaj do sutra, i ako budeš i dalje zabrinuta javi se svom ginekologu
(tako je meni ginekolog rekao nakon kiretaže)
-
lilith dali ti je porasla temperatura ako je meni su govorili da idem na hitnu a ako ne sutra se javi svom soc gin. pa će te ona savjetovat, inače daljnje čišćenje i krvarenje je u redu, ali nesmije temperatura rasti
-
potpisujem rahelu i katu, meni je isto tako bilo ali nakon sto je "komad" ispao prestalo me boliti. Bitno je da li imas temperaturu i da li se krvarenje povecava, ako da onda obavezno na hitnu.
-
pa da, bolovi su mi se malo smanjili nakon toga, a temperaturu neman, premda me na momente uvti neka vrucina, osjecan se nemocno i onda stane.. i jos nesto, osjecan se puna nekog zraka, neznan isto jeli to uobicajeno..
al isto hvala van na savjetu
-
napuhnutost nije neuobicajena "nuspojava" da li su ti dali sto od lijekova antibiotike ili ergometrin i oni znaju napuhavati
-
Ako nema temperature, vjerojatno je sve O.K. Ja sam nakon sve tri kiretaže imala užasne bolove od 2. do 5. dana (svaki put sve jače i uvijek se više bojim tih bolova negoli same kiretaže). Ergometrin utječe na grčenje svih organa u donjem dijelu abdomena (ne samo maternice nego i crijeva i dr.) i otuda bolovi.
-
i ja sam nova na forumu samo da kažem svoja iskustav u nadi da ću nekom pomoći. I ja sam imala kiretažu u ožujku ove godine i imala sam bolove u dojnjem dijelu stomaka i to je normalno kao i krvaranje, malaksalost i umor jer to je jedan jako veliki stres za organizam pa tako i za tebe i psihički i fizički....ali ako imaš temperatur to nije uredu pa se odmah javi svom soc. ginekologu.....drži se
-
dali su mi ergometrin i doksiciklin da pijen... zasad je sve u redu, jutros san imala samo jedan mali ugrusak, ali vise me ne boli stomak, pa je valjda sve u redu.. hvala van puno, bila san se zabrinila jer uza sve to sta san prosla, bilo me straj da cu morat ponovno u bolnicu... hvala.. pusa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma